ДОКОГА?! Трима пребиха жестоко баба, за да ѝ вземат пенсията

Региони

ДОКОГА?! Трима пребиха жестоко баба, за да ѝ вземат пенсията

79957
на 12.02.2018
ДОКОГА?! Трима пребиха жестоко баба, за да ѝ вземат пенсията
Автор:   ПИК

Баба е била пребита и ограбена, след като трима непознати нахлули в дома й, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Видин. Случката е станала в нощта срещу петък. Трима бандити нахлули в дома на 81-годишна старица и я нападнали. След като я пребили, мъжете намерили къде тя била скрила пенсията си и задигнали всичките ѝ пари – 240 лева.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано
свързани новини

На сутринта, след като се свестила, бабата подала сигнал в полицията. Ченгета извършили оглед на дома на жената. Разследващите установили, че нападателите проникнали в къщата през покрива – като отстранили на част от керемидите.

Случаят е докладван в Районна прокуратура, образувано е досъдебно производство. Работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 131
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК