Домусчиев: Ще имаме нова среща с главния прокурор Сотир Цацаров на 10 ноември

ЧАС ПИК

Домусчиев: Ще имаме нова среща с главния прокурор Сотир Цацаров на 10 ноември

6949
на 30.09.2015
Домусчиев: Ще имаме нова среща с главния прокурор Сотир Цацаров на 10 ноември
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ще имаме нова среща с главния прокурор Сотир Цацаров на 10 ноември. Това каза председателят на КРИБ Кирил Домусчиев след среща на НПРО с главния прокурор Сотир Цацаров, цитиран от "Фокус".

препоръчано

"Дотогава ще бъдат извършени съответните проекти. На тази среща ще бъдем запознати с напредъка по случаите", заяви Домусчиев. Той посочи, че ще има двама експерти от НПРО, които ще участват активно в работата и ще помогнат с експертизата.

"Много фирми и наши членове са се амбицирали да покажат кирливите ризи на системата. Много фирми са пред затваряне или в тежко състояние заради цената на електроенергията. Имаме голяма активност от нашите членове", подчерта Домусчиев.

Председателят на АИКБ Васил Велев подчерта, че работодателските организации няма да приключат единствено със сигналите внесени в Прокуратурата. Той призова хората да подават сигнали на сайта на работодателите и те ще бъдат добавени към внесените.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: ЦИК изтегли жребия за изборите - ГЕРБ с номер 22, ППДБ -14, ДПС -28 (ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV: ЦИК изтегли жребия за изборите - ГЕРБ с номер 22, ППДБ -14, ДПС -28 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 90
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК