Детските градини във Варна са изхарчили неправомерно близо 3 млн. лв

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Детските градини във Варна са изхарчили неправомерно близо 3 млн. лв

3788
на 10.10.2014
Детските градини във Варна са изхарчили неправомерно близо 3 млн. лв
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Общо 2,7 млн. лева са изхарчили 29 детски градини във Варна, без да обявяват обществена поръчка, установи Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ). Парите са за поръчка на ядене за малчуганите. Проверката на финансовата инспекция е част от годишния й план за 2014 г, пише "Труд". 

Необявяването на открита процедура за избор на доставчик е сред най-сериозните нарушения на Закона за обществените поръчки. Най-голям нарушител от варненските детски градини е №43 „Синчец" със 172 928 лева.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК