Европа решава дали да даде достъп до шенгенската система на България и Румъния

Само в ПИК
Европа решава дали да даде достъп до шенгенската система на България и Румъния
Автор: ПИК
Дата
Дата
2988
Коментари
3
Европа решава дали да даде достъп до шенгенската система на България и Румъния

Европейският парламент трябва да гласува предложение за допускане на България и Румъния до Шенгенската информационна система. Това трябва да стане по време на днешната сесия в Страсбург. 

Достъпът до систимата ще позволи службите на двете държави да могат да четат информацията в Шенгенските масиви, но и да въвеждат данни в тях.

Преди седмици председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер призова България и Румъния да бъдат приети в Шенген. Но политическото решение за това трябва да вземе Съвета на ЕС. 

Още по темата
Социалистите в ЕП с писмо до Туск: България и Румъния в Шенген!
Часовник
12:54
В писмо, изпратено до председателя на Европейския съвет Доналд Туск, групата на социалистите в Европейския парламент настоява да се предприемат всички необходими стъпки за приемането на България и...
Напиши коментар »
(3)
1
Тая работа няма да стане !
2
ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ. ДЯДОТО НА МЕРКЕЛ УБИВАЛ ХОРА ПО. ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗА ДА СТАНЕ ГЕРМАНИЯ ВЕЛИКА. ТОЛКОВА РОБИ СА ИМАЛИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ. И СЕГА ЩЕ СЛОЖАТ БЕДНИ1Я НАРОД НА НЕГОВАТА МАСА. ТОВА НЕ СИ ГО МИСЛЕТЕ НЯМА ГО В СЦЕНАРИЯ. КАКТО СМЕ В ЕВРОПА ТРЕТА РЪКА ХОРА ТАКА ЩЕ СИ ОСТАНЕМ.
3
Ако не се получи, жалко за подмазването на ТИКВАТА.Жалко за нас, не за него.Той доста открадна, и пак не се накраде.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Психолози доказаха, че на света съществуват поне петима мъже, на които си симпатична; на трима много им харесваш и поне един, който е безумно влюбен в теб. Пита се в задачата къде, по дяволите, се крие тоз, последният идиот?