ГАЛЕРИЯ ШОУ

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГНОЗА! Какво вещаят звездите през 2016-а? Рачков и Мария ще имат още едно дете, Алисия и Ники никога повече няма да се съберат

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГНОЗА! Какво вещаят звездите през 2016-а? Рачков и Мария ще имат още едно дете, Алисия и Ники никога повече няма да се съберат
Автор: ПИК
Дата
Дата
39331
Коментари
3
ЕКСКЛУЗИВНА ПРОГНОЗА! Какво вещаят звездите през 2016-а? Рачков и Мария ще имат още едно дете, Алисия и Ники никога повече няма да се съберат

Звездните двойки и тази година се оказаха любими на астролозите. А звездите вещаят на немалка част от тях раздели без събирания.

Минало свършено

Ники Михайлов и Алисия никога повече няма да се съберат отново. Според маг Евелина Лютова, футболистът и певицата завинаги са разделени. Двамата са изключително силни характери, но са готови да се разделят и да си потърсят щастието сами. Алисия дори ще има дете от друг мъж.

Преслава и Бирмата също няма да имат общо бъдеще. Двамата са привлечени само на физическо ниво, но няма да сключат брак.

ДесиСлава и Зарко са другата звездна двойка, която няма да сключи брак през годината. Двамата са вече на различни вълни и няма шанс да се съберат отново, твърди магът.

Благо и Есмер също се сложат край на брака си, но не през 2016, а през 2017 година. Между тях обаче няма „химия“, а взаимна изгода единствено.

Родители отново

Виолета Марковска и Мария Игнатова може да станат майки отново през 2016 година. Вили и бизнесменът Ивайло Ангарски само след няколко месеца вероятно отново ще се похвалят с бебе. Щастлива се очертава 2016 година и за Мария и Рачков. Нещо повече - актрисата вероятно ще стане майка за втори път. А за раздяла двамата и дума няма да отворят.

Щастливи заедно

Златка и Миро ще останат заедно, но няма да се оженят. Сватбата не влиза в плановете на влюбените, които от няколко години са като семейство, а занапред ще продължат да живеят без брак.

Безбрачно семейно щастие очаква и Коко и Емилия. Двамата са изключително сплотени и се обичат, въпреки проблемите, които имат в личен план. Двойката също не мисли за брак, но семейството им ще остане изключително здраво през годината. Нещо повече - обединени, те са готови да се справят с всеки проблем и са най-враждебни на опитите да ги разделят.

Влюбени семейства

Мария и Гущеров са притеглящи се противоположности, които ще останат заедно, защото имат нужда един от друг. Според звездите и през 2016 година щастието им ще продължи.

Щастие през 2016 очаква още и Петко и Яна. Танцьорката и бизнесмена са кармично свързани и следващата година се очертава прекрасна за тях, пише столичен ежедневник. Каквато беше и 2015.

Още по темата
Равносметка! Вижте звездните раздели на 2015 година! Маша вече не е наша, Валери и Николета сложиха край, Зарко съсипа Деси Слава
Часовник
23:10
2015-а спокойно може да бъде обявена като Годината на разделите. Толкова звездни двойки сложиха край на връзките си, та човек би си помислил, че имаше нещо във въздуха. В навечерието на...
Напиши коментар »
(3)
1
кви са тия сичките, за първи път ги чувам
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
На мен ми е през....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Мечо Пух отива при Прасчо и му казва: - Искаш ли да отворим заедно търговска фирма? - И какво ще правим - ще продаваме мед ли? - Не, ще купуваме мед, а ще продаваме свинско.