БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров дави в порой от дела опонентите си - Румен Гечев, Иван Костов, Сашо Диков и още 9 политици и журналисти на мушката на бившия депутат

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров дави в порой от дела опонентите си - Румен Гечев, Иван Костов, Сашо Диков и още 9 политици и журналисти на мушката на бившия депутат
Дата
Дата
52947
Коментари
15
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Антон Тодоров дави в порой от дела опонентите си - Румен Гечев, Иван Костов, Сашо Диков и още 9 политици и журналисти на мушката на бившия депутат

След като осъди на 6000 лева депутата от БСП Таско Ерменков заради това, че го е нарекъл "политически травестит", бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров взе на съдебната си мушка още 10 политици, журналисти, медии и предавания, срещу които е завел дела за обиди и клевети.

Това научи ПИК от Софийски градски и Софийски районен съд, където са заведени делата.

Сред тях са Сашо Диков, който му крещеше в парламентарните кулоари, че е "мръсник безподобен, лъжец безподобен, наглец"; бившият премиер и лидер на ДСБ Иван Костов, който пък заявил в телевизионно предаване, че книгата на Тодоров за него е поръчкова и той е взел пари, за да я напише, както и предаването "Господари на ефира", което съди за 50 000 лева заради това, че е излъчило клип, където политологът и ексдепутат е представен като Химлер.

Антон Тодоров е вдигнал мерника и на бившите си колеги Славчо Велков заради подхвърлянията, че неговият баща е убил човек с брадва, както и Румен Гечев от БСП, който обяви на Тодоров: "половината ти семейство е минало през затвора", а пред ПИК заяви, че баща му е убил човек. Репликите бяха изречени от парламентарната трибуна в пленарната зала.

Сред медиите, нарочени от Тодоров са червеният орган "Дума" и червения сайт "Барикада", сайтът на Валерия Велева "Епицентър" и в. "Банкер".

Засега това са известните политици, журналисти и медии, от които Тодоров търси съдебна отговорност, което не изключва да се появят и нови. Бившият депутат категорично отказа коментар по темата за пороя от дела, които е завел.

Напиши коментар »
(15)
1
Нема ли да дави психушката>
2
Тези хора от снимката колко години се подиграват с обикновения български народ.
3
Дави себе си и журналята от ПИК!
4
Тоя циганин А. Тодоров, кой беше??? А оня, дето го изфарлиха от герп като мръсно коте!!!! Не занимавайте хоарата с тоя политически труп!!!
5
Особено пелтека Сашо Диков -- на колкото и да го осъдят този ,все ще му е малко .
6
АНТОНЕ,ПОСПРИ СЕ ФАШИСТКА ГАД-ОГЛЕДАЙ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО-КАКВО ВИЖДАМЕ-ТИ СИ АБСОЛЮТНО ПРЕРОДЕНИЯТ РАЙХСФЮРЕР ХАЙНРИХ ХИМЛЕР-НАЙ-НЕЧОВЕШКИЯТ ФАШИТСКИ ЛИДЕР НА НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ,ВОДАЧА НА ИЗТРЕБИТЕЛНИТЕ ДИВИЗИИ НА СС ВАФЕН,ДЪЛБОКО МРАЗЕЩ СЛАВЯНИТЕ,ПРАВОСЛАВНИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ АРИЙСКИТЕ БЕЛИ НАРОДИ НА РУСИЯ,БЪЛГАРИЯ,СЪРБИЯ.......АНТОНЕ-ТВОЕТО МЯСТО Е НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА ЗА ПРОПОВЯДВВАН ОТ ТЕБЕ СВИНЬО ФАШИЗЪМ И НАЦИЗЪМРБЕСИЛО ЗА ТЕБ ГАД!!!!
7
Що пишете анонимно бре, маймуни въшливи. А? Защо пишете анонимно? Защо не отидете и не му кажете на Тодоров това, което анонимно-страхливо, с попикани коленца драскате тук? А мърши мършави?
8
Всички , на които е вдигнал мерника господина може ще бъдат осъдени, особено " червените". Но, Магърдич и Господарите няма да позволят да ги осъди и да плащат обезщетение на алчния бивш политик . Иначе открил печеливш бизнес чрез съдебни дела да забогатее, но може този порой от дела да го отнесе на нежелано място и положение.
9
Какво лошо намираш във фашистите , червена гнидо ? Нали и пияните ти идоли бяха две години дупе и гащи с Хитлер и смазаха колективно Полша и полския народ ? А избитите 20 000 полски военни от фашистката клика през 1939 г ! Но това не ти пречи да им ближеш гъза .
10
После БСПдирастията се чуди защо имам пари!
11
А "Шайка"-та дали ще съди?
12
Долу ръцете от Антон Тодоров. Вие сте ШАЙКА грубияни,обиждащи херувимчето!nt
13
растрел за чирвената измед
14
Тончо , що те изхвърлиха бе пич ? Използван и захвърлен. Съдбата на червея , който никога няма да полети.
15
Ей червена свиня - Знаеш ли че Сталин в мирно време е избил или умъртвил по друг начин ( гладна смърт ) около 20 милиона . Случайно да си слушал за лагерите ГУЛАГ Какъв е червена свиньо Сталин ? - фашист или комунист
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Описание на съвременната еманципирана жена:
– Влиза тя с гръм и трясък в къщи. Отваря вратата и пред очите й се разкрива следната картинка. Изпрано и изгладено пране и бельо. Мъжът й мие чиниите на ръка, апартаментът/къщата лъснати до блясък. Приближава се тя до него, плясва го по задника, отива до хладилника и си взима бутилка бира от един литър, сяда във всекидневната, качва краката на масата, отваря бутилката и отпива шумно. Пуска телевизора и започва да превърта каналите, в един момент се уригва шумно, след като е преполовинила бирата и се провиква:
– Мъжооо, ела да ти нахлузя една п*тка, че след малко отивам на мач!