Дни преди зверското убийство на детето в Бургас: Двама тийнейджъри се карат за Никол във Фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ)

Само в ПИК
Дни преди зверското убийство на детето в Бургас: Двама тийнейджъри се карат за Никол във Фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
19056
Коментари
1
Дни преди зверското убийство на детето в Бургас: Двама тийнейджъри се карат за Никол във Фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ)

Чат от фейсбук показва, че месец преди трагедията в бл. 108 в жк "Меден рудник" спор във фейсбук за Никол е прераснал в заплахи за убийство. В тях обаче не участва обвиняемият Иван, а други лица – потребителите Стоян Петков и Ерик Мохамед, предава Флагман.

Читател изпраща разговора от 5-ти юли, в който двамата разменят реплики. Мейлът е подписан от Гергана, но с невалиден имейл. Въпреки анонимността обаче чатът показва, че в него участва и 11-годишната Никол.

Не става ясно обаче дали заплахите са между двете момчета, или те са към убитата ученичка.

Читателят, подал сигнала, твърди, че именно Никол е мишената на Стоян и Ерик: „Във връзка с убийството на Никол: Дни преди да намери смъртта си получава заплахи от две момчета. Мисля че трябва да се разследват въпросните момчета”, пише в имейла, изпратен от Гергана. 

Мнозина смятат, че истинският убиец на Никол не е задържаният Иван, тъй като 15-годишният има проблеми с развитието. Разследването все още е в начален етап, едва като приключи ще стане ясна цялата истина.

Напиши коментар »
(1)
1
Аз не съм много вещ, но искам да задам един простичък въпрос до форумците. Иван наръгал Никол в сънната артерия и ножът проникнал 3 см в шията на момичето. Цялата кабина на асансьора била в кръв. Кръв има и по тавана на асансьора. Как така Иван НЕ е изцапан с нито една капка кръв и излязъл от блока, в който е извършил убийството с абсолютно чисти дрехи? Къде са кървавите му дрехи? Къде е измил от кръвта ножа и ръцете си? и още много други въпроси БЕЗ отговор. Спомнете си изцапания с КРЪВ Йоан-убиецът от Борисовата градина. Явно случаят в Бургас е УНИКАЛЕН-убиецът с ДЪЖДОБРАН ли е бил?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!