Депутатът Кирил Добрев в сензационно интервю за ПИК: Омразата на Плевнелиев към Русия е лична! Той си отива, американското посолство повече няма да залага на куц кон!

ЧАС ПИК

Депутатът Кирил Добрев в сензационно интервю за ПИК: Омразата на Плевнелиев към Русия е лична! Той си отива, американското посолство повече няма да залага на куц кон!

77587
на 20.11.2015
Депутатът Кирил Добрев в сензационно интервю за ПИК: Омразата на Плевнелиев към Русия е лична! Той си отива, американското посолство повече няма да залага на куц кон!

Връзката Плевнелиев - "Капитал" - "Протестна мрежа" е икономическа и прераства в политически щения

Последвайте ни в Google News Showcase

Изненадващата атака на президента Росен Плевнелиев срещу Русия предизвика вълна от възмущение в цялото българско общество.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Да се напада Русия, която обяви война на изродите от "Ислямска държава", е пагубно и срамно за всеки един политик, който претендира, че защитава националните интереси на нашата родина.

Премиерът Борисов също изрази възмущението си от постъпката на Плевнелиев.

Позицията на Плевнелиев даде основание на Кирил Добрев да поиска неговото отстраняване от поста и предложи Маргарита Попова да довърши мандата.

ПИК потърси Добрев за повече подробности по темата.

 

Интервю на Ивайло КРАЧУНОВ

 

- Г-н Добрев, смятате ли, че ще постигнете намерението си да свалите президента Росен Плевнелиев.

- Българите сме дълбоко свързани с Русия. Любовта на нашите сънародници към руснаците датира от стотици години и е устойчива величина. Това изказване на Плевнелиев срещу Русия беше абсолютно необосновано и доведе до втвърдяване на чувствата на българите и симпатии към Русия.

В момент, в който целият свят очаква обединение от великите сили срещу тероризма, Плевнелиев прави плонжове, воден от личната си омраза към Русия.

Това ме предизвика като политик от опозицията да започна процедура по неговото отстраняване.

- Мислите ли, че ще убедите и останалите си колеги от парламента за отстраняването на държавния глава?

- Ако моята инициатива не е успешна в парламента и сред парламентарно представените партии, то тя ще прерасне в национална подписка за отстраняване на президента.

Плевнелиев разделя обществото на две - на една огромна част от него и на една изключително малка част, която се нарича "Протестна мрежа".

- Как си обяснявате обстоятелството, че медиите от кръга "Капитал" обслужват инициативите на Плевнелиев и ги лансират в публичното пространство?

Връзката между Плевнелиев, "Протестна мрежа" и "Капитал" е от години. Техните отношения трябва да се търсят на друга основа. Тя е не политическа, а икономическа. Виждате, че икономическите интереси прерастват в политически щения.

- Допускате ли, че САЩ чрез американското посолство ще върне жеста на Плевнелиев за коленопреклоната му позиция и ще лобира за втори негов мандат пред правителството?

- Не вярвам, че американците и американското посолство ще продължават да залагат на този куц кон. Последните действия на президента ми дават основание да смятам и, че реформаторите не биха го подкрепили за втори мандат.

Жалко е, че с Плевнелиев ни свързва Гоце Делчев - град на войводи и много достойни хора.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК