Дрехи с емблемите на "Адидас" и "Пума" са иззети при спец операция

Крими

Дрехи с емблемите на "Адидас" и "Пума" са иззети при спец операция

29399
на 29.10.2014
Дрехи с емблемите на Адидас и Пума са иззети при спец операция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

142 броя анораци, панталони и заготовки с емблемите на "Пума" и "Адидас" са били иззети при специализирана операция на Икономическа полиция вчера, съобщиха от ОД на МВР Кърджали.

препоръчано

Проверките са били извършени в обекти и цехове за незаконно използване на запазени търговски марки, предмет на авторски права. Продукцията и материалите са били намерени в шивашки цех. Образувано е досъдебно производство.

От полицията съобщиха и за подаден сигнал за откраднати 42 метра телефонен кабел е подаден в РУ-Крумовград. Съоръжението било изкопано от землището на село Джанка в периода от 24 до 28 октомври. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и се издирва извършителят.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК