БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Десетима министри ще участват в парламентарния контрол

Само в ПИК
Десетима министри ще участват в парламентарния контрол
Автор: ПИК
Дата
Дата
3472
Коментари
4
Десетима министри ще участват в парламентарния контрол

Десетима министри ще участват в парламентарния контрол.

Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на едно питане и един въпрос от народни представители. Вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева ще отговори на едно питане от депутати. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев ще отговри на три въпроса и питания. Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще отговори на 23 депутатски въпроса и питания.

В парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов, министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, министърът на здравеопазването Таня Андреева, министърът на културата Петър Стоянович и министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Напиши коментар »
(4)
1
Hey, kiellr job on that one you guys!
2
That's the thninikg of a creative mind
3
Got it! Thanks a lot again for henlipg me out! http://xmbflbjors.com [url=http://vtljfocfco.com]vtljfocfco[/url] [link=http://yklsdvpvr.com]yklsdvpvr[/link]
4
I read your post and wished I'd wretitn it http://bgqaow.com [url=http://klvfyatm.com]klvfyatm[/url] [link=http://swvozd.com]swvozd[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Виктор Калев
Виктор Калев
актьор
Става на: 48 години
Енчо Данаилов (бате Енчо)
Енчо Данаилов (бате Енчо)
актьор
Става на: 60 години
Йордан Христосков
Йордан Христосков
бивш социален министър
Става на: 66 години
Нонка Матова
Нонка Матова
световен и европейски шампион по стрелба

Момче седи с блондинка в колата: Той: - Да пусна ли климатика? Тя: - Пусни, аз слушам всичко!