ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО в ПИК! Руската военна машина с пореден удар над "Ислямска държава". Бомби се сипят от небето, за терористите става страшно!

ЧАС ПИК

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО в ПИК! Руската военна машина с пореден удар над "Ислямска държава". Бомби се сипят от небето, за терористите става страшно!

143396
на 12.10.2015
ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО в ПИК! Руската военна машина с пореден удар над Ислямска държава. Бомби се сипят от небето, за терористите става страшно!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

През последното денонощие руските сили са поразили няколко ключови обекти на джихадисти от "Ислямска държава". Това е станало, въпреки опитите на ислямистите да прикрият позициите си. 

препоръчано

"В провинцията Идлип е унищожена тренировъчна база. Под Хамой е разрушен склад за боеприпаси. Общо под прицелите на руската авиация през изминалото денонощие са били повече от 60 позиции на "Ислямска държава". Това заяви официален представител на Министерството на отбраната в Русия Игор Конашенков

По думите му нараства паниката сред джихадистите. По данни на разузнаването на Русия, ислямистките ръководители са поискали попълване на резервите от боеприпаси и въоръжения, унищожени от руската авиация и пренасочване на силите на джихадистите в провинцията Раки, за да се запази окупираната позиция, съобщи още Конашенков. 

По-рано бе съобщено пък, че иракските сили при въздушен удар са поразили конвой на лидера на джихадистката групировка "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади. Това е станало в западната провинция Анбар, близо до границата със Сирия, предадоха "Ройтерс" и "Франс прес". При въздушни ударите са били убити няколко командири на терористичната групировката, но не и самият Ал Багдади. Това съобщи Ройтерс, като се позова на местни жители и медици. 

Вижте ново видео от бомбадировките на Русия над "Ислямска държава".

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК