Вход
София
Времето в София 22 o C

Доналд Тръмп ще падне по г.з, като научи за страдалчествата на Цветан Василев. Изобщо крайно време е беглецът да си плати

Доналд Тръмп ще падне по г.з, като научи за страдалчествата на Цветан Василев. Изобщо крайно време е беглецът да си плати

на 05.08.2017
2836
46
Доналд Тръмп ще падне по г.з, като научи за страдалчествата на Цветан Василев. Изобщо крайно време е беглецът да си плати

"Пращаме Пеевски и Цацаров на бюрото на Тръмп"

Нахалството е изречено от някакъв вашингтонски адвокат, нает от беглеца Цветан Василев срещу 50 000 долара месечно да го защитава по закона "Магнитски". И да "изпере биографията" му пред щатския Сенат и щатския президент, които - евентуално, едва ли не щели да го оневинят за фалита на КТБ за сметка на Делян Пеевски и Сотир Цацаров.

Тази удивителна история ни залива вече от два дни, като стартът бе даден от уж независимата телевизия Би Ай Ти, водена от Сашо Диков. Именно там се дава широка трибуна на небивалиците на въпросния адвокат, а после ги поемат услужливо медиите на подсъдимите Огнян Донев и Иво Прокопиев.

(Напоследък все повече колеги ме убеждаваха, че въпросната Би Ай Ти е купена от Цветан Василев, но аз все се съмнявах. Явно обаче крушката си има опашка - не е нормално цялата телевизия да е впрегната в толкова подозрителни пледоарии).

Доналд Тръмп, като изслуша многострадалната одисея на Василев, сигурно ще падне по г.з, с извинение. Ще забрави и стената с Мексико, и ракетите на Северна Корея, и санкциите срещу Русия. 

Въпросът е защо фантастите около беглеца стигнаха дотам, че да употребят и Тръмп за целите си. Или са твърде отчаяни, или ни мислят съвсем за балъми. 

Цели две години поред Цветан Василев разчиташе на руснаците да го оправят. То не бяха олигарси (Малофеев), ченгета, адвокати, лобисти. Видя се, че с братушките няма да се получи и сега се активира мантрата за Големия брат.

Без да го познавам, този човек ще се окаже поразително нагъл. Плю си на петите и остави тук да се пържат вместо него счетоводителите, изпълнителните директори и финансистите на КТБ. Тоест, целия персонал, наемниците, трудовите хорица. Всички те си скъсиха живота покрай разпитите, арестите и обвиненията. Той - целият в бяло, страдалец, "дисиденства" из белградските петзвездни хотели и зове за "международна помощ". Изживява се ту като Ходорковски, ту като Бил Браудър. Изпонакупил си е пет-шест сайтчета и една телевизия в София воглаве с журналята им /плюс половината БТВ/, които пресъздават драматично хожденията му по мъките.

Голям мъж, няма що. 

А истината е проста по фасулски. 

Няма как, каквито и демони да са, Цацаров и Пеевски да са по-виновни за фалита на КТБ от нейния собственик. Вложителите си повериха спестяванията на Цветан Василев, не на Пеевски и Цацаров, сключиха договори с него, разчитаха на него да съхранява добросъвестно парите им. 

Вместо да го направи, той "преточи" милиардите през свързани с него фирми, за да се самообогати. Посегна и на сметките на държавните предприятия, депозирали в трезора. Така поне пише в обвинителния акт, такава е оценката на чуждестранните одитори, на всички финансови експерти. 

Защо трябва да вярваме на Цветан Василев, а не на тях? Защо издирваният с червена бюлетина на Интерпол Цветан Василев трябва да избегне правосъдието в родината си? Защо не събере остатъците от достойнството си и не се яви пред българските власти?

Защото у дома нямало да има честен процес? Защото щели да го убият? 

А какво да направят всички останали обвиняеми, призовани от закона пред българския съд? Да избягат като Цветан Василев ли - с презумпцията, че са невинни и че нямат да получат обективна присъда? Що за идиотска логика изобщо.

Перверзията "КТБ" озлочести обществото ни не просто финансово, а и морално. Василев е главен герой в този прокобен сюжет и трябва да си плати. Във времената преди фалита на банката този тип бе решил, че е нещо като император на държавата, че назначава и сваля правителства, кове съдбините на икономиката. Дотолкова си бе повярвал, че създаде цяла партия (Бареков) и се фукаше из цяла София, че ще е следващият министър-председател. На Доган пък работата му била "спукана"...

Е, всичко останало му простиха, но мераците да управлява дойдоха в повече. Той добре си знае какво и защо му се случи, стига се е правил на света вода ненапита. Фантасмагорията с Тръмп няма да го доведе доникъде, само прави ситуацията по-оперетна. 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(46)
1
КРАЙНО ВРЕМЕ Е РАЗБИРА СЕ. ПЕЕВСКИ Е ЯСЕН, НО ЦЕЦО ВАСИЛЕВ ДА НЕ Е ПО-НЕВИНЕН НАГЛЕЦА
2
Много смешно, бай Тръмп и той щял да спасява Мустака.
3
статията е в десятката. този е долна .утка, остави невинни хора тук да плащат вместо него.
4
Цецо, Цаца и Пееф в пандиза тугедър!!!
5
Авторът е прав
6
Цв.Василев е Ротвайлер какъвто всеки политик трябва да си завъди :-)
7
ГОВЕДА ВИЕ СТЕ ПРОССТИ....НО НЕ СТЕ ВИНОВНИ ЗА ТУВА....ЧЕ СТЕ ТООЛКУ ПРОССТИ....ШО АКУ НЕ СТЕ ТООЛКУ ПРОССТИ БАЦО ШЕ Е ПЕНСИОНЕР ПУЖАРНИКАР !....А ВИЕ ПУНЕ ШЕИ ЖИВЕЕТЕ КОТУ РУМУНЦИ !...И ШЕИ ИМАТЕ БУКУРЕШТИ НЕ ТВА СЕЛО ЗОФИЯ !...И ЗАТУВА ТОЯ Цветан Василев СА ШЕИ ИМА БАНКА КОЯ НЕМА И МИЛЯРДИ КОИ ВИЕ ШО СТЕ ПРОССТИ СТЕ МУ ФЪРЛЯЛИ УТ БАЛКОНИТЕ КОТУ ПРОССТИ БРАДАТИ БАИБИ !....ЗАТУВА КОТУ СТЕ ТООЛКУ ПРОССТИ ШЕИ ВИ ЧАКА БАЦО А УУМРЕТЕ !....БЕЗ ДА РААЗБЕРЕТЕ КАК !....ШО СТЕ ПРОССТИ !...
8
Цв. Василев ще си плати,но други ще му занесат парите.Колкото за статията,тя е блудкава и миришеща на вкиснато.Казусът с КТБ,"премина" океана,а от там връщането ще е с белезници върху някои нежни,миришещи на скъп парфюм мъжки кунки.
9
За да получи защитата на този закон Мустакатия ще трябва да изпее всичко, което знае - т.е. да накисне всички - от Пеевски през Доган до Буда!!! И да опише всички корупционни далавери, за които знае!!! В общи линии принципът е, закрила срещу информация, която може да се използва!!!! Мустакатия ще спаси кожата, а янките ще има с какво да хванат за топките т.нар. политически елит да им играе по свирката!!!А ние от ПОПУЛАЦИЯТА в Булгаристан, ИСКАМЕ ТОПКИТЕ ДА БЪДАТ – ОТРЯЗАНИ, СЪС СЕ ГЛАВИТЕ ИМ !!! ТОЧНО И ЯСНО !!!
10
3 прасенца,2 на масата,къде е 3?
11
браво ! точно така е !
12
Крайно време е да се разбере, че Цветан Василев е БУШОН и е обречен да спаси задниците на онези, които стоят зад краха на банката. Смея да твърдя, че той съвсем не е най-виновният в този казус.
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
ххахахахахаха
16
Третото прасенце управлява Булгаристан.
17
Моля коментаторите тук да не се подвеждат. В САЩ отлично знаят, че КТБ беше смачкана от Пеевски и Борисов. Знаят, че Василев е давал пари на Борисов чрез Пеевски и Котарака Сталийски. Американският адвокат на Василев не е "някой си". "Някой си " е авторът на статията, който от години плаче, ако нещо се зачерни около Борисов. Това и децата го знаят, камо ли американците. Единственият начин Цветан Василев да свали Борисов от власт е този. Жалко, че там процедурите отнемат дълго време и радостта ни ще се случи след около една година. Вчера българските адвокати на Василев споделиха, че Соня Колтуклиева се е съгласила да бъде разпитата в Сената и не само тя. Колтуклиева е имала среща вс Борисов в Банкя, в къщата му през месец май 2014 г. когато той и казал: „Докато Орешарски е на власт, планираме да гръмнем една голяма и една малка банка. Чрез фалиране на банки ще съборим управлението на БСП”. Бях възмутена. Казах му, че в момента, в който хората загубят парите си, тях няма да ги интересува кой е на власт.Когато Борисов отново дойде на власт, написах във Фейсбук, че няма да го подкрепя, щом се връща в лоното на глутницата. Борисов не може да избяга от глутницата. Живее в зандан от страхове за арести и пр., затова е готов да печели изборите, но не за добруването на народа, а за собственото си благополучие." И още. Иззети са записи от Нова ТВ на които през ноември 2016 г. Гриша Ганчев публично твърди , че пред него Василев е дал 200 млн. лв. в кашони на Пеевски и Котарака, които пари да бъдат предадени на Борисов. Преценете сами. На авторът на статията ли да вярвате или на тези факти, които са записани.
18
Слушах и гледах Соня Колтуклиева по Би Ай Ти в предаването на Любица Колезич. Няма как тия неща да не са стигнали до Държавния департамент на САЩ. Те нали за това имат посолство в което работят ушите и очите на президента на САЩ. Там от години имат пълната биография на г-н Борисов. Сега към нея са прибавили и разгрома на КТБ след който всички ние загубихме над 4 млрд. лв. От друга страна, няма как Цветан Василев да е напълно невинен за случилото се. Той в най лошия случай е бил съучастник на Пеевски, Борисов и още няколко мръсника, дори да го е правил под страх.
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Шаш, страх и паника цари в свинския лагер! Загубили са ума и дума. Пуснаха л@йнометите в действие. Ама Биг брадър гледа. Джоузеф Огустин не е коментирал Василев, а бруталното нарушаване на правата на човека, системната корупция и мафиотския режим в България, за който САЩ ще потърсят отговорност от Пеевски и Цацаров, въз основа на доказателствата, които ЦРУ е събрало.
21
Ама има ли наистина нормален човек, който сериозно да си мисли, че КТБ е източена без благословията на Бъда?! Разбира се, че Буда е в основата на грабежа.Всички го знаем, но не всички го казваме.
22
Виж,кои ДЖУРНАЛЯ,работят в Би Ай Ти.Коментариите-ИЗЛИШНИ.
23
Евалла на ##17 и 18.Това е голата истина дебили които венцеславите Тиквата.Това е.Защото тази работа за която платихме близо 4 млрд всички заедно беше дело на:Тиквата,Цв.Василев и Пеевски с подкрепата на ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:Държавни институции като Прокуратура,ДАНС,Комисия за финансов надзор и БНБ.Къде е например Искров бе да ви е.ба в кретените.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Н И Д Я Л К А Н И Д Я Л К О В А Щ Е Я Ш Л Я К А П А К С Л А В У Н С ГОЛЕМИЯ С У Д Ж УК!
26
Поръчкови платени КЛЮКАРИ ! Цв. Василев ги изигра всички - остана ЖИВ и с УЛИЧАВАЩИ ДОКУМЕНТИ ! БРАВО . Цв.Василев....ела си когато свърши мандата на Цаца и говори ! Това е пъклен план за грабеж като за последно измислен от серГЕЯ...Сараите...с подкрепата на ЗЛ.пръст...и осъществен от ореха..чобана и компания ! Това е кражба -СВЕТОВЕН РЕКОРД - близо 5% от БВП....затова ПРОШКА НЯМА !!!
27
Моля да бъде дискутирано следното предложение:Избирателната възраст в страната да стане 21г.,Избируемата възраст 30г.,При пенсиониране на лице по възраст и стаж,да отпаднат за него всички задължения към когото и да било.
28
Адвокат от Америка изобщо няма да се хване,ако не е сигурен какъв ще е изхода на делото.Досега Василев е на свобода и може да организира защитата си.Факт е,че парите ги няма.Автора на статията имаше ли пари в КТБ и успя ли да ги спаси?
29
И най-обикновения ще предположи, че някой е предупредил ЦВ какво му се готви, за да се скрие. Пред ДАНС този въпрос не стои. Вероятно са много тези, които имат интерес ЦВ да не се разприказва пред съда.
30
Ми добре се ПЪРЖАт теа ХОРИЦА бре. Пишат ли, пишат. некой беше казал, че 200 000 страници са изписали. По колко ли кинта е една страница? За препис- 10- лв, а за сътворяването и може и 100-200 да е. Та добра работа са си намерили. Да си бъркат в носовете и да пишат. После други орди служители да си бъркат в носовете и да четат. Ама понеже няма нищо интересно- само си бъркат в носовете или дремат. Но в банковите им сметки се леят ПОТОЦИ КИНТИ от това занимание. Така, че случаят КТБ е КАТО ПЪЛНОВОДНА РЕКА, заляла ОТБРАНИ орди ХОРИЦА и СЛУЖБИЦИ, които яко ЩЕ напоят градинките си- и ще съберат РЕКОЛТА за 2-3 поколения напред... Плащай , НАРОДЕ. НАЗДРАВЕ!
31
Може ли САЩ да изготви списък с ИМЕНАТА на всички "пържещи се" хорица, взели участие в "борбата с КТБ"-от най-ниския до най-високия пост и срещу всеко ИМЕНЦЕ да се изобрази ЦИФРИЧКАТА НА ПОЛУЧЕНОТО за безрезултания труд. Три години се трудят. И случайно Уикиликс или събрат му да "откраднат" тоя списък и да го доведат до ЗНАНИЕТО на целокупното народонаселение, платило 4 000 000 000 веднага след далаверата. А между другото- като започнаха изплащането на влоговете на вложителите в КТБ по другите банки, една госпожа бурно се възмути" И КВО СЕГА? ТУКА САМО 2,2% ЛИХВА ЛИ ЩЕ ПОЛУЧАВАМ??? " Ами там била с 10%. Как да не се възмущава, уважаемата, как да не риве и да не скубе косите си!? Ми то си мъъъка бре! И май освен главниците, тия другаре са си получили и НАТРУПАНИТЕ 10% лихви, които другите БУНАЦИ им платиха... Е те това е СИСТЕМА!!!. Може ли един мозък САМ да я измисли и ПРИЛОЖИ? Та дори да е най-НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТИТАН на МИСЪЛТА?? Не прозира ли тука СТРОЙНА, ПЛАНИРАНА СХЕМА, задвижена по всички точки и запетаи от най-най- високи места на власт и сила в цялата държава, включително и с участие на Внеш-торгов-банк ???
32
От всичко което прочетох разбрах че на офцете са им дали шах и мат с пешката.
33
Естествено, че Василев ще се покрие някъде, било то и в Белград. Рева на автора на статията е затова, че трите свине изпуснаха Василев и не можаха да приключат и неговото семейство както приключиха с Биреното - инфарктно. Трите свине са спуснали депеша на собственика на този сайт да реве, че Цветан Василев им се изплъзна от ръчичките и отърва ковчега. Всичко друго в статията е бля-бля.
34
Аве, батко, спри ве! Имай малко достойнство! Поне заради татко!
35
ДА КАЖЕ ВСИЧКО И ТОГАВА ЩЕ ВИДИМЕ ДЕРИБЕИТЕ В БГ. КЪДЕ ЩЕ СА. НЕ Е САМ НА ХОРОТО
36
Hедялко, крадецът Пеевски отново ли те купи ?
37
Някой да ми каже - горкият човечец Цветан В. от къде ще намери 50 000 хонорар на месец за да си плати на адвоката! И само на него ли - ами за ТВ, Сашо Диков и кой знае колко - и по колко!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
ВЪТРЕШНО ИМ Е НА НЯКОЙ ХОРА...ЩЕ ЯДАТ ХУРКАТА...САМО ЧЕ БЪРКАТ ЖАНРА НЯМА ДА Е ШИШИ А ТИКА И ОСОБЕНА ФОРМА ГЛАВА...ХА ХА ШЕЙНАТА ЛЕТИ....
40
ПЪЛЕН ШАШ за избирателите гласували за БСП! Корнелия Нинова с очила "Картие" за 4 бона. Избирателите да духат супата с по 168 лв. пенсии.
41
Тръмп си е паднал ама не на г..а. Манете човеко,он си е добре. Нашио го чека кютек оти НЕ е човек да са дърля со они дека са ни мили дебели со очила и са най убави щото са се прави като каци. Айде че ше пием сега
42
И Тръмп рече: Само ЦФКА- Средец! Ъъъ, ЦСКА, де
43
Microsoft licenses ae content mgmt svr ent ed 02 v0400162 http://mondasi.exblog.jp/27092687/ Lets learn together chinese the read and write way http://asloylab.exblog.jp/26987225/ Berlitz 681868 arabic phrase book and audio cd http://fuphyna.exblog.jp/27069486/ http://secbuwa.exblog.jp/27014065/ Internet manager 6.10 crack only Adobe cs3 photoshop extended and illustrator light
44
Learn japanese level 3 lower beginner audio course for mac http://gautrepcardty.7m.pl/fifise/nero-multimedia-suite-10-perfect-working-serial.html Common birds of prey of vermont http://cosurbirdsasth.7m.pl/walec/paragon-partition-manager-ver-90-professionnal-edition.html Cisco wireless control system v.1.0 license license standard 50 access point pc http://midhaggfine.7m.pl/dynydupy/undeleteplus-302-128-setup-keygen.html http://landschifer.5v.pl/bygomefe/george-jones-the-jones-boys-live-in-the-studio.html mac os x 10.8 mountain lion free download iso adobe acrobat pro v8 incl keygen only edge zip
45
Managing for peak performance interactive training for managers and supervisors http://luirinap.5v.pl/sifeq/warcraft-3-reign-of-chaosfull-version-keygen-generator-btscene.html Pencil pal software math gr 3 http://tranvabtiasub.7m.pl/cemak/lego-mindstorms-vision-command-windows-xp-team-zoit.html Compaq comp. pdc 02000 9i w2k kit 252479 b21 http://gautrepcardty.7m.pl/fifise/star-wars-episode-1-racer-cheats.html http://keydsurhudes.7m.pl/gesup/avg-internet-security-2017-build-4016-serials-kissme.html search engine submission service software freeware mcafee antivirus 2017 keygen serials full version
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Две баби си говорят на пейката пред блока: - Пък моя внук вчера хванал някакви покемони... - Тюх, да им са не види! Днешните моми срама нямат!

няма нови новини
Днес: 227
hot
най-четени новини в момента
сега
3101
четат ПИК
сега
четат тази новина
ОТ МИНАЛО КЪМ БЪДЕЩЕ! Вижте защо Бог наказа Русия (СНИМКИ)
x