Един от касапите в Лондон радикализирал деца с бонбони (ВИДЕО)

ВИДЕО

Един от касапите в Лондон радикализирал деца с бонбони (ВИДЕО)

8570
на 05.06.2017
Един от касапите в Лондон радикализирал деца с бонбони (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Един от терористите, окървавили лондон онзи ден, се оказа с актьорско минало. 27- годишният касапин е заснет във филм, озаглавен „Съседът ми джихадист”, който проследява гостуването на двама ислямистки проповедника в Лондон, заснет от британския Канал 4. Терористът е известен сред приятелите си с името „Абз“. Заснет е от камерата с двама свои сподвижници проповедници добре известни на полицията. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Джихадистът е заснет в парк със знаме на ИДИЛ да раздава бонбони на децата в парка. Полицията е била известена за начина, по който се радикализират децата.

Той дълго е мамил съседите си в предградието „Баркинг, карайки ги да си мислят, че е добър баща.

Предполагаемият терорист е работил за лондонския транспортен оператор „Ти Еф Ел”, както и в клон на веригата за бързо хранене „Кей Еф Си”.

Според роднини мъжът се опитал да отиде в Сирия, за да се включи във войната там, но бил разубеден от семейството си. Жена му била бременна по това време и той се разколебал.

Документалният филм „Съседът ми джихадист” е едногодишно разследване под прикритие, което беше излъчено през януари тази година. Предполагаемият атентатор е заснет на събитие на Мохамед Шамсудин, спорен ислямистки проповедник.

При своя лекция в Лондон Шамсудин заяви, че „Шериатът идва във Великобритания” и че „черното знаме ще се вее над „Даунинг стрийт 10”.

В документалния филм присъстват и кадри как Шамсудин и предполагаемият атентатор се молят пред знаме на „Ислямска държава”. При заснемането на филма двамата мъже са били задържани за около час от полицията, но знамето не било открито.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК