Дъждовете активизираха свлачище в Смолян

Животът днес

Дъждовете активизираха свлачище в Смолян

2988
на 16.09.2014
Дъждовете активизираха свлачище в Смолян
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В Смолян се е активизирало свлачище на ул. "Острица". Причината затова са проливните дъждове, съобщиха от пресцентъра на община Смолян.

препоръчано

Предприети са необходимите мерки, веднага след сигнала е направен оглед и е изпратена техника, с която се извършват укрепителни действия, за да не се увеличи процеса по свличане на терена. Очаква се становище на специалисти за мащаба.

Община Смолян се обръща и с апел към Комисията по бедствия и аварии да бъде осигурено финансиране за укрепването на свлачищния район.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК