Джордж Клуни чакал 20 минути на колене Амал да отговори на най-важния въпрос

Само в ПИК
Джордж Клуни чакал 20 минути на колене Амал да отговори на най-важния въпрос
Автор: ПИК
Дата
Дата
6079
Коментари
1
Джордж Клуни чакал 20 минути на колене Амал да отговори на най-важния въпрос

Джордж Клуни е чакал 20 минути на колене, за да получи отговор от любимата си Амал на най-важния въпрос – дали иска да му стане съпруга. Холивудският актьор поканил красавицата на романтична вечеря в дома си. Поднесъл шампанско и я помолил да потърси запалка, за да запалят свещи.

За целта и посочил едно чекмедже в близкия скрин. Тя отворила чекмеджето, но вместо запалка видяла красива кутийка с годежен пръстен. Обърнала се изненадано и видяла, че Джордж вече очаква отговора й на колене.

„Стоях така в продължение на 20 минути. Тя просто се взираше в пръстена и казваше „О, Боже мой!“. Беше толкова шокирана“, спомня си актьорът.

От скоро двойката се радва на близнаци – Ела и Александър. Самият Джордж Клуни е приел много сериозно родителството. „Къщата ни е изпълнена с топлите звуци на бебетата и плач. Когато приятелите ми ме видят да сменям пелените им и да се смея заедно с тях, често са изненадани“, споделя той пред "Сън".

Още по темата
Бремената Амал показа коремчето си на Сезарите
Часовник
06:23
Джордж Клуни заведе съпругата си Амал на церемонията за кино наградите "Сезар" в Париж, където актьорът получи почетния приз. Бременната адвокатка грееше в очарователна бяла рокля, специално...
Напиши коментар »
(1)
1
И сигурно в същото чекмедже, под кутийката с пръстена, е имало предбрачен договор от 100-тина страници, които тя е трябвало да прочете, преди да каже "да"... Не ни занимавайте с тази холивудски рекламни бракове, смешно е
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Бих искал да се оженя за вашата дъщеря.
- Достатъчно обезпечен ли сте, за да издържате семейство?
- Мисля, че да.
- Хубавичко си помислете, все пак ние сме 5 човека.