БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Адриан Златков отвлечен по подобие на Ангел Бончев и сина на Венци Стефанов

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Адриан Златков отвлечен по подобие на Ангел Бончев и сина на Венци Стефанов
Автор: ПИК
Дата
Дата
27678
Коментари
8
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Адриан Златков отвлечен по подобие на Ангел Бончев и сина на Венци Стефанов

Нови подробности продължават да излизат около отвличането на милионерския син Адриан Златков. Припомняме, че 25-годишното момче изчезна в сряда сутрин в близост до дома си в софийското село Герман. Колата му беше открита от неговия баща Тони Златков, който е собственик на луксозната автокъща "Софавто".

Както ПИК съобщи, според последната версия Адриан е отвлечен от служители на МВР, а зад неговото похищение стои полицейски шеф. Въпросният шеф е бил проверяван и при залавянето на бандата "Наглите 1", но тогава доказателствата са били изцяло косвени и са увиснали. За кратко подозираният човек е излязъл от системата, но после се е върнал на бял кон по време на кабинета "Орешарски", твърдят източниците на медията ни.

Според добре запознати лица от ъндъргаунда случаят с похитеното момче може да е първият от нова серия отвличания, готвена от новосформирана банда "Наглите 2". В подземния свят се говори, че босът на старата и новата банда е един и същ, както и тарторите, които така и не бяха заловени.

Междувременно столични криминалисти разкриват пред медията ни, че отвличането на Адриан Златков е станало точно по сценария, по който бяха похитени Ангел Бончев и сина на Венци Стефанов - Димитър.

Към 1 часа на 22 май 2008 г., прибирайки се през нощта от Казичене към квартал "Дървеница", където живее със семейството си, Бончев е нападнат от четирима непознати мъже с тъмен микробус с надпис "Полиция”. Похитителите го вкарват вътре и потеглят.

По-късно самият Бончев разказва пред съда, че бусът се движи към Витоша, Бистрица и Железница и спира в някаква местност. Там го местят в друг автомобил. След това го затварят в тясно помещение с бетонен под. Искат телефонните номера на съпругата му, на шофьора му и на съдружника му Гриша Ганчев. Искат 2 милиона откуп.

Държат го в плен 50 дни. На 17-ия от тях те режат малкия пръст на лявата му ръка, 48 часа по-късно и безименния пръст до първата фаланга. Дават му кислородна вода и аналгин и ги изпращат в колети на жена му и Ганчев.

При освобождаването на Бончев похитителите го карат да пие водка, дават му да обуе нови анцуг и джапанки и го изоставят в покрайнините на София в тежко състояние. Най-лошото е обаче, че му съобщават, че съпругата му е отвлечена. Дават му телефон със сим карта за комуникация за искания откуп. По-късно , неочаквано, похитителите му нареждат да преведе парите в банковата сметка на фондация, която има клиника за възстановяване след рак на гърдата.

Подобен е и случаят с отвличането на сина на Венцислав Стефанов - Димитър Стефанов. На 7 април 2004 година синът му е отвлечен посред бял ден. 23-годишният Димитър е похитен около 11,30 ч. пред собственото му кафене до блок 113 край хотел "Плиска" в София. Според очевидци Димитър Димитров излиза от заведението си и преди да се качи в колата си на близкия паркинг, е напъхан в друг автомобил от четирима души. Бандитите са били с полицейски униформи.

Информацията за марката на колата е противоречива, знае се само, че е светла. Свидетелите не могат да дадат и добро описание на похитителите.

Преди време Венцислав Стефанов разказа пред съда, че през 2004 г. му казали, че хора с полицейска униформа взели Димитър и го откарали в неизвестна посока. Стефанов отива в Първо РПУ, където не намира сина си, а главният секретар тогава му казал „Това нещо не е на добро”.

По-късно той получил обаждане да приготви 1 250 00 лв. (620 000 евро) и заръка да не се обажда на никого. Стефанов казал вече, че е информирал полицията. Няколко дни получава чести обаждания. Изпълнява всички техни указания, занася парите лично. Похитителите му казали до 2 часа да чака да му кажат откъде да вземе сина си. Оттогава досега бащата не е виждал сина си.

Стефанов разрива, че е изпълнил всичко, което похитителите са искали безпрекословно. Дори посочва, че навсякъде по света е нормално в такъв случай да ти върнат детето. „Всичко, което си спомням, е само мъка”, признава той емоционално преди време.

Той получавал неофициална информация за случилото се. Една от тях била, че Богьовеца е влязъл без маска при сина му. Той го е видял и затова са го убили. На Стефанов му казвали и че зад отвличането на сина му стои групата на Йоско. Той дори лично е говорил с него: „Питах го за детето си. Каза, че няма нищо общо”. Той, обаче, не му повярвал, защото синът му още го няма.

„За мен отвличането на сина ми е с цел откуп. Да се вземат пари, всичко е с цел пари”, сподели преди време собственикът на "Славия". Венцислав Стефанов споделя още и че е бил убеден, че това, което се е случило със сина му, не може да се извърши без съучастието на полицейски служители. По думите му за всички отвличания е нужно съдействие на полицаи от най-нисък чин.

Напиши коментар »
(8)
1
1 ....МЕВР ДАА НА 2 ....БАНКЯ 3.... ПРАШТА НА ПУЧИФКА БУГАТИ ГОВЕДА 4.... СРЕШТУ МИЛЬОНИТЕ НА ГАНЬО 5.... КОИ ГИ ЗЕЛ УТ БАНКОМАТА ТИКВАТА 6 .....ЗА МАСС 7 ....КОИ МУ ДРЕМЕ !....
2
Pik.bg - all exclusive :)
4
А куките протестират, и само за облаги мислят.....питам защо?Може би затова, че дремат, лапат и никаква работа не вършат.Хрантутим едни ненаяли се кърлежи.
5
Пристигнали са на ъдреза у Мрамор пръшчетата в упъкофка за подараци, следват ошите, зурлата, белите бъбреци и дамара. Нема пъри? Бизнеста със коли на Пантарей Златков е сасипън? Ами сега?
6
И загуби газо, па не получи мозак. Праф си, Гупта... Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
7
Скоро ако не се поправят тези диви набези ще настъпи анархия, вендета... око за око, зъб, за зъб, живот за жовота...
8
Така управляват гербавите некадърници, като започнеш от Ушавия шлифер Цвъки и стигнеш до тоя милиционер? Къде ги намира Тиквуня, сигурно им прави кастинг и си ги избира хем по-тъпи, хем по-грозни от него! Върнете Цв.Цв. Ушавия Шлифер, тогава ше има и апартаменти и пари и униформи, може и оръжието на престъплението да се намери??? Смях, срам, смях, срам, при тая хумористична гротеска и смешни резултати " професионалистите" от МВР, реват , като магаре на чужда нива за пари! Смешни милиционери, слаби резултати! Пазванта на Мето Илиенски е тук, къде е обаче, пазвантина на Тато? С едно отвличане не могат да се справят, контингента им е познат, убеден съм че всичко е свързано! Желание липсва!,
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.