ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО в ПИК! Вижте как мутрите на Таки и кандидат-кметица с "Бентли" атакуват шефа на "Антимафия"! Скандалът е невероятен!

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО в ПИК! Вижте как мутрите на Таки и кандидат-кметица с "Бентли" атакуват шефа на "Антимафия"! Скандалът е невероятен!

272151
на 05.10.2015
ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО в ПИК! Вижте как мутрите на Таки и кандидат-кметица с Бентли атакуват шефа на Антимафия! Скандалът е невероятен!

Последвайте ни в Google News Showcase

Агенция ПИК за първи път ви показва ексклузивни кадри от нападението на приближените до Таки бабаити над шефа на легия "Антимафия" Григор Здравков и екипа на вестник "Уолстрийт джърнал" във Видин.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Мелето се разигра преди дни, когато журналистите гостуваха в северозападния град, за да отразят ситуацията по границата.

От лентата става ясно, че скандалът е провокиран от кандидат-кметицата Росица Кирова. В един момент тя хваща за косата друга жена пред изумените погледи на репортерите от авторитетното международно издание.

Кървавата разправа е предотвратена след намесата на охранителите на Здравков.

 „В един момент мутрите се нахвърлиха върху нас. Добре че бях с колеги от "Антимафия", които застанаха пред тях, иначе щеше да стане страшно", заяви пред ПИК Здравков.

Борецът срещу корупцията предполага, че е бил атакуван заради сензационните му разкрития за трафиканти пред агенция ПИК.

Предизборната кампания набира сила и страстите се изострят. Най-гореща е борбата в пограничните райони, където освен обществените поръчки на тезгяха е заложен и дял от пая на контрабандата.

 Веднага след случката от Антимафия съобщиха, че са сезирали компетентните органи за посегателството. От полицията във СОФИЯ обаче не последва реакция, а междувременно Росица Кирова се сдоби с имунитет като участник в предизборната кампания. Остава въпросът това подходящо поведение ли е за една кандидат-кметица или въобще за една дама. И защо хрисимата Росица Кирова, която откри кампанията си с домашни сладкиши за избирателите, толкова се притеснява от чуждите журналисти, дошли да разследват трафика на хора.

Кирова е известна не толкова с дейността си като общински съветник, колкото с луксозното поръчково "Бентли", което шофира. По непотвърдена информация братът на Росица Коце има старо познанство с Таки.

Ето и видео от разпрата:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК