БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Екатерина Захариева: Президентът ще свика КСНС тогава, когато има наистина заплаха за националната сигурност

Само в ПИК
Екатерина Захариева: Президентът ще свика КСНС тогава, когато има наистина заплаха за националната сигурност
Автор: ПИК
Дата
Дата
2641
Коментари
4
Екатерина Захариева: Президентът ще свика КСНС тогава, когато има наистина заплаха за националната сигурност

 Президентът ще свика КСНС тогава, когато има наистина заплаха за националната сигурност. Това каза Екатерина Захариева, началник на кабинета на президента в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви.

Той до сега апелира 3 пъти да не се използва КСНС за популистки предизборни цели още повече по тези, за които е свикван, а по темата за отбрана беше преди няколко месеца”, посочи тя. По думите й, точно на този съвет беше обсъждано състоянието на армията и в частност на ВВС.

„Партиите, които в момента призоваваха свикване на КСНС по тази тема, не бяха тогава част от решението и бяха тези, които не подкрепиха становището на КСНС”, заяви Захариева и уточни, че става дума за „Атака”.

„По отношение на бежанците за призива за свикване на КСНС нашите институции – и МВР, и армията, и другите органи си изпълняват добре задълженията. Фактът, че няма проблеми с бежанците означава, че ние сме една от малкото държави, които изпълняваме европейските регламенти”, каза още Захариева. 

Още по темата
Екатерина Захариева получи орден от Полша
Часовник
18:15
„Приятели, с огромна радост искам да споделя с вас, че днес бях удостоена с Командорски кръст на Ордена за заслуги на Република Полша. И като вицепремиер, и като Началник на Кабинета на...
Напиши коментар »
(4)
1
Една от най-големите заплахи за националната сигурност е самият президент. В тази връзка - да свика Съвета и да си подаде оставката пред него.
2
Или когато започне да си пие хапчетата редовно!
3
Освен прецедента има още две големи заплахи за националната сигурност - външния и военния министри!
4
КАКВО ЗНАЧИ ( когато надвиисне заплаха за националната сигорност ) тогава госпожо ЗАХАРИЕВА няма ли да е твърде късно Защо се флиртува с тъзи тема защото БСП е поискало а ако беше поискал БОРИСОВ пак ли същия отговор ще бъде - едвали стига с евтини трикове ни заблуждавате - то се помни и се връща
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Вежди Рашидов
Вежди Рашидов
скулптор, бивш министър на културата
Става на: 66 години
Иван Вуцов
Иван Вуцов
бивш футболист, треньор
Става на: 78 години
Мирослав Найденов
Мирослав Найденов
бивш министър на земеделието
Става на: 49 години
Свилен Нейков
Свилен Нейков
треньор по гребане, бивш министър на спорта
Става на: 53 години

- Деца, какъв урок имаме днес? - Математика, госпожо. - Диктувам задача: "Две млади интелигентни жени изпили една бутилка водка. Пита се в задачата за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?"