Дни преди зверското убийство на детето в Бургас: Двама тийнейджъри се карат за Никол във Фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ)

Само в ПИК
Дни преди зверското убийство на детето в Бургас: Двама тийнейджъри се карат за Никол във Фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
18475
Коментари
1
Дни преди зверското убийство на детето в Бургас: Двама тийнейджъри се карат за Никол във Фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ)

Чат от фейсбук показва, че месец преди трагедията в бл. 108 в жк "Меден рудник" спор във фейсбук за Никол е прераснал в заплахи за убийство. В тях обаче не участва обвиняемият Иван, а други лица – потребителите Стоян Петков и Ерик Мохамед, предава Флагман.

Читател изпраща разговора от 5-ти юли, в който двамата разменят реплики. Мейлът е подписан от Гергана, но с невалиден имейл. Въпреки анонимността обаче чатът показва, че в него участва и 11-годишната Никол.

Не става ясно обаче дали заплахите са между двете момчета, или те са към убитата ученичка.

Читателят, подал сигнала, твърди, че именно Никол е мишената на Стоян и Ерик: „Във връзка с убийството на Никол: Дни преди да намери смъртта си получава заплахи от две момчета. Мисля че трябва да се разследват въпросните момчета”, пише в имейла, изпратен от Гергана. 

Мнозина смятат, че истинският убиец на Никол не е задържаният Иван, тъй като 15-годишният има проблеми с развитието. Разследването все още е в начален етап, едва като приключи ще стане ясна цялата истина.

Напиши коментар »
(1)
1
Аз не съм много вещ, но искам да задам един простичък въпрос до форумците. Иван наръгал Никол в сънната артерия и ножът проникнал 3 см в шията на момичето. Цялата кабина на асансьора била в кръв. Кръв има и по тавана на асансьора. Как така Иван НЕ е изцапан с нито една капка кръв и излязъл от блока, в който е извършил убийството с абсолютно чисти дрехи? Къде са кървавите му дрехи? Къде е измил от кръвта ножа и ръцете си? и още много други въпроси БЕЗ отговор. Спомнете си изцапания с КРЪВ Йоан-убиецът от Борисовата градина. Явно случаят в Бургас е УНИКАЛЕН-убиецът с ДЪЖДОБРАН ли е бил?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Защо негрите живеят на юг? 
Защото ако живеят на север, ще трябва да слагат вериги