Евродепутатът Ангел Джамбазки: Окончателното приемане на България в Шенген е задължително

Само в ПИК
Евродепутатът Ангел Джамбазки: Окончателното приемане на България в Шенген е задължително
Автор: ПИК
Дата
Дата
2239
Коментари
6
Евродепутатът Ангел Джамбазки: Окончателното приемане на България в Шенген е задължително

Окончателното приемане на България в Шенген е задължително, след като страната ни е изпълнила всички условия за започване на процедурата. Това заяви в студиото на „Европа сутрин“ евродепутатът Ангел Джамбазки, цитиран от Струма.бг.

Според него частичният достъп, който страната ни има до информационната система на Шенген е много важен, тъй като България пази границите на всички европейски страни.

„Бях скептичен по отношение на Шенген, особено в пика на емигрантската криза, защото повечето от нелегалните мигранти, милиони хора, търсеха начин да се доберат до някоя Шенгенска държава за да отидат до Германия, и ако преди 2-3 години водехме този разговор щях да бъда твърдо против и бях коментира Джамбазки. - Но в променената ситуация, в която България е изпълнила всички технически критерии, и неприемането на България и Румъния в Шенген е чисто политически въпрос на Холандия. Заради местните им разправии и местното им управление на Рюте – министър-председател социалист, с местните националисти, те налагат това вето.

Вижда ясно лицемерието и двойния стандарт – изпълнени са критериите, председателят на комисията Юнкер казва, че за да се затвори този въпрос би трябвало да има приемане на България и Румъния, защото има изпълнени критерии. Допускането до информационната система е абсолютно задължително, от гледна точка на това, че българските гранични служители пазят и холандците“.

 

Напиши коментар »
(6)
1
До сега да не сме били отчасти или наполовина приети в Шенген ? Холандия , Австрия и Германия никога няма да допуснат това да се случи, докато премиер е Питека от с. Хераково , общ. Божурище. Корупцията е главният проблем, роднинското крадене - също.„Първият братовчед на Бойко Борисов държи може би най-голямата хапка в шуро-баджанашкия бизнес у нас – управлението на външния дълг.Продан Борисов – братовчед по бащина линия на премиера, е собственик и управител на офшорката „Дебт Асет Кепитълс“, регистрирана в Бахамите. Именно на нея с решение на УС на БНБ е възложено „текущото управление на свободните дългови наличности“. Т.е. Продан Борисов държи всичките ония 16 милиарда заеми, които братовчед му изтегли, и прибира печалбите от въртенето им. В същото време, държавата плаща лихвите по самия дълг.“
2
От къдя на къдя ва...!?
3
Става..., но първо ще изпълните поставените условия за корупцията по горните етажи и съдебната система! Не си прави оглушки...!
4
УПРАВЛЯВА ВЪНШНИЯТ ДЪЛГ ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ СЛАБОУМЕН И НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО . НЕ МОЖЕ ДА СЛОЖАТ ШИЗОФРЕНИК КАТА ВАС .
5
Няма право да говори. Трябва да поработи малко преди това.
6
ZASHTO NA NAS GO KAZVASH BE? NIE LI TRYABVA DA VKARAME BILGARIYA V SHENGEN? NALI SME TE PRATILI V EVROPARLAMENTA TOVA E TVOYA RABOTA. HAYDE DA TE VIDIM KOLKO SI SPOSOBEN
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

- От какво се оплаквате? - пита лекарят. - Боли ме жлъчката. - Съблечете се, моля. - Вие какво, не ми ли вярвате?