ГАЛЕРИЯ ШОУ

Добра новина! Ал Бано се възстановява и ще може отново да пее на сцена

Само в ПИК
Добра новина! Ал Бано се възстановява и ще може отново да пее на сцена
Автор: ПИК
Дата
Дата
6750
Коментари
1
Добра новина! Ал Бано се възстановява и ще може отново да пее на сцена

Популярният италиански певец Ал Бано ще може отново да пее на сцена. Това обаче ще стане най-рано след месец, съобщиха пред италианската преса лекарите, които следят състоянието му.

В неделя вечер той бе приет в болница в град Лече с нарушено кръвообращение на главния мозък. "От гледна точка на неврологията, отчитаме подобрение на състоянието му с всяка минута. Той се възстановява с много бързи темпове“, заяви д-р Антонио Палумбо, който разсея и появилите се опасения, че исхемичният пристъп на певеца може да е засегнал по някакъв начин гласните му струни.

Един от най-обичаните италиански изпълнители прекара три нощи под постоянно лекарско наблюдение и пълна почивка в неврологичното отделение на болницата. Той бе подложен на терапия за разреждане на кръвта и възстановяване на нормалния приток на кръв към главния мозък.

„Рутинната визитация тази сутрин, потвърди, че здравословното състояние на Ал Бано се подобрява. Той дори проявява чувството си за хумор и се шегува с персонала“, каза още лекарят.

Според близките на Ал Бано, той се възстановява. Дъщеря му Кристел Каризи заяви, че лично ще следи състоянието на баща си и ще се опита да го убеди да се грижи повече за себе си. „Той трябва да знае, че личното здраве е преди професионалния живот, това може да изглежда тривиално, но за един човек на изкуството, това е начин на живот“, обясни тя.

73-годишният музикант получи инфаркт в края на миналата година и затова му бяха имплантирани стентове, освобождаващи лекарства. През февруари той взе участие във фестивала в Сан Ремо.

Още по темата
Лекари оперират три часа звездата Ал Бано - получил два пъти инфаркт
Часовник
19:05
Певецът Албано Каризи, дългогодишен съпруг на Ромина Пауър, беше опериран спешно от инфаркт, съобщи списание „Оджи“. Според изданието певецът се намирал в Аудиториума на Рим, където...
Напиши коментар »
(1)
1
Стискаме му палци!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Тате, а мама кара кола по-добре от теб! - Не бих казал. - Ти самият ми каза, че не можеш на ръчна да минеш и метър, а мама мина 11 километра!