Джамбазки: Този човечец Жозеф Дол няма представа каква партия е Патриотичният фронт

ЧАС ПИК

Джамбазки: Този човечец Жозеф Дол няма представа каква партия е Патриотичният фронт

7251
на 31.10.2014
Джамбазки: Този човечец Жозеф Дол няма представа каква партия е Патриотичният фронт
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Според нас гарантираните влогове на хората трябва да бъдат изплатени. На много хора животът им зависи от това. Има много отрасли, чиито пари също са там. Има закон и той трябва да се спазва". Това каза Ангел Джамбазки от Патриотичния фронт в "Панорама" по БНТ.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Джамбазки посочи, че биха подкрепили програма на ГЕРБ, която се покрива с тяхната. "Ние водихме преговори по програма, за да могат хората да живеят добре. Жозеф Дол се държи като съветски колхозник с нас, намесата му в политиката ни е недопустима", посочи националистът.

"Аз съм убеден, че този човечец няма представа каква партия е Патриотичният фронт. Дали някой от нас отива в страната му, за да посочваме кой трябва да управлява (вижте становището на Жозеф Дол в "Още по темата"). Когато ние говорим за отбранителна способност, ние питаме - можем ли да сме беззащитни. Само на 1000 км от нас едни терористи са по-добре въоръжени от нашата армия. Ние сме разумни хора и сме склонни да се пристъпи към превъоръжаване на армията ни, когато има средства за това. Ние полагаме всички усилия за съставяне на стабилно правителство, въпреки променените позиции", увери Джамбазки.

Въпреки критиките на ГЕРБ, ние продължаваме напред, защото това искат хората от нас, допълни той.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО) Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК