Европейската комисия проверява съдебната система в България по сигнал на Слави Бинев

ЧАС ПИК

Европейската комисия проверява съдебната система в България по сигнал на Слави Бинев

7613
на 01.05.2014
Европейската комисия проверява съдебната система в България по сигнал на Слави Бинев
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу информира Слави Бинев, че е разпоредил проверка на сигнал на българския евродепутат. Барозу е помолил комисаря, отговорен за правосъдие, основни права и гражданство да разгледа всички точки, който са повдигнати в сигнала от Бинев, съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

препоръчано

Припомняме, че преди около месец представителят на НФСБ в ЕП изпрати сигнал към Шулц, Барозу, Касини, Леене и Рединг, на базата на огромен брой жалби от български граждани, които ежедневно пристигат в офиса на Бинев. Мнозинството от тях са свързани със сериозни проблеми в областта на съдебната система, най-вече - нарушаване на правата на българските граждани и абсолютно несправедливи присъди. Сигналите идват от цялата страна - София, Варна, Русе, Ямбол и касаят случаи от проблеми с Топлофикация АД и неправомерни договори с банки, през сериозни битови проблеми, които не намират решение и институционална подкрепа до казуси в различни браншове - като например случаите с моряците от Sea Wind, които години наред не са получавали възнаграждение. Изброените случаи илюстрират накратко обстановката в българската съдебна система и липсата на вяра в полиция, прокуратура и съд.

На базата на предоставената информация, Слави Бинев поиска конкретни стъпки, за да има гаранция за европейските граждани от България, че съдебната система наистина работи и ги защитава от несправедливости.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК