ЕКСКЛУЗИВНО! Алекс Раева призна: Не трябваше да абортирам бебето от Слави

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО! Алекс Раева призна: Не трябваше да абортирам бебето от Слави

72893
на 03.01.2016
ЕКСКЛУЗИВНО! Алекс Раева призна: Не трябваше да абортирам бебето от Слави
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Алекс Раева не може да си прости, че е абортирала от Слави, защото сега не може да забременее.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Водещата на „Х фактор“ и нейният любим диджей Дончо вече от години правят опити да се сдобият с наследник, но засега неуспешно. Това води до напрежение между двамата и застрашава сериозно връзката им.

Вместо да посрещне в приповдигнато настроение коледните празници, Алекс е изпадала в повече от мрачно настроение. „Липсата на дете ужасно я депресира. Тя е готова да опита инвитро, готова е дори за осиновяване, но Дончо не е на нейната вълна“, коментират близки до двойката.

Диджеят нямал чак такъв мерак да има дете от Раева, защото вече има дете от предишен брак. Той се опитвал да я разубеди от идеята за изкуствено осеменяване. Това пък обидило изключително много Алекс и тя била готова да го зареже и да си намери друг, с когото да осъществи мечтата си. Раева била толкова обсебена от идеята за дете, че дори сънувала как му пее приспивни песни, пише столичен седмичник.

Най-големият кошмар на бившата беквокалистка в „Шоуто на Слави“ обаче е чувството за вина, че преди години е направила аборт, след като е забременяла от Трифонов. Сега Алекс смята, че Бог я наказва за този грях и затова не ѝ дава да има бебе. Тогава не се е чувствала готова и е била наясно, че няма да е щастлива с шоумена.

Именно пък заради нежеланието ѝ да роди детето, Слави и Раева разбиват отношенията си завинаги. Той и до ден днешен не може да ѝ прости, че е махнала детето, но ѝ е признавала, че тя е голямата му любов. Алекс пък не крие, че накрая е била с него само за да извлече дивиденти.

„Той не е човек, с когото можеш да живееш в хармония. Все пак държеше на мен до последно. След като усети, че му се изплъзвам, опита да ме задържи, като ми предложи годеж в една църква в чужбина. Не можах да откажа, но за мен беше празен ритуал. Скоро след като уж се съгласих, просто избягах“, откровена е до болка Раева.

След като изгаря всички пътища към Слави и шоуто му, Алекс попада в обятията на бизнесмена Камен Атов. „Ако се бях омъжила за него, щях да съм му третата съпруга. За щастие се измъкнах и от тази болезнена и травматична връзка. По време на нея отслабнах с режим от тормоз, предателства и дори физическа разправа“, жалва се певицата.

Именно в този труден момент се появил Дончо. Между тях обаче не е пламнала любов от пръв поглед, защото в началото тя го смятала за „борсук и голям киселяк“, а и не била готова за нова сериозна връзка.

„Откакто съм с Дончо преживях истинска трансформация. Не се интересувам от скъпи дрехи и маркови обувки. Единствената страст, която запазих, е гмуркането“, откровеничи водещата. Това хоби обаче е достатъчно скъпо, че да ѝ изяжда голяма част от финансите. „Имаме дни, в които с Дончо нямаме и пет лева да си купим хляб. Всеки избира как да живее и аз не съжалявам за своя избор“, допълва шокиращо тя.

Алекс Раева е щастлива, че е успяла да се опази от манията на младите мацки да си хващат чичко-паричко. Развила е "фобия към неподходящи мъже и най-вече стари ергени, които са неспособни да се променят“.

Подобни разкрития водещата често прави пред своята екранна половинка Мария Игнатова. Двете са в много добри отношения, но рядко се срещат извън работно време, защото нямат допирни точки. Дончо не разбирал шегите на Рачков и понякога дори се обиждал, а пък Димитър не обичал хора без чувство за хумор.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК