ДЖГИТ! Съдът погна убиец на пътя, отнесъл пешеходец със 115 км/ч

Само в ПИК
ДЖГИТ! Съдът погна убиец на пътя, отнесъл пешеходец със 115 км/ч
Автор: ПИК
Дата
Дата
3778
Коментари
0
ДЖГИТ! Съдът погна убиец на пътя, отнесъл пешеходец със 115 км/ч

Окръжна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Н.П. за извършено от него престъпление по чл. 343, ал. 1, б. „в“, вр. чл. 342, ал. 1, пр. 3 от НК, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София.

Около 02:10 часа на 28 август 2016 г., пътувайки в посока от Сандански за Петрич, в района на зеленчукова борса с. Кърналово, при управление на лек автомобил „Сузуки Витара“, обвиняемият П. нарушил правилата за движение, установени в ЗдвП.

При разрешената максимална скорост от 50 км/ч, сигнализирана с пътен знак В26, обвиняемият се движел с 115,7 км/ч. В резултат на това Н.П. предизвикал пътнотранспортно произшествие и по непредпазливост причинил смъртта на пресичащия пътното платно пешеходец.

Още по темата
АБСОЛЮТНО КУКУ! Автобус лети със 120 км/ч на пътя убиец Пловдив - Асеновград (ВИДЕО)
Часовник
13:58
Тежка катастрофа на пътя убиец Пловдив - Асеновград! Нова катастрофа на пътя убиец Пловдив - Асеновград! Подобни заглавия са толкова често в медията ни, че вече са ни омръзнали. Омръзна ни...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Пътуването с войскови камион става само по един начин: В камиона не се пуши,
не се накланя през каросерията, не се подсвирква на минаващи девойки – само се
седи и се пътува с камион.”
(Военен)