Депутатът проф. Иво Христов: В циганските гета има пета генерация напълно асоциализирани хора

Само в ПИК
Депутатът проф. Иво Христов: В циганските гета има пета генерация напълно асоциализирани хора
Автор: ПИК
Дата
Дата
5850
Коментари
14
Депутатът проф. Иво Христов: В циганските гета има пета генерация напълно асоциализирани хора

В циганските гета имаме пета генерация напълно изолирани хора, асоциализирани. И тези лица се използват за участие в избори и престъпни схеми. Попитайте който и да е демограф и той ще ви поясни това. Те са жертва на българския преход с античовешка логика. Това заяви пред Би Ти Ви проф. Иво Христов.

Към 1989 г. циганите криво-ляво бяха интегрирани. Например те работеха в селското стопанство. Жените бяха на работа, младите мъже бяха в трудови войски. След 1989 г. те бяха изхвърлени от всички места, бяха лишени от икономическата база, която да социализира тези гета. И те са капсул-детонатори. Не казах взрив, а капсул детонатор. Те ще доставят искрата, а не взрива, допълни професорът. 

Освен крадливите стратегии за социализиране на циганите, няма нищо друго. Докато си играем на игрички - там цъка бомба. Тези конфликти се използват и от двете страни, има и манипулации. Но не виждам мозъчно вещество във взимащите решения, да решат този проблем, посочи депутатът.

Тези огромни маси от хора са изпуснати във всяко едно отношение. От друга страна означава реформа не на циганския, а българския въпрос. В циганския проблем се отразява цялото уродство на българския преход - корупция, организирана престъпност на всички нива, социална неефикасност на всички нива, образователна система с неефикасност, 

Образованието не е целта, а средство, коментира Христов заявките на управляващите да започнат с образованието. А ако образовате един милион цигани, къде ще ги сложите да работят. Вижте дизайна на българската икономика и ще видите този системен проблем. Когато имате проблеми с циганите, имате проблеми с цялото общество, посочи народният избраник. 

 

Напиши коментар »
(14)
1
Много отдавна твърдя, че професор Иво Христов е НАЙ- УМНИЯТ ЧОВЕК В ПАРЛАМЕНТА !!!!
2
А, СТИГА БЕ !!! ВЕРНО ЛИ ГОВОРИШ БЕ ??? НАЙ-УМНИЯТ ПОЛУЧИ ПРОЗРЕНИЕ !!! И ТОЗИ Е ОТ АНТУРАЖА МЪДУРКОВЦИ ОКОЛО КУРНЕЛИЯ !!! ТАЗИ АГИТКА НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА Я НАДПРИКАЗВА !!! КОРИФЕИ СА НА НИЩОКАЗВАНЕТО !!!
3
Антибиотик, вземай ХАПЧЕТО и си лягай !!! Когато умните ГОВОРЯТ, останалите могат само да слушат !!!!
4
То Иво много умно говори но кой го слуша .Унас всеки прави кво му душа сака .
5
Нали знаеш къде има "Всегда солнце"? Там където са ленинските места - Калыма, Сибир, Шушинско и т.н.! Вземаш виза и ще си там! Дано сте повече и завинаги !
6
Слънчасъл много си АКТИВЕН а на изборите А пак надупен за гъби.Като си умен знаеш ли защо калкана е сплескан когато го научиш да знаеш,че и на теб ще ти се случи,и ще усмърдиш щял Булгаристан.
7
Групи производни на вашата прогресираща партя-Убиица на България
8
Значи да не ги образоваме, защото после ще трябва и да им намерим работа, така ли, господине?! И не сте прав - образованието засега е Цел, за да се превърне после в средство! Добре е да мислите, преди да изпадате в присъщите ви крайни отрицания! За съжаление влизането в политиката Ви се отразява лошо, превръщате се в теснолинейка!
9
с удоволствие го слушам тои е от граж квота на бсп не е член на никоя партия
10
Госпожо на грешен път сте то винаги образованието е било цел и не случайно навремето родителите казваха учи чедо после да ти е лесно Учителите водеха децата по минните галерии и гледайки изморените миньори кат излизат опушени и кални ги даваха за пример че ако не учат ще трябва като тях да се трудят .И сега колко превърнаха образованието като средство къде ние икономиката .Завосди на скраб Земеделие вУпадък пазарите със зеленчук препълнени с внос от вън с прекупвачи .И амбулантната търговия и прочие Така че курете Христов той показа реалното положение и пътя на избавление .
11
Пето поколение асоциализирани цигани. Раждат на по 15-20 години. Пет поколения по 15 години процесът е започнал преди 75 години. Готин е русофила професор излиза, че през цялото господство на любимата му БКП и КПСС у нас сме произвеждали асоциализирани цигани. Ако го чуе Кур нелка или ако електората на БСП разбере какво е казал "умния" професор ще стане революция. Ама такива си ги подбра КурНелка по-тъпички от нея, а тя нали е на мама умницата .
12
Гледах интервюто на тоз професор.Чудя се на що обучава горките си студенти.Не трябвало да се образоват циганите, нямало да се намери работа за толкоз образовани.Ако не е тъпо, щях да кажа, че човека е идиот.Но не е тъпо за партията му, малко дребни на необразованите и получаваш маса гласове.Имат си хора, скоро един му взеха имунитета.Него хванали горкия, а това си им е партийна практика.Та по логика, този е идиот. Не са тъпи комунетата,ееех!
13
1. Преход 25 год., той говори за пет поколения! Ако това е казано от социолог, то това могат да бъдат само Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и Кольо Колев ! Всички са от една дружина !!! БСП !!! 2. Били ангажирани в строителни войски ! Това са 2 години редовна служба и само 10% от тях бяха като волнонаемни ! А другите в другото време?? 3.Мозъчното вещество е налично само в тяхната част от залата! Там са все професори и всеамайковци ! Проф.Р.Гечев-световна величина, фалирал банките 1996/7 год., в качеството си на вицепремиер отговарящ за сектора! Всезнайковците Жельо Бойчев, Драгомир Стойнев, Кирил Добрев, Крум Зарков, Антон Кутев и др. с трудов стаж, извън БСП и Парламента, между 1 и 3 год. Тия няма как да не са с преливащо мозъчно вещество !
14
Умишлено(корумпирано) абдикирали всички видове власти по този(и много други проблеми).Така се дискриминират всички онези граждани(без значение на етническа принадлежност) които спазват законите на страната и си плащат задълженията. В резултат, това индиректно подтиква все повече съзнателни хора все по-малко да спазват "правилата на играта".
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Не е необходимо да се мият коридорите ежедневно. Достатъчно е всяка сутрин…”
(Военен)