Вход
София
Времето в София 25 o C

Държавни хрантутници посягат на бабините кокошки

Държавни хрантутници посягат на бабините кокошки

на 30.08.2017
5263
35
Държавни хрантутници посягат на бабините кокошки
Автор: "Ретро"
30.08.2017
35
5263

Всякакви експериментатори със селското стопанство се навъдиха, откакто се е пръкнала пустата му демокрация. Ликвидационните съвети не можаха да ни ликвидират напълно. Останаха ни барем дворовете с по някоя и друга леха и кокошките, дето рият в нея. Само че чантаджиите не мирясват и все измислят разни регулации, както му викат там по европейски. Правиха, струваха - направиха ни кокошките щастливи.   

Сега по някакви нови нормативни постановки бабиният селски двор е "животновъден обект" с налудничави ветеринарни претенции. Така излиза, че в него не могат да се гледат повече от 50 възрастни птици и 100 бройлера - пък били те патки или кокошки.

Браво на умните глави от жълтите плочки. Чудя се дават ли си сметка тия по министерствата и агенциите, че са ни докарали дотам, че тия кокошки не са нито екзотика, нито фермерски бизнес.

Господа и дами, мизерията ни е такава, че кокошките, патките и бройлерите са ни средство за натурално-стокова размяна, все едно сме в първобитнообщинния строй. А вие продължавайте да се кланяте на Брюксел и дано холандските яйца с пластмаса да не ви приседнат.

И не че законите не трябва да се спазват, но те задължително трябва да се пишат в интерес и полза на хората. Всяка друга причина е лицемерие, нагаждачество за едни пари и дори предателство на националния поминък.

Недялка ГОСПОДИНОВА, Елхово

 

Сподели:
Напиши коментар »
(35)
1
Ти червена кратуно,ти долна манипулаторко демокрацията ли ти е виновна, че си проста неграмотна селянка и освен да гледаш кокошки на двора за нищо друго нямаш мозък??? Ти защо не искаш да те контролират ветеринарите и ХЕИ??? Над 100 бройлера и 50 кокошки вече не са натурално стопанство за "САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ" (термин от Комонизма). Това е продукция, която се предлага на пазара и няма нужда аз като консуматор да ям яйца снасяни във фекалния ти мръсен двор и бройлери клани на дръвника без спазвания на най-елементарна хигиена. Ако заради мърлящината ти избухне епидемия, кой ще отговаря, че не те е контролирал??? Ако искаш да продаваш яйца и бройлери, бъди така добра да спазваш ветеринарно-санитарните норми. Осаналото е червена московска пропаганда и дезинформация!!!
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Много точно казано от ком 1 но НЯМА КОЙ ДА ЧУЕ.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Мръсно долно ко*еле, полуграмитен идио*е, като не искаш да ядеш нещо не го купувай бе недоизсрано лай*о такова. От такива изро*и като теб сме в това положение. Демократизатори, предатели и всякакви гъ*еблизци, ще си платите скоро начело с теб шушу*иго гнус*а!
8
Абе, хазната трябва да се пълни! Обявят ли бабиния двор за ферма и градина, следват данък "яйце", данък "домат", данък "слива"... Пък да върви баба да доказва, че сливата й е изсъхнала...
9
Гласувайте за ГРОБ !!!
10
Какво му е неграмотното на коментар 1? Поради невежеството и примитивизъм няма как да знаеш, че калния ти двор е фрашкан със салмонела,която е смъртоносна бактерия. Ветеринарите са длъжни да гарантират само чисти храни до магазина. Аз като потребител разчитам за това на тях, защото нямам портативна лаборатория, която да нося в куфарв магазина. Колкото до това койни ни дърпа назад, не е нито ЕС, нито демокрацията, нито някви лоши хора дето се продават. На това дереже сме заради такива неграмотни, накадърни и ретроградни червени чутори като тебе, дето нямате и осем класа образование. и затова света ви е виновен и трябва да спре да се развива. Да бяхте завършили поне средно образование и придобили няква професия. Кадърни специялисти се търсят всякакви. И недей да плашиш! Никога вече неграмотни селяндури, като теб повече няма да дойдат на власт, разбрали дебела червена кратуно?!
12
Кре*тен, салмонела имаш в бълнуванията на пилешкия си мозък и понеже природата ти е дала нищожен и болнав кортекс, медиите са ти измили напълно малкото ти мозъче и бълваш само тъпотии. Такива като теб и за храна на прасета не стават.
13
Заради една снимка с Меркел Бойко е готов да предаде и майка си. Не народ, а мърша избира този простак да го управлява.
14
"50 възрастни птици и 100 бройлера" било селски двор ли?! Това уважами/а/ си точно ферма за пернати! И да, подлежиш на контрол! И да, аз искам гаранции, че заразите няма да излязат от вмирисания курник! И да, ако съм съсед и пръскаш смрад от кокошките, най вероятно някоя нощ ще подпаля от четири страни тази бактериална клоака!
15
каква салмонела, бе пич? кой яде сурова кокошка? толкова години като човечеството е яло пилета и яйца, се чудя как е оживяло без правилата на седерастите от Брюксел и нашите подлоги тук. нарочно слагат малоумни правила, за да глобяват, да плащаш такси, а те си крадат милиончетата и се разхождат по целия свят и по най-скъпите хотели и курорти на наш гръб. Правилно се възмущава бабката.
16
Някой друг аргумент по-същество да дадете? Така спори истиското комуне - обиди, заплахи, и храна за парета, щото за друго не можете да мислите освен как да се докопате до прасета,суджуци и манджи. Да си комунист е особен вид патологично извращение на зрдавия разум и психиката. Основно характеристики на всяко комуне: тъпоумие, мързел, примитивизъм, завист, злоба, пълно невежество, необразованост или псевдо образованост, ненавист към всичко и всики, но особено към всичко научно, образовано, интилигентно, практично, красиво, успешно или просто по-висше, вяра във фикции и псевдонаучни фантазии, фанатизъм, ретроградност, пълна неспособност за самостоятелно мислене, използване на шаблони и лозунги вместо мисли, използване на шаблони и лозунги при говорене, абсолютна неспособност за възприемане на нови идеи, омраза към всяка форма на прогрес, склоност към насилие, стигаща до национално предателство сляпо покорство към директивите подадени от господарите им от моССква, пълна неспособност и нежелание за каквото и да било усилие да излезе от това положение.
17
Кога някой ще каже истината на пенсионерите, защо пенсиите са им мизерни? Много просто – Ку-Кото Лудмила изхарчи пенсиония фонд за строителството на НДК и щуротии от рода на асамБЛЕЕята. От тогава пенсиите в България се изплащат/доплащат от държавния бюджет. Това ознаяава, че пенсиите се изплащат не от натрупаните осигуровки, а от данъците и осигуровките на сега работещите. Тъйкато червените кратуни гласуват за комунуиди България е управлчвана от червени мафиоти вече 22 години от общо 27 години преход. Окопалите се червени прасета направиха всичко възможно да пазят сттуквото и изгонят каде що има нещо кадърно и интелигентно, само щото не може да търпи простотия им и иска промяна. Чудесен пример е ректора на УНСС Стати Статев, който каза на протестиращите младежи: "на който не му изнася - Терминал 2" . Щом неможаха да направят България нормална държава, те отидоха там където има такава. Сега изкарват своите пенсии и на западните пенсионери. В нещасна България останахте дърти комунета- патреоти с мизерните си пенЦии, но за смека на това не позволихте България да тръгне по друг път. Честито! Дано сте доволни! нЕк‘ви въпроси? вЕрвайте ми!
18
първо пич/ко*еле,ще казваш на тези, които наистина са такива - бащати, майка ти, дадо ти, баба ти, жена ти, сина ти и дъщеря ти. Второ, разбирам любовта ти към пълната антисанитария и феалните бактерии, за някои хора е по приемлива мизерията от колкото възможноста да си променят мисленето! Трето, нямам нищо против ТИ да лапаш фекални яйца със салмонела и ешерихия. Ако искаш върни се пещерната ера и събирай яйца от гнездата на дивите птици, но не ми ги пробутвай на мен. Има един френски учен Луи Пастьор - открил е бактериите и ваксините, още през 19 в. До тогава хората са били в невидение и са измирали като мухи от всякакви инфекции. Знанията от трудовете на такива като Пастьор са в основата на регламентите и изискванията на цивилизованите правителства към производителите и търговците на храни. В следствие и на това продължителноста на живот е увеличена от средно 30 години до 89 в най-равитите страни. Впрочем в примитивните общества, които живеят в условия от преди 19 в. и лапат "натурални" продути със салмонела, коли и какво ли не живеят средно 30 години и досега. Разбира се примитивните мозъци обясняват мизерията си не със истинската причина - невежеството, а обвиняват за собственото си състояние успешните хора и общества, които видители ги ограбвали по някакъв хитроумен начин... Само дето истината е точно обратната от тези, които не умеят да създават блага дори за себе си и мизерстват няма какво да ограбваш... Именно от данъците на успешните хора и общества се отделят огромни пари за всякакъв вид подпомагане на всякакъв вид неудачници!
19
многознайко нещо ти е грешно инфото, истината е ,че другара огнян дойнов изнесе пенсионния фонд в австриа, и заживя като потомствен аристократ,колкото до людмила истината е че тя направи много за българската култура и за творците работещи на културниа фронт
20
тъпако, погледни си държавата днес и си помисли как изглеждаше и какбеше преди да я демократизират...останалото са детайли...вземи се прегледай в някой психодиспансер ако са останали още такива...можеби има някакви нови медикаменти които ще са ти от полза...
21
"Детайл" ли е че в НРБ спираха тока на всеки 2 часа? Или е детайл че НРБ издаваше укази за "Самозадоволяване", понеже не успяваше да осигури на "народо населението" елеметарни продуки от "първа необходимост". Ти лично "Самозадоволявашли" се? А какво беше състоянието на държават "преди" ще разбереш от последния доклад на любимия ти Тодор Живков или от първия на Петър Младденов. Ако пък много ти е мъчно има и съвремени държави копия-близнаци на НРБ, управлявани ок комунета, щом толкова ти е мъчно може да се преместиш там - Северна Корея, Куба, Венесуела, Екавдор.Там състоянието на държавата ще те "Самозадоволи" напълно, убеден съм!
22
много малък ще да е бил пенЦиония фонд, щом донев го е изнесъл с куфара си в Австрия.... Иначе съм съгласен ку-кото людмила хрантутеше за наша сметка цяла плеята некадърници 'работещи на кОлтурния фронт". Как ти звучи словосъчетанието "рабокникът на културния фронт" Ален Делон? Който очаква дъщерята на Де Гол да му даде "едно апартаменче, щото много ми е тежко положението"...
23
лицемерието и подмазвачеството на герб към брюксел стигна космически размери но 20 година ще дойде и като спре кранчето на европарите край с тях.правителството се крепи само на парите от там.за съжаление ние като сме кротки овце търпим ли търпим.
24
А 99 или 49 може-страшна сметка!Я оставете кокошките с тези ваши кокоши мозъци , а се огледайте че държавата върви към закриване!
25
А причината е, че такива като теб ччервени чугунене глави гласуват за червени престъпници и не позволихте страната да се развива като модерна държавя. " щото като доди сдс-то ша стни много лошо, ша ни земат пенциите и турците ша на завладеят" От 28 години преход само 5 години България е управлявана от не комунистически реформиски правителства. Постарохте се да изгонихте почти всичко свясно, което можеше да дърпа страната напред и да маргинализирате тези, които останаха. 97,5% от партиите за които гласува "мъдрия български избирател" сега съботират всякаква истинска провяна и съдебна реформа. Всяко нещо си има причинно-следсвена връзка, но примитивните мозъци не я виздат и само се учудва " и тея ся пак на излъгаха".
26
Ами комунистът Боко не веднъж е казвал, че уважава бай Тошо и че Тошо е единственият, който го е учил на политика. 30 години "Мъдрата" политика на ппавешкия селяндур беше всяческо угодничество, най-долно подмазвачество "стигащо космически размери" към мАсква. До там че 2 пъти предложи да станем сАветцка република. Просто ВАШИЯ Боко, дето ни го пробутвате, на такова училище е ходил и това е научил. Само дето си сбъркал адреса, банкенския селяндур продължава политиката на учителя си - замазване на очите на "запад" и пълно изпълнение на директините от кремъл.
27
Нали чиновниците трябва да си измислят някаква дейност. Как иначе ще оправдаят заплатите си.
28
Скоро очаквам от Брюксел да курдисат до всяка тоалетна чиновник с мерки и теглилки и който надвиши по грамаж и сантиметър фекалния закон,който скоро ще бъде приет, да му мисли! Глоби и пак глоби докато огладнели до такава степен,че да влезе в брюкселските норми!...
29
Generic Deltasone is used to provide relief for inflamed areas of the body. Generic Deltasone Generic deltasone $0.5
30
Generic Deltasone is used to provide relief for inflamed areas of the body. Generic Deltasone Generic deltasone $0.5
31
Заказ такси в Аэропорт Москвы по фиксированной стоимости 1000 рублей. Встреча, Транфер в нашей компании тоже фиксированно. Дополнительные услуги: Встреча с табличкой, англоговорящие водители, экскурсии, помощь с багажом. Наши контакты: http://viber.taxi/ тел: 8(495)66-99-665 Заказ через viber 8(977)255-03-02
32
Моите кокошки са 49, а бройлерите 99. Не ме хващат препоръките на тия кожодери !!!
33
ПРОСТ НАРОД -СЛАБА ДЪРЖАВА!
34
Hello friends! I am an official representative of private company which deals with all kinds of written work (essay, coursework, dissertation, presentation, report, etc) in short time. We are ready to offer a free accomplishment of written work hoping for further cooperation and honest feedback about our service. Send your work topics to our email: discount@edu-paper.com. This offer has limited quantities!!! Details on our website: https://essay-top.biz
35
Buy Viagra Pills http://buyviagrarxus.org/ - Buy Viagra Viagra - buyviagrarxus.org
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

Син пише писмо на майка си от затвора.
- Здравей, мамо, тук е много хубаво, ядем по три пъти на ден, спим на чисти чаршафи, телевизия гледаме, с една дума - живея добре!
- Добре, мама, радвам се за теб! И да слушаш, да не вземат да те изгонят!

няма нови новини
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
сега
2093
четат ПИК
сега
четат тази новина
ПЪРВО В ПИК! Борисов в Загреб: Западните Балкани са нашите Балкани, нашата Европа! (ВИДЕО)
x
В модната индустрия все още доминират мъжете
x