Евакуираха община Стара Загора! Има спукан магистрален газопровод (СНИМКИ)

Само в ПИК
Евакуираха община Стара Загора! Има спукан магистрален газопровод (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
5178
Коментари
3
Евакуираха община Стара Загора! Има спукан магистрален газопровод (СНИМКИ)

Заради спукан магистрален газопровод евакуираха община Стара Загора. Централният район е отцепен. Няма пострадали и обгазени. Аварията е възникнала при ремонтните дейности на площада пред общината преди по-малко от час. 

Стара Загора евакуация

 

По думите на зам.-кметът Йордан Николов, служителите и гражданите са били бързо евакуирани от сградата. „Първо се чу силен звук и след това усетихме задушливата миризма. Всички институции и екипите на Газоснабдяване са уведомени".

Стара Загора евакуация

На място са изпратени два пожарни автомобила, както и химически автомобил, който ще замери нивото на замърсяване на въздуха, от пожарната. Течът на газ вече е спрян, чака се да се отече остатъчната газ между двата спирателни крана.

От пожарната смятат, че няма да има завишени нива на вредните вещества, защото метанът е по-лек от въздуха и се издига нависоко.

Напиши коментар »
(3)
1
Аз пък си помислих да не е възкръснал Сюлейман паша, че е имало такава паника в Ески Заар.
2
До Дамаджана: Простак!
3
Това е ПР строежа на Живко Кметчето в центъра на Ст.З. От месец разкопаха така пред общината че хората се чудят от къде да минат. И за какво? Да строшат 7млн.лв за нов площад.Стария си беше много добре ама нали трябва да се облажат някои хора...Е така става като се копае кой където му скимне
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
– Сервитьор! Донесете ми още една бучка захар!– Но господине, тази ще е вече деветата!– Ами какво да правя, като предишните всички потънаха в кафето?