ГАЛЕРИЯ ШОУ

Дъщерята на Ваня Щерева нещастно влюбена във Виктор Калев

Само в ПИК
Дъщерята на Ваня Щерева нещастно влюбена във Виктор Калев
Автор: ПИК
Дата
Дата
24114
Коментари
0
Дъщерята на Ваня Щерева нещастно влюбена във Виктор Калев

Писателката и новоизпечена риалити звезда Ваня Щерева крие доста интересна семейна драма с ексцентричната си дъщеря Мила Роберт. 20-годишното момиче, което вече проби на музикалната сцена, изживяло нещастно увлечение към нежния актьор Виктор Калев като тийнейджърка. Девойчето цяла година въздишало по двойно по-възрастния от него театрал, който така и не му обърнал грам внимание.

"Виктор беше първата любов на Мила. Вместо да си пада по момчета на своята възраст, малката беше луднала по него и го преследваше навсякъде. Ходеха заедно на кино, на разходки, а той, горкият, така и не разбра, че девойката не го приема само за семеен приятел", разказва дружка на Ваня Щерева.

Писателката и талантът от Златоград са близки вече повече от две десетилетия, а малката Мила е израснала на коленете на актьора. Когато била в десети клас обаче, обърканата пубертетка решила, че Виктор е мъжът на живота й. Обаждала му се по всяко време на денонощието, споделяла му интимни подробности за живота си, които не знаели дори нейните родители.

Калев бил много нежен и отзивчив, но абсолютно неподатлив на чара на девойката. В крайна сметка Мила сама "преболедувала" тийнейджърското влюбване, пише седмичник.

Мила е дъщеря на Ваня Щерева и баскетболиста на ЦСКА от близкото минало Роберт Гергов. 

Още по темата
ОХ, НА БАТЬО! Ваня Щерева меси циците на Джулиана Гани! (СНИМКИ)
Часовник
22:01
След като заради воплите на звездните съквартиранта срещу 24-часовите миризми в Къщата се наложи Биг Брадър да отлъчи от кухната шеф Петров, някои от дамите в Къщата поеха инициативата да заместят...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.