Евродепутатът Ангел Джамбазки: Окончателното приемане на България в Шенген е задължително

Само в ПИК
Евродепутатът Ангел Джамбазки: Окончателното приемане на България в Шенген е задължително
Автор: ПИК
Дата
Дата
2850
Коментари
6
Евродепутатът Ангел Джамбазки: Окончателното приемане на България в Шенген е задължително

Окончателното приемане на България в Шенген е задължително, след като страната ни е изпълнила всички условия за започване на процедурата. Това заяви в студиото на „Европа сутрин“ евродепутатът Ангел Джамбазки, цитиран от Струма.бг.

Според него частичният достъп, който страната ни има до информационната система на Шенген е много важен, тъй като България пази границите на всички европейски страни.

„Бях скептичен по отношение на Шенген, особено в пика на емигрантската криза, защото повечето от нелегалните мигранти, милиони хора, търсеха начин да се доберат до някоя Шенгенска държава за да отидат до Германия, и ако преди 2-3 години водехме този разговор щях да бъда твърдо против и бях коментира Джамбазки. - Но в променената ситуация, в която България е изпълнила всички технически критерии, и неприемането на България и Румъния в Шенген е чисто политически въпрос на Холандия. Заради местните им разправии и местното им управление на Рюте – министър-председател социалист, с местните националисти, те налагат това вето.

Вижда ясно лицемерието и двойния стандарт – изпълнени са критериите, председателят на комисията Юнкер казва, че за да се затвори този въпрос би трябвало да има приемане на България и Румъния, защото има изпълнени критерии. Допускането до информационната система е абсолютно задължително, от гледна точка на това, че българските гранични служители пазят и холандците“.

 

Напиши коментар »
(6)
1
До сега да не сме били отчасти или наполовина приети в Шенген ? Холандия , Австрия и Германия никога няма да допуснат това да се случи, докато премиер е Питека от с. Хераково , общ. Божурище. Корупцията е главният проблем, роднинското крадене - също.„Първият братовчед на Бойко Борисов държи може би най-голямата хапка в шуро-баджанашкия бизнес у нас – управлението на външния дълг.Продан Борисов – братовчед по бащина линия на премиера, е собственик и управител на офшорката „Дебт Асет Кепитълс“, регистрирана в Бахамите. Именно на нея с решение на УС на БНБ е възложено „текущото управление на свободните дългови наличности“. Т.е. Продан Борисов държи всичките ония 16 милиарда заеми, които братовчед му изтегли, и прибира печалбите от въртенето им. В същото време, държавата плаща лихвите по самия дълг.“
2
От къдя на къдя ва...!?
3
Става..., но първо ще изпълните поставените условия за корупцията по горните етажи и съдебната система! Не си прави оглушки...!
4
УПРАВЛЯВА ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ СЛАБОУМЕН И НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО . НЕ МОЖЕ ДА СЛОЖАТ ШИЗОФРЕНИК КАТА ВАС .
5
Няма право да говори. Трябва да поработи малко преди това.
6
ZASHTO NA NAS GO KAZVASH BE? NIE LI TRYABVA DA VKARAME BILGARIYA V SHENGEN? NALI SME TE PRATILI V EVROPARLAMENTA TOVA E TVOYA RABOTA. HAYDE DA TE VIDIM KOLKO SI SPOSOBEN
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари