Бомба

Днес е празник на Божественото слово

Само в ПИК
Днес е празник на Божественото слово
Автор: ПИК
Дата
Дата
12732
Коментари
0
Днес е празник на Божественото слово

Днес може да се каже, че е празник на Божественото слово, в лъчите, на които загива всяко зло. В този ден се разобличават тайните, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Приветства се чувството за хумор, което се проявява като усещане за освобождение от своите комплекси, добавя тя.

„Препоръчва се четене на книги, учене, молитви. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате. Хубаво е да се подстрижете, да се изкъпете, да се изпотите, да се масажирате или размачквате, да се разхождате, както да шиете, поправяте или купувате и обличате нови дрехи“, съветва астрологът.

„Подходящо за ремонтни работи. Противопоказно е уединението. След залез може да организирате празник. Денят е подходящ за зачатие на дете, сексът се приветства, но само докато е светло“, добавя тя.

„Днес може да гадаете отново на книга. Вземете тази, която ви привлича, може и Библията. Задайте си мислено въпрос, съсредоточете се и отворете наслука със затворени очи, като посочите с пръст към написаното. Когато отворите очите си, там където е попаднал пръстът ви, прочетете текста и ще намерите отговора. Има и друг начин- като си кажете номера на страницата и номера на реда“, обяснява Ивелина Пенчева.

„Добре е днес да облечете нещо пъстро и ярко. Колкото по-пъстро, толкова по-добре. Подходящи цветове за деня са жълто, златисто и светло лилаво. Не се препоръчват монотонните гами, тъмни цветове, кафяво и зелено. Може да ползвате бижута, но в никакъв случай не ползвайте малахит“, предупреждава астрологът.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Гледам си корема и си викам:
- Еееех... и аз да изпъкна с нещо.