ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов разкри подли мераци на червените за Бузлуджа: БСП никога не са били безкористни, целта им е да вземат още два терена и да вдигнат хотели и писти!

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов разкри подли мераци на червените за Бузлуджа: БСП никога не са били безкористни, целта им е да вземат още два терена и да вдигнат хотели и писти!
Автор: ПИК
Дата
Дата
10020
Коментари
19
ЕКСКЛУЗИВНО! Валери Симеонов разкри подли мераци на червените за Бузлуджа: БСП никога не са били безкористни, целта им е да вземат още два терена и да вдигнат хотели и писти!

БСП никога не е имала благородни намерения спрямо Бузлуджа, категоричен е вицепремиерът Валери Симеонов.  Пред ТВ "Европа" Симеонов разкри малко известен факт, че социалистическата партия  е поставила пред държавата условие - да стопанисва паметника на Бузлуджа, ако получи в замяна още два парцела с обща площ 20 дка, които се намират на същото място.  При това социалистите са искали държавата да промени статута им и да им даде  право на строеж. Симеонов подозира, че БСП е искала на тях да издигне хотели, да направи ски писта, както  и ветрогенераторен парк.

"БСП поиска ужким да възстанови този паметник срещу определени условия. А те бяха да им се дадат още два парцела на обща площ от 20 дка. Миналата събота бях там. Става въпрос за една чудесна ски писта с влек, която работи.", посочи Симеонов.

По думите му те точно затова са искали и Бузлуджа. "Естествено.Чули ли сте БСП да възстанови нещо и да го даде на държавата, това е немислимо. Това е нонсенс. Искаха тези парцели - единия е ски писта, на който те искаха държавата да промени предназначението на тези два парцела и да им даде право на строителство. Тази партия освен да консумира, друга дейност не извършва. А другият парцел е идеален за ветропарк. Това бяха условията до министър-председателя, за да им преотстъпи сградата на връх Хаджи Димитър. Никога според мен не са имали благородни намерения. Нищо нямаше да направят. "

През юни в писмо до премиера Борисов от БСП поискаха паметника на Бузлуджа за безвъзмездно ползване за срок от 10 години, като твърдяха, че правото на собственост върху комплекса е тяхна. Впоследствие премиерът подложи предложението на безпрецедентно гласуване на Министерски съвет и то бе отхвърлено.

 

Напиши коментар »
(19)
2
Това да не ти бе глупак - с хотелите и мотелите - монгол чуждоземец
3
Уникално прост гагаузин !
4
са му в главата.
5
FORETELLER MANGAL SIMEONOV...!!!
6
Само пропусна да кажеш, че искат и ограда да правят на връх Бузлуджа, с държавни пари, против мигранти, и работниците ще спат в хотела.
7
Минделку дава трибуна на друг свой сънародник черкез...
8
Уникално тъп, след 11 септември и този в кучи гъз,да наврем!!!!
9
е най-голямата мутра след СИКаджията от Банкя.
10
Сега ли се осети, че червената БСПдирастия и Сланинестата само са крали ,от както свят светува. До вчера щяхте да управлявате с тия червени крадци, дори гласувахте за техния пъпчив олигофрен за прецедент но добере, че загубиха изборите!!
11
Прякора ми путито, излезе когато ме хванаха десет яки мангала, затова сега мразим комунистите, защото те са пеерасти по призвание, а аз съм в гейпарада насилствено. Е сега ми е хубаво!
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
ваперко тва ти е политиканстването следващия път си аут фаташ след рифурматориту
14
добре че са обединените патриоти да разберем какво е безкористност и себеотрицание? Благородните безкористни патриоти... Те се карат, бият, съдят, обиждат и... обединяват в името на народа, естествено. Noblesse oblige!
15
Народа си има поговорка за такива:''Въшката като се наяде и излиза на бялата яка на ризата та всички да я видят!''
16
Не бе Валерка искат да построят храм на Кардарашите за да има къде да се молиш,егати ..........................................................................де би ла
17
То се вижда и с просто око кой е безкоростен-Валери Симеонов-хотел4ето,хотел4ето?Патриот е душа дава.....за парици.
18
кой го казва
19
Вижте Заглавието на ПИК-овците! Толкова са категорични! Те са бетер Валерчо!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.