Депутати ни гласят нов токов удар

РЕТРО

Депутати ни гласят нов токов удар

17414
на 23.03.2015
Депутати ни гласят нов токов удар
Автор:   "Ретро"

Последвайте ни в Google News Showcase

Трета, много по-висока, тарифа при отчитане на електричеството през денонощието – в пиковите часове между 7 и 9 часа и от 19 до 21 часа, предлагат група депутати. Не знам кой им плаща тока на тия хубосници и нямат ли майки и бащи, баби и дядовци?! Така искали от Европа. Стига с тия приказки. „Умните” електромери кой ще ги плаща бе, приятели? Потребителите, разбира се.

препоръчано

За да бъде въведена третата тарифа, ще са нужни 1 млрд. лева, защото цената на бройка се движи между 100 и 150 евро, а са необходими и допълнителни разходи за софтуер, техническата подмяна на уредите и т. н., изчеслиха вече енергетици.

Поредният електрически удар върху гражданина ще има и пряко отношение към психическото му здраве, защото ще му се наложи да става и ляга като сомнамбул по нощите, само и само да си стопли супата и да си джурка кафето. Е, може и да лудне, но ще е още по европеец.

 

Евелина МАДЖАРОВА, Карлово

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 35
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК