ДРАМА! Лекари се борят за живота на Том Джоунс

Само в ПИК
ДРАМА! Лекари се борят за живота на Том Джоунс
Автор: ПИК
Дата
Дата
12700
Коментари
2
ДРАМА! Лекари се борят за живота на Том Джоунс

Уелският певец ветеран сър Том Джоунс е отложил предстоящото си турне в САЩ заради влошено здраве.

Концертната обиколка на 77-годишния Джоунс трябваше да започне на 6 септември във Витлеем, Пенсилвания. На сайта на певеца се съобщава, че по лекарска препоръка Джоунс отлага турнето си, както и че датите за концертите са пренасрочени за май и юни следващата година.

„Том поднася най-искрените си извинения на феновете и очаква с нетърпение срещата си с тях през 2018 г.“, гласи изявлението. Въпреки че от екипа му отказаха да дадат информация каква е здравословната причина, принудила певеца да постъпи в болница, от заведението разкриват, че става въпрос за извънредно високо кръвно налягане и прединфарктно състояние.

Преди няколко години Джоунс бе хоспитализиран по спешност в Монако със същите оплаквания и остана под наблюдение повече от месец.

Напиши коментар »
(2)
2
Днешната дата, е най срамната в историята на българския народ. През този ден преди 73г., шепа бандити и криминални елементи (шумкари), между които и правешкия мангал Живков, с помощта на окупационните съветски войски, превзеха с преврат държавата. Така през 9 септември, започна началото на края на тая велика нация, успяла да просъществува и да се съхрани, през 200г. византийско и 500г. османско робство! Но новия червен мракобесен терор направи така, че двете робства да изглеждат, като някакво си жалко византийско.турско присъствие!! Само през първите три дни, бяха избити и изклани без съд и присъда, десетки хиляди родолюбиви българи, както турчин и византиец не ги клал. Грабежите продължаваха десетилетия, като национализираха всичкия селскостопански инвентар, и земята на хората. С репресии и побои, под дулата на съветските танкове, комунистите които надминаха по гнусотии и терор нацистите, навряха българския селянин в концлагери, подобни на съветските колхози, с което се сложи началото на края на българското село и селско стопанство. Стана така, че българския селянин който изхранваше Балканите и Европа, сега яде турски, гръцки, македонски и всякакви други зеленчуци!! Сега същите полит комисари, станаха капиталисти и едри арендатори (червени олигарси), и червения терор продължава с нечувана сила и днес, над изчезващия българин!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Но това е ужасно! - възразява клиентът пред адвоката си при уточняването на хонорара. - Разводът ще ми излезе два пъти по-скъп от сватбата!
- Но и удоволствието е два пъти по-голямо! - обяснява адвокатът.