СПОРТЪТ ДНЕС
Баскетбол

Дуейн Уейд остави бившата си съпруга на улицата

Само в ПИК
Дуейн Уейд остави бившата си съпруга на улицата
Автор: ПИК
Дата
Дата
7179
Коментари
0
Дуейн Уейд остави бившата си съпруга на улицата

Една от звездите на шампиона в НБА Дуейн Уейд има доста сериозни лични проблеми. 193-сантиметровият гард на Маями Хийт явно ще трябва да внесе малко ред в живота си извън терена. Бившата жена на Уейд Сейвон Финч заяви пред американските медии, че е останала без дом заради безотговорността на баскетболиста, съобщи bball.bg.

“Той ми дължи голяма сума пари”, твърди Финч, която протестира пред “Daley Center’ в Чикаго в петък. Финч споделя още, че голямата част от договорите на бившия й мъж имат клаузи, в които тя може да получа сума от всеки един от тях на нейна собствена банкова сметка.

Сейвон се обърна публично към Дуейн Уейд със специален надпис и то точно в центъра на родния му град. “Майката на децата на звездата от НБА остана на улицата! Бившата съпруга на Уейд заяви още, че иска да си получи парите и че няма да мълчи за нищо от миналото си.

“Така се грижих за децата си. През повечето време използвах своите спестявания. Те обаче свършиха и бях посъветвана от адвоката си да намеря начин да си върна това, което е мое”, споделя Сайвон. Тя и Дуейн се запознават още в училище и сключват брак през 2002 г., но се развеждат през 2007 г. Уейд получава попечителство над децата през 2011 г. 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- И колко годишна е тъща ти?
- Не я знам, но сигурно е към 130 годишна...
- Глупости! Човек не може да живее толкова дълго.
- Че кой говори за човек...