БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Десетима министри ще участват в парламентарния контрол

Само в ПИК
Десетима министри ще участват в парламентарния контрол
Автор: ПИК
Дата
Дата
3633
Коментари
4
Десетима министри ще участват в парламентарния контрол

Десетима министри ще участват в парламентарния контрол.

Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще отговори на едно питане и един въпрос от народни представители. Вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева ще отговори на едно питане от депутати. Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев ще отговри на три въпроса и питания. Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева ще отговори на 23 депутатски въпроса и питания.

В парламентарния контрол ще вземат участие още министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов, министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов, министърът на околната среда и водите Искра Михайлова, министърът на здравеопазването Таня Андреева, министърът на културата Петър Стоянович и министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев.

Напиши коментар »
(4)
1
Hey, kiellr job on that one you guys!
2
That's the thninikg of a creative mind
3
Got it! Thanks a lot again for henlipg me out! http://xmbflbjors.com [url=http://vtljfocfco.com]vtljfocfco[/url] [link=http://yklsdvpvr.com]yklsdvpvr[/link]
4
I read your post and wished I'd wretitn it http://bgqaow.com [url=http://klvfyatm.com]klvfyatm[/url] [link=http://swvozd.com]swvozd[/link]
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!