ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Ники Михайлов се изръси с 20 бона, за да си покаже Николета яката дупара - ето в кой ризорт на Малдивите се разгони (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Ники Михайлов се изръси с 20 бона, за да си покаже Николета яката дупара - ето в кой ризорт на Малдивите се разгони (СНИМКИ)

241161
на 03.01.2017
ЕДИНСТВЕНО В ПИК! Ники Михайлов се изръси с 20 бона, за да си покаже Николета яката дупара - ето в кой ризорт на Малдивите се разгони (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

20 хиляди лева е прежалил Николай Михайлов, за да заведе бившата си Николета Лозанова на място, от което да стори онова, което умее най-добре - да ни залива ежечасно и ежеминутно с кадри с еротично съдържание, с които обаче отдавна не привлича интерес, а точно обратното. 

препоръчано

Както вече стана ясно жената на Валери Божинов посрещна Нова година с Ники Михайлов на островите в Индийския океан. Посрещна я гола - първо си събу гащетата и се уви от кръста надолу със светещи лампички, като прикри най-милото си с две ръце. Сакън - оставаше и да бяхме станали свидетели и на нещо друго... После, между Коледа и Нова година пусна снимки в профил без горнище, а дясната й цица лъсна в целия си силиконов блясък. След което се извади яката дупара по дантелено бельо, разкрачи се и широко на плажа с пусната коса между краката, чакайки да бъде... сресана, пише ежедневник. Накрая навири задни части от бълбукащо джакузи.

А то е част от екстериора на луксозните вили в ризорт на световноизвестната хотелска верига "Banyan Tree", проучи ПИК. Ризортът се намира на плажа, само на 25 минути с моторна лодка от международно летище Мале, където преди седмица адашите бяха фотографирани след кацането на самолета им.

Между 8 и 9 хиляди долара е струвала седмица в шестзвездния комлекс по Нова година, показа наша проверка в сайта за онлайн резервации "Букинг".

Няма никакво съмнение, че Николета се дупи и цицори от въпросния ризорт, може да се убедите и сами в галерията:

Джакузито е в задния двор на малдивската вила в "Banyan Tree", в която Ни Ло и Михайлов са отседнали...

Фронтално виличката пък гледа към Индийския океан, а ето и два кадъра, доказващи точното местоположение на старите-нови  любовници:

Шестзведният ризорт от птичи поглед:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като куха лейка - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО) Кристиян Коев пред ПИК TV: ППДБ са като "куха лейка" - няма нищо в главата, но е хубава и задоволява сексуално! Ако Борисов пак влезе в схема с тях, ще изгуби (ВИДЕО)
ново
Днес: 131
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК