Драма! Майка, осиновила дете, се бори за живота си

ЧАС ПИК

Драма! Майка, осиновила дете, се бори за живота си

10735
на 11.11.2014
Драма! Майка, осиновила дете, се бори за живота си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена, осиновила дете се бори за животоспасяваща операция. Преди 2 години жена от сливенското село Речица сбъдна мечтата си да осинови дете. Днес обаче тя се бори за животоспасяваща операция, съобщи Би Ти Ви.

препоръчано

Съдбата среща Йорданка и малката Елеонора преди три години, когато след дълга борба с институциите жената осиновява момиченцето. От 10 години тя води битка с рак в мозъка. „В един момент се сринах, оказа се, че болестта се е отключила, и туморът е пораснал от 9-7 на 14-7”, обяснява Йорданка. Започват тежки дни, в които майката не става от леглото.

„Тя примерно иска да си играем, аз ѝ казвам – мама в момента не може да стане, и тя ми носи всички играчки на спалнята, и е най-добрият ми лекар - лекува ме, преслушва ме, слага инжекции”, допълва жената. В търсене на изход за себе си и детето, и след отговор от болницата, че трябва да чака 6 месеца за нов ядрено-магнитен резонанс, Йорданка се свързва с клиника в Истанбул.

„Нейният живот в момента зависи от моя, защото ако се случи нещо с мен, тази институция може да я вземе обратно”, казва Йорданка. 30 000 лева са необходими за процедурата, разходите и последващата терапия. В дните, когато е добре, жената работи в цех за пластмасови изделия, за 250-300 лева на месец.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК