Едно на милион! Негърка роди три албиносчета (снимки и видео)

Бомба

Едно на милион! Негърка роди три албиносчета (снимки и видео)

259346
на 06.11.2014
Едно на милион! Негърка роди три албиносчета (снимки и видео)
Автор:   ПИК

През 1998 г. Росамер Фернанда де Андраде поема за първи път новородената си дъщеря в ръцете си, решава, че има някаква грешка. Росамер и бившият й съпруг Жоао са чернокожи, но тяхната дъщеря Рут е бяла с руса коса и сини очи. Грешка обаче няма - Рут страда от рядко генетично състояние, наречено албинизъм, съобщава "Дейли мирър".

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Оттогава Росамер има още 5 деца - две от тях са албиноси, а три са чернокожи.

Често, когато Росамер излиза с децата си, хората смятат, че тя им е бавачка. "Когато излизам с децата си, често се случва да питат 14-годишната Рут, 12-годишната Стефани и 9-годишния Кауан къде е майка им", казва майката. Трите деца са от първия й съпруг - Алехандрино Барбоса де Собрал, който по време на раждането на първото е на 63 години.

Най-голямото притеснение на майката е как албинизмът ще им повлияе. Заболяването се характеризира с депигментация на кожата, косата и очите. Това оставя албиносите изложени на различни външни въздействия.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК