ДЖИГИТ НА ПЪТЯ: Мъж размаха пистолет след забележка! Избутвал коли с агресивно шофиране! (ВИДЕО)

Само в ПИК
ДЖИГИТ НА ПЪТЯ: Мъж размаха пистолет след забележка! Избутвал коли с агресивно шофиране! (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
14535
Коментари
4
ДЖИГИТ НА ПЪТЯ: Мъж размаха пистолет след забележка! Избутвал коли с агресивно шофиране! (ВИДЕО)

Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране. Инцидентът станал в София, до светофара на "Цариградско шосе" и "Горубляне", съобщава Нова тв. 

След като видял как автомобил направил серия от нарушения на магистрала "Тракия", Димитър Бояджиев решил да спре своята кола и да разговаря с другия шофьор. Последвало размахване на оръжие.

"Слязох да го питам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен дойде още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си, той извади пистолет и слезе от автомобила. След което обяви, че е полицай и ни засичал, защото не сме му направили път. По случая е подаден сигнал към 8-мо районно управление на полицията. Моля, ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този „шофьор”, да не се бавят, а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила", разказа Димитър Бояджиев във Facebook.

Другият слязъл от колата си мъж също бил цивилен служител на МВР. След като му поискал служебната карта, джигитът прибрал пистолета.

Още по темата
Драстични санкции за шофиране в аварийната лента
Часовник
20:17
1000 лева глоба и отнемане на книжката за 3 месеца да се санкционира шофирането в аварийната лента по магистралата. Това прие на първо четене Транспортната комисия в Народното събрание. По...
Напиши коментар »
(4)
1
Всякакви психопати , "бизнесмени" и какви ли не крими герои с пищови !
2
В България оръжие имат само престъпниците. Ако вие си поискате разрешително от МВР ще ви изтъкнат поне 99 причини, според които не ви трябва.
3
Гледах репортажа по телевизияга. Видях, че някакъв шофьор, който явно не може дакара е задръстил трафика по магистралата. Келеша с пистолета го е изпреварил от дясно, но след като е спрял на светофара, изпревареният е отишъл до колата му и е предизвикал скандала, като му е чукал по стъклото и му се е разкрещял, а жена му през това време е снимала от колата. Няма смисъл да обръщате внимание на индивиди, които са провокирали ситуацията, за да я пуснат после в нета и да станат известни.
4
Всички престъпници са полицаи и военни,бивши,редови и настоящи.Примери хиляди.Държавата храни и създава изроди.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Фучи една патрулка по улиците, а от дясната страна ченге се показало през прозореца и крещи: Синьо!... Синьо!... Синьо!... Един човек се чуди : Тоя защо вика така? Друг му отговаря: Защо, защо... бурканът им се е повредил..