Дъждовете събориха пешеходен мост в Сливен (снимки)

Региони

Дъждовете събориха пешеходен мост в Сливен (снимки)

4595
на 04.09.2014
Дъждовете събориха пешеходен мост в Сливен (снимки)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

През изминалото денонощие в Сливен са паднали около 74 литра дъжд на квадратен метър. Все още се обобщават всички нанесени щети в областта.

препоръчано

Снощният порой е отнесъл и част от пешеходен мост над Дюлева река в източната част на Сливен.  Причината според живеещите в района е, че точно преди моста свършва корекцията на реката и с времето се е получило подкопаване на основите, а след снощния проливен дъжд и покаченото ниво на водата, част от моста се е срутила.

От общината уточниха, че има предвидено изграждане на по- голям мост в близост, както и път, който да осигури безопасно преминаване.

Пешеходният мост в момента обслужва няколко семейства, които постоянно живеят в района и преминаването над реката в момента е затруднено.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК