Вход
София
Времето в София 24 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Военен аташе с потресаващи разкрития за Елена Йончева: Живя в резиденцията на посланика ни в Кувейт десетина дена - държавата я посрещаше и изпращаше! Госпожата на Станишев се развличаше в арабския свят

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Военен аташе с потресаващи разкрития за Елена Йончева: Живя в резиденцията на посланика ни в Кувейт десетина дена - държавата я посрещаше и изпращаше! Госпожата на Станишев се развличаше в арабския свят

на 06.10.2017
32875
106
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Военен аташе с потресаващи разкрития за Елена Йончева: Живя в резиденцията на посланика ни в Кувейт десетина дена - държавата я посрещаше и изпращаше! Госпожата на Станишев се развличаше в арабския свят
Автор: ПИК
06.10.2017
106
32875

Недялко Ангелов е бивш помощник военно-аташе в Кувейт. Дипломатът разкрива пред ПИК смущаващи факти за прословутите командировки за снимане на документални филми на журналистката и настояща депутатка от БСП Елена Йончева в чужбина. Повод са разкритията й от последните дни и шуробаджанащина във властта, както и позицията й на морален стожер, тъй като тя самата има притеснителни факти в биографията си, по времето, когато е близка до властта и по-конкретно - интимна приятелка на Сергей Станишев.

- Г-н Ангелов, съобщавате, че имате интересни разкрития около посещение на депутатката Елена Йончева в Кувейт. Бил сте там помощник-военен аташе в периода 2001-2005 г....Какво ви развълнува от това нейно гостуване през 2004 г., когато тя е била журналист, и защо сега се сещате за него? На какви разноски дойде при вас?

- Не мога да кажа на какви разноски дойде тя в Кувейт, но използваше държавата да я посреща, да я изпраща, да я води напред-назад. И това се случваше във време, когато имахме ангажименти, свързани с контингента ни в Ирак. Бях помощник военен аташе в Кувейт. Моята задача беше да осигуряваме ротацията на батальоните от нашия контингент в многонационалните сили. Работата ни винаги е била с напрежение и отговорности, с жертви и ранени.Ние трябваше да я придружаваме, да я чакаме, а всяко влизане в базата на летището, където има много охрана, много въоръжени лица, е риск. Това е военна база. Хората, които стоят на чек пойнта на летище "Али Ал Салим", са въоръжени, и всяко влизане е риск, защото една грешка може да доведе до неприятности. Ние я чакахме предимно вечер, тъй като тогава влизаха самолетите.

- Вие колко пъти я чакахте?

- Първоначално посланик Ангел Манчев ни каза, че идва след еди-колко си дни. И се започна едно чакане да дойде. После, след десетина дена разбрахме, че е кацнала в Багдад. Там е стояла десетина дена по неин план. Как се е движела, какви задачи е изпълнявала там, не знам. Придружаваше я един служител, държавен служител, който трябваше да гарантира сигурността й под прикритие, че се занимава с журналистическа дейност.

- Какъв беше този държавен служител?

- Минало е време, това не е секретно, но...става дума за военен. 

- От дипломатическата сфера ли беше той?

- Не, не беше от тази сфера. От България бе пратен, командирован беше от Министерството на отбраната. А ако са в една командировка, може и тя да е командирована от там, но може и от БНТ да е била командирована, това не знам. Докато тя стоеше Багдад, ние имахме непрекъснати контакти с него. Започна се едно обявяване: "Утре Елена пристига на летището". И това се повтори четири пъти! На четвъртия път дойде.

- И вие влизахте в тази база да я чакате четири пъти? 

- Да, толкова пъти съм я чакал да я взема от там.

- А тя като каква пристигна? Като журналист или?

- Тя си идва като Елена Йончева, но никой не знае по каква линия идва. Кой я изпраща, защо я изпраща - никой не знае. Посланикът ми каза да я чакаме. Това си беше практика, само двама души от посолството можехме да влизаме на летището в тези обекти и ние обикновено ходехме да посрещаме официални лица. 

- Значи казвате, че беше практика, но обичайно ли е да ви поръчват да чакате един журналист четири пъти?

- Посрещал съм много делегации. Доволен съм, че съм посрещал и шофьори на СО МАТ, попаднали под обстрел в Багдад. Единият беше ранен в крака, другият така беше стресиран, че не можеше една седмица да каже нищо. Не съм жалил ресурси и време, които съм посветил на тях. Успяхме да ги върнем в България след седмица и това е успех, защото те нямаха документи. Справихме се. При нея нещата обаче стояха по-различно - тя идва, но нито е ранена, нито е преследвана, нито е официално лице, за да й изпращаме официални посрещачи, и на летището да я чакаме с кола, да я возим и т.н. Посрещали сме министри, заместник-министри, генерали,  които са идвали по работа и успяваха във времето от три дни, което им е дадено, да си тръгнат. Никой от тях не е ползвал тази свобода, която Йончева ползваше.

- Значи вие, официалните представители на България в Кувейт, стояхте да чакате Елена Йончева, това не ви ли се стори неуважително? И някаква протекция ли ползваше тя, за да я "обслужвате" един вид?

- Определено се чувстваше. Но иначе около нейното посещение се мълчеше, загадъчно беше. Тя се държеше със самочувствие, каквото не съм виждал при официалните лица - министри и т.н. Хората идваха като служители, без всякакво самочувствие, вършеха си държавна работа и след три дни си заминаваха. 

- Т.е. тя се държеше със самочувствие...

- Тя показваше, че е над нашето ежедневие и сама си е достатъчна и всичко едва ли не трябва да е подчинено на нея.

- Вие сте изпълнили всичко, което ви е поръчал посланика, но все пак обръщате внимание на този факт.  Очевидно не намирате, че всичко е наред?

- Не ми е било най-важното събитие идването на Елена Йончева. Но аз сега го свързвам с нейните обвинения  и атаки срещу хората, които, примерно, са направили столицата София. При заминаването ми за Кувейт през 2001 г. градът беше в отвратително състояние, а сега е нормален град и тя се заяде с хората, които са направили нещо голямо, които са вкарали толкова милиони за благоустройството на града. А тя какво е вкарала? И да е вкарвала нещо, го е вкарвала в нейната си банкова сметка. И ако някой е направил България цветуща, не я е направила тя. Тя отива, прави си филмите и след това си взима хонорара за нея. Не е тя най-добрият пример за подражание, от който трябва да се учат хората. 

- Т.е. вие сте бил подразнен от нападките й към управляващата партия, която има големи постижения за страната?

- Свързах го с безкрайните й разходки, това й беше трети или четвърто посещение в арабския свят. Но няма да й давам оценка на това колко пъти е била. Важното е, че всичко това е било принос само за нея. И когато започна да използва и държавните структури, това вече прелива чашата...

- Колко време прекара тя при вас и колко ви струваше нейният престой?

- Десетина дена може би стоя. Беше обявено че ще стои една седмица. Не съм изчислявал, защото никога не ми е представлявало интерес колко ще струва това нещо. Но по онова време цените на хотелите варираха от около 300 динара. По онзи курс динарът беше около 6 лева, но може и да греша. Става дума за цената на 1 ден в хотел, смятайте един българин колко би издържал в такъв хотел...А приличните хотели бяха препълнени с американски военни от контингента в Ирак.

- Какво правеше всъщност Йончева в посолството?

- Тя дойде при посланика и се придвижваше със съпругата му. Но това ме дразнеше, че имаме други служебни ангажименти, които не търпят отлагане, а ни вмъкнаха един ангажимент, който не е важен за държавата. За госпожата на Станишев, която се развличаше в арабския свят.  

- Тя какво удоволствие си е доставяла, не беше ли по работа там?

- По работа беше в Ирак, а в Кувейт не е вършила никаква работа и не съм видял някакви публикации по тази тема. Жената си остана в този голям град, който дава възможност за разходки и забавления. Вероятно може да е изпълнявала и други програми, но не съм я питал.

- Значи тя е била "на хотел" в резиденцията на посланика. А други разходи дали е имало посолството за нея? 

- Това са нашите телефонни разговори, които сме поддържали с придружаващото я лице, за друго - не. Най-странното е, че като приключи престоят й, аз мислех, че си отива за София, а тя замина за Катар. Озадачих се безкрайно как човек може да си позволи такива пътувания и да стои в тези страни колкото си иска. Как може да отидеш в някаква страна, където имаме само споразумения за придвижване на военни части и да стоиш колкото си искаш? Не знам наши граждани да се ползват от някакви привилегии за неограничен престой. Винаги се знае колко време ще стои един човек. И факт е, че Йончева не е загробила държавата с това посещение в Кувейт, но загробва с това, че не вижда личните си недостатъци, а на другите ги вижда, че ги и осъжда дори. Като съдиш някого, трябва да бъдеш, ако не по-добър, то поне толкова добър, колкото този, когото осъждаш.

- Говорите за Бойко Борисов?

- Тя и него осъжда, и ГЕРБ, създава конспирации и фантазията й е подходяща за журналистическа дейност. 

- А ако стоиш в посолството, има ли някакво ограничение за престой в страната?

- Като отидете на летището да си тръгвате, веднага възниква въпросът: Кога дойдохте и колко време стояхте. Така имахме проблем с шофьорите, които нямаха документи, и на летището ни казаха, че те не са влизали официално в Кувейт, как така ще ги изпращаме. Това беше отдавна, случи се преди 13 години. По онова време бяхме ангажирани и с убийството на шофьорите Лазов и Кепов.

- Как бяхте ангажирани с тази трагедия?

- Имахме натиск от държавата, че можем да ги спасим, а те вече бяха показани обезглавени. След това се наложи да разпознаваме телата в моргата. Единият беше изпратен в болница в Германия. Трябваше да разпознаем другия. Но ние никога не бяхме виждали този човек, а и как да разпознаем тяло без глава? А американците изключително акуратно се отнасят към описанието и разпознаването на жертвите. Единият бе разпознат по пръстови отпечатъци, тъй като имаше криминална регистрация. Другият - по ДНК, макар че семейството още има надежда, че е жив. 

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(106)
1
Бсп е хубава партия ама начело да са 2 селски пръчки нинова и йончева простакеси жалки няма бъдеще за партията
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Тоя възмургав другар е бетер махленка ! Елена нищо не правила десет дена , а той сигурно се е покъсал от работа в посолството в Кувейт на държавна ясла ! И сега се сетил.....
4
мастия
5
ЛЕНЕНО Е НОВИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. ...ВЪПРЕКИ ГОВОРЕНЕТО НА НЕКВИ ...СЕЛСКИ ПРЪЧКИ. ..
6
7
Всичко тая червена коза, е получела защото беше мома на С.С. Момата. Иначе кой щеше да го познава това жалко лъжливо и некадърно подобие на жена. На кого у я е търсела там ли, може би пръч, защото Момата не можа да я оплоди. Но защо на държавна издръжка е била там!?!?! Може би затова влезе в щаба на, Гумен Грипен Гадеф, защото и той назначи любовницата си за пиарка във ВВС, като нея на две държавни заплати!!
8
Я гледай Ленчето как се е развличала. Там не можеше всеги да отиде, а и много пари трябват. А тя може и без пари, за наша сметка, е Ленче, какви си ги вършила
9
замълчи господин ТУМБАК! Всичките си пълните сандъците и ядете на корем, за това отивате, а войничетата не знаят ден или нощ е ...........преработил се милият
10
Тая и Съсела са произведени от Руски срерматозоиди!
11
то тая да е проблема, ами с лопата да ги ринеш туристите по тези задгранични мисии
12
Дали пък нещо не се напъва,да си въобразява,че тя ще е следващия министър председател.както накжъ нописал. Леле, сакън
13
Колко низко може да падне едно военно аташе да се държи като селска клюкарка на мегдана...
14
Не виждам никакви потресаващи разкрития на този наш военен аташе. Не знам дали някой се съмнява, че Йончева си играеше на шпионалък, изпращана от Кремъл за наша сметка. Тя е една посредствена рускиня, която успя да се увърти около Сергей Станишев, за да го шпионира и наставлява, но той успя навреме да й бие дузпата. Нейните разходки по арабският свят бяха задавани от Кремъл, но разходите се плащаха от българската държава, затова тя се имаше за неприкосновена. Такава е тази руска „журналистка”, която се пише, че била от български произход. Такива като нея има доста в България, които милеят за Русия, а не за България.
15
Бек вокалистка на Фърчилото и кака Кури.
16
ЗАЩО СЕГА ГО ПИШЕШ ТОЯ РЕПОРТАЖ. ТОВА ДЕБЕЛО АТАШЕ ЗАЩО КАТО Е ПРИСТИГНАЛА ЙОНЧЕВА В КУВЕЙТ НЕ ИЗЛЯЗЪЛ С ЛИЦЕТО СИ ПРЕД МЕДИИТЕ И ДА Я ИЗГОНИ А СЕГА БЛЯ БЛЯ. МИШОК НА МИШОЦИТЕ МАЗЕН
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
долнопробни клюкари като този хубавец на снимката. такива са ни представяли и за съжаление представят извън страната.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
Боже слез и си прибери вересиите както от ПИК така и от тоя шапкар/ Е нема такава държава........
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Оклепана до ушите, и ще ми се прави на моралистка. Моята мъдра баба казваше за някой, който са се окепази - че си е свалил сам гащите, т.е. сам си е докарал срама пред хората . И с БСП се случи същото, и с президентчето - също. Тя, шуробаджинащината им е в кръвта. Камапанията им е като Когато гръм удари и ги удари...по главата. Да им вярваш, е същото като да избереш път за никъде .
24
Лъснаха гъзеца на дъртата сесерестанка баба Еленка.
25
НЯКОЙ,КОЙТО ВЯРВА НА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ПИСАНИЦИ ТОЛКОВА Е ПРОСТО И ЛОГИЧНО ЕЛЕНА НЯМАШЕ ДА СЪДИ БОЙКО ЗА ДУМИТЕ МУ,ЧЕ ТЯ Е БИЛА КОМАНДИРОВАНА НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА АКО БЕШЕ ТАКА ЩЕШЕ ДА ГО УВЪРТА ИЛИ СПОТАЙВА,А ТЯ КАТЕГОРИЧНО ГО СЪДИ ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ ГОВОРИ МНОГО НАПАДАТ Я ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ,ЗАЩОТО ИМ ВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ ДЕРЗАЙ ,ЕЛЕНА,СМЕЛО НАПРЕД
26
Ден след като парламента гласува против оставката на Добрев, се започва активна кампания по компрометирането на Елена Йончева.Сега ще се разбере кои медии са безпристрастни и кои не. Статията е тенденциозна и манипулативна. Тъжно е че все още има хора, които не могат да понесат един професионалист да има самочувствие и със смелост и дръзновение да си върши работата в името на обществения интерес.
27
ЦЕЦКА ВИЕТНАМКАТА И ВОЛЕН ВАРАДЕРО
28
РУСКО-ЧЕНГЕСАРСКОТО ТВОРЕНИЕ ВИНАГИ Е БИЛО НА ДЪРЖАВНИ ИЗДРЪЖКИ !!! НЕКА ДА РАЗКАЖЕ ПО КОИ СТРАНИ Е ЖИВЯЛО ТОВАТВОРЕНИЕ С ТАТЕ, ДОКАТО ТОЙ Е НА СЛУЖБА В ДС !!! ТОВА НЕ ВСЕКИ ГО МОЖЕ !!! ТРЯБВА ДА СИ ЗАКЪРМЕН ПО РУСКО-ЧЕНГЕСАРСКИ НАЧИН !!!
29
КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И ТОЗИ ЧОВЕК Е БИЛ ИЗПРАТЕН ПО СЛУЖБА . НЕ Е ОТИШЪЛ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ , КАТО ДР. ЙОНЧЕВА . ЛЮБОВНИЦАТА НА СЕР-ГЕЙ СИ ПРАВЕШЕ КАКВОТО СИ ИСКАШЕ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪШКА . ЗАБРАВИХТЕ ЛИ СЛУЧАЯ ХОХИКЕР , ПАРИТЕ КОИТО СИ РАЗДЕЛИХА , УЖ ЗА ЛОБИРАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ . ТОГАВА СЕР-ГЕЙ БЕ НА ВЛАС И ВСИЧКО СЕ ПОТУЛИ ОТ ДР. ВЕЛЧЕВ -ГЛ. ПРОКУРОР . АКО ПОПИТАТЕ ДР. ЙОНЧЕВА КОЛКО ПАРИ Е ПОХАРЧИЛА ОТ ДЪРЖАВАТА И ТЯ НАМА ДА ПОМНИ --ЗАЩОТО СА МНООГОО . НО ТОВА Е ПРИСЪЩО НА КОМУНИСТА , ОЩЕ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ ДА КРАДЕ ОТ ДЪРЖАВАТА , КАКТО И НЕЙНАТА ДРУЖКА . С ГОЛЕМИЯТ ПЪРДЯЛНИК ДР. НИНОВА . САМО ЕДНА СПРАВКА / ИМПЕКСИТЕ И БУЛГАРТАБАК ЗА КОИТО ДАЛАВЕРИ БЕ ИЗГОНЕНА ОТ СТАНИШЕВ , КАТО ЗАМ . МИНИСТЪР . А НЕГО ЗА НЕГОВИТЕ ДАЛАВЕРИ И С ЛЮБОВНИЦАТА МУ ДР. ЙОНЧЕВА ГО ИЗГОНИ НАРОДА .
30
За няколко дни Елена Йончева ви набърка дълбоко в гъзовете. Вие от ПИК цяла година от тук нататък ще и чепкате вълната.
31
ЛОГИКАТА Е КРАЙНО ЕЛЕМЕНТАРНА !!!!ВСЕКИ ПОЧТЕН ЧОВЕК СЕ ЗАЩИТАВА С АРГУМЕНТИ!!!!ЯВНО ГЕРБ НЯМАТ ТАКИВА И ПРАВЯТ ОПИТИ ДА ОМЪСКАРЯТ ПРОТИВНИКА ЗА ДА МЛЬКНЕ!!!!ЕЛЕНА ,ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА НЕ ЧЕТИ И НЕ СЛУШАЙ И СМЕЛО НАПРЕД!!!!!ОМЪСКАРЯВАНЕТО НА КОЕТО И ДА Е ЛИЦЕ ГОВОРИ САМО ЗА ЕДНО ,ЧЕ ЛИЦЕТО Е СИЛНО И ГОВОРИ ИСТИНА !!!!
32
Ну Льоначка,что случилась?!? А?!? Набутаха ли ти го до сливицитe,,а?!?Толкова си затънала в л@йната,че като си отвориш устата и започваш да си ги ядеш.И ти ще ми говориш за шуробаджанащина!!!!!
33
Егати простотията. Елена ги ощипа и ББ като всяка селска пръчка писка. Тоя мухъл, изкочи от нищото .Ако нямаше Д.Добрев нямаше и да има този мелодраматичен разказ за разходките в Кувейт. Така хотела пълен с войнци, влиза се само със специялно разпореждане и хоп Елена се разкарва и пазарува за сметка на бюджета. Това показва колко струват специалистите ни,ето тоя неструва и 5 лв. Срам за воените и за държавата. ПИК пак само се оригват като преяло прасе. Я намерете сега и още такива , я А.Тодоров , верен посланник , абе отрепки навсякъде. Търсете или по скора кажете ще обещавате я пост я пари и няма да се отървете от такива клюкари и кошаревски свидетели.
34
Защо плюете по човека ?Защото намерил смелостта да каже истината,макар и късно!Защото не понася лицемерието на Еленка,която дори не знае с чии пари е пътувала по света .Да не се окаже ББ прав за парите , платени от държавата за нейните разходки,когато са започнали да пристигат фактурите от посолствата след падането на кабинета Станишев.Очаквам този господин да повлече крак и други като него да разкажат за " великите подвизи" на още по "великата журналистка''.
35
Първо не е бил военно аташе,а помощник на аташето,т.е. изпълнител.Тоя толуп първо да каже отбира ли бъкел от арабски или от персийски език,защото имаше момчета дето отбираха,но не ги пратиха в Кувейт.Колко пъти си е дигнал дебелия гъз да рискува да отиде в Ирак да добие впечатления от терен за обстановката там по това време,защото това му е било основното задължение, а не да е тиловак по изпращане и посрещане.Мнооого се е уморил и рискувал на летището в Кувейт!!Ха-ха-ха!Ами точно защото имахме такива чиновници за военни разузнавачи,та затова заклаха шофьорите и затова стана атентата в Кербала - никаква превантивна информация.По това време посланикът ни в Ирак полк.Валери Рачев не смееше да стъпи в Багдат,а се правеше на посланик от София.Единствено Елена Йотчева рискува да се навре във военна зона,докато толупи като тоя и Рачев не смееха и да припарят в Ирак.Тоя трътльо си е чисто соц.ГМО военно дипломатче.На тия дришльовци им тежеше всяко съдействие ,което посолството априори е длъжно да оказва на български граждани в съответната страна.Така правят американците,гърците и всички уважаващи себе си държави.Дали Йончева е работола официално,прикрито или без никакви ангажименти към някое от разузнаванията е без значение.Със сигурност обаче е добила в пъти повече обективна информация за обстоновката в Ирак,отколкото тоя дришльо.
36
Чети бавно това което пиша. Майка ти има нужда от радост. Иди и я ощипи вместо мен. Аз искам тя да изживее пълно щастие. Ще и помогна, даже и на теб ще позволя да гледаш как се прави пълно щастие.
37
до 34 ако е истина защо е мълчал до сега,явно отърва на някои други Елена им е неудобна
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Здрасти.Има само един проблем.Майка ми не обича да се ощастливява с импоте'нтни комунисти.А аз на майката ти мога само да и са сер@ на булшевишката му'тра.А,и на теб също!!!
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Тоя явно иска да до забележат и пратят пак в чужбина. Такива като него напълниха посолствата. Единствено излагат страната ни.
42
пак се мериш с порносайтовете....
43
Повръща ми се от такива поплювковци като тоя ! Точно такива са най - опасни , готови на всичко в името на лични облаги ! Та и униформа сложил големия "мъж" , ръцете на гъ......рба ! 15 години спал зимен сън и сега се сетил за Елена , белким с лакейничеството си да се облажи с нещо !
44
ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКАВА СТАТИЯ НАПИСАНА ОТ ПИК! И ГОСПОД ДА ДОВЕДЕТЕ В ПИК, ЗА ДА ПЕТНИТЕ ЙОНЧЕВА, ХОРАТА НЕ ВИ ВЯРВАТ! ЙОНЧЕВА ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА 1 ХИЛЯДНА ОТ ПОМИЯТА НА ГЕРБ , А АКО НАПРАВИ И ДРУГИТЕ РАЗКРИТИЯ И ИЗКАРА ВСИЧКО НА ПОКАЗ ТОГАВА КАКВО ЩЕ И НАПРАВИТЕ? ГОСПОЖО ЙОНЧЕВА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ИЗКАРВАТЕ ВСИЧКО НА ПОКАЗ, НАРОДА ПРЕЦЕНЯВА КОЙ Е КРИВ И КОЙ Е ПРАВ, А ПИК НЕКА СИ ЛАЯТ, ТЕ ТОВА МОГАТ, ДА ПИШАТ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ ЗА МНОГО ПАРИ, ЗА ДА ПЕТНЯТ КАЧЕСТВЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, ЗАЩОТО ТЕ ТАКИВА НЯМАТ, ЩЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖИ ЛИ НЯКОЙ АКО НЕ НАПРАВЯТ НЯКОЯ НИЗОСТ?
45
И повече можеше,да стои...
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
HEY TI DA NE SI MISLIH CE TI VYARVAME? NE SE NAPIVAY- YASEN SI ISLASH NYAKOYA SLUJBA.
48
ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВКАРАНА ОБЕЗАТЕЛНО В ЗАТВОРА ,ПОРАДИ НЕИНИТЕ ПАРИЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КОИТО СА ИСТИНСКА КОРУПЦИЯ И ПОРАДИ ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ЗА КОЯТО Е НЕОБХОДИМО СИГУРНОСТ И СПОКОИСТВИЕ.
49
Дришльо си ти! Човека обяснява,че точно това да се занимава с Йончева му пречи да си върши ежедневните задължения колкото и мижави да са те.И знаеш ли изобщо не ме интересува информацията ,която е получила Еленка ,защото Ирак изобщо не ме интересува ,но ме интересува с чии пари .Ти като си получил тази информация от Йончева за Ирак, какво те огря?По умен ли стана,по богат ?
50
ГОСПОДИН ОФЦЕР , НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ . БЪДЕТЕ МЪЖ, А НЕ ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН. НЕ ПОЗОРЕТЕ ОФИЦЕРСТВОТО И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С КЛЮКИ.
51
TIYA HORA PUSNAHA POREDNIYA KLUKAR V DEYSTVIE VYARVAME I NA YONCEVA MNOGO VI E YAD NALI?
52
Дърта лелка с мания за значимост. Щом и Станишев не я еиздържал, значи тая кукумявка съвсем за нищо не става.
53
Такава е била договорката - серГЕЯ дава с договор 2 000 000 лв. народна пара за репортажи на Елена ....а тя го лигитимира като мъж. ставаики му офиц. приятелка ! НЕ ЗАБРАВЯИТЕ - и двамата са Бг-съветски комунета !
54
Въртяла е кавали до припадъци в Кувейт!
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Този толуп който се нарича офицер е срам за армията Не е ли разбрал с кухата си глава че Йончево е изпълнявала секретна мисия и е работила в ползва на държавата След години като се разбере всички които я плюят сега ще бъдат гузни
58
бьлгария какви интереси има в кувеит та подьржа такьв контингент посланик аташе помошник на аташето влизат излизат от летишето и ние бьлгарите плащаме я да се закриват тези мисии никаква полза за бьлгария
59
ТОЗИ СОПОЛ, ЛЕНЧЕТО Е ХАРЧИЛА МИЛИОНИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ, КОГАТО ПЕНСИИТЕ БЯХА ПО 100 ЛЕВА. КЪМ НЕЯ СА БИЛИ ПРИКРЕПЕНИ АТАШЕТА, РЕЗИДЕНТИ, ОХРАНИТЕЛИ, ОПЕРАТОРИ И Т.Н.
60
Е, такива са най-голямата отврат. Тоя помияр по това време е целувал задници на упрвляващитв тогава, посрещал е Йончева и е целувал и нейния задник, а сега плюе за да се уреди пак да целува нови задници и пак да го пратят някъде. Е такива като тоя са вечни! Винаги има чии задник да целуват и винаги плюят предходният задник, който са целували!
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
Ако се заровите колко народ е спал по "куриерските" без пари, докато е бил на екскурзия в столицата на дадената държава СВЯТ ЩЕ ВИ СЕ ЗАВИЕ!!!!
63
Аргументи ли ? С какви аргументи Таварошутката Йончева ще оправдае почти седемдневното висене на човек от персеонала на посолството на летището , с какви аргументи ще оправдае десетдневното си стоене в посолството и да се грижат за нея като принцеса , а посолството било натискано за разходите за бензин и телефони . Нека излезе тази боркиня за за справедливост и да каже това истина ли е или не . Тук могът да изиснят случая и служителите в посолството тогав - ако са достойни хора . И помнете , тя е била придружавана и от друг човек , значи разходите трябва да се умножат по две . За охрана между 7-9 човека араби кой плащаше за транспорт там кой плащаше . Ето този военен излиза с името си и понеже тя честната боркиня за справедливост - нека го осъди тогава , айде да видим стиска ли и .
64
Проста патка,или куха лейка.Думи на Карбовски.А че Ленчето си е поживяло покрай Станишев си е живата истина.И не е глупав този,който изяжда зелника,а този,който му го дава!Народни мъдрости.
65
ГЕНЕРАЛНАТА ЦЕЛ НА ЙОНЧЕВА ,НИНОВА ЦЕЛИЯ ЕКИП ОКОЛО НЕЯ Е : ДЕСТАБИЛИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА И НА ТОВА ОСНОВАНИЕ ЕВРОПА ДА ОТНЕМЕ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НИ И ДА НИ ОТСТРАНИ ОТ ЕВРОПА И ЧРЕЗ БЛИЗКИНА ТЯХ , КАТО РЕШЕТНИКОВ ДА НИ НАСОЧАТ КЪМ РУСИЯ. ТОВА ТЕ ИЗВЪРШВАТ ЧРЕЗ ПОЗВОЛЕНИ И НЕПОЗВОЛЕНИ ДЕЙСТВИЯ.
66
Тъпа руска отверка е Еленка....
67
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
Тоя "военен" ясно показва какви са ни офицерите и армията.АБСОЛЮТНИ СЕЛСКИ КЛЮКАРКИ И ПОМИЯРИ.Спомнете си и онзи "генерал", който маршируваше:ляв крак, лява ръка!!!!!Еееееб@@@@ти падението помиярско.
70
Пом.военен аташе, не е дипломат!Явно се търсят компромати срещу Елена.Винаги ще се намери някой като този с фуражката.А тъпите, подвеждащи въпроси , предизвикват отвращение!
71
Военен съм , но се срамувам от този "свидетел" !!!! Абе много страшна служба е карал !?!? Военен аташе в Кувейт !!!! Страшен риск, няма що ! Ами що не е отишъл с Елена Йончева при интервютата и с главорезите??? Много просто- щото за това се искат "топки" ама той явно ги няма !?!?!? Май Йончева е с "топки"-те!!! За някой и друг лев човечецът на стари години става резил !!!!
72
На глупостите на тоя тумбак може да вЕрват само гладките гербетастки мозъчета!
73
ГОСПОДИНЕ ОТКЪДЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НИЩО НЕ Е ПРАВИЛА? ОТ ВАШЕТО ИНТЕРВЮ ИЗЛИЗА, ЧЕ ИЛИ И ВИЕ НИЩО НЕ СТЕ ПРАВИЛИ И СТЕ БИЛИ ДО НЕЯ, ИЛИ СТЕ Я СЛЕДИЛИ. ДА ВИ Е ИДВАЛО НАУМ, ЧЕ Е БИЛА НА ТАЙНА МИСИЯ. КАКЪВ ВОЕНЕН СТЕ ЩОМ ГОВОРИТЕ ТАКА ЗА ЕДНА ВИДНА ЖУРНАЛИСТКА, КАКВАТО Е ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА. ТАМ, КЪДЕТО Е БИЛА ТЯ И Е ДОСТАВЯЛА ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ВИЕ СИГУРНО НИКОГА НЯМА ДА ОТИДЕТЕ. Ееееее, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
74
СРАМОТА,СРАМОТА,СРАМОТА,СРАМОТА,СРАМОТА,СРАМОТА ЗА БЪЛГАРСКОТО ОФИЦЕРСТВО. КАРАКАЧАНОВ КЪДЕ СИ?
75
Какъв е този долнопробен доносник бе герберухи ченгесарски?
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
тая дърта грозна пачавра беше ли любовница на серГея или прикриваше гейския му разпран гъз? и кой тогава ги работеше ежедневно и двамата-бея от сараите или някой друг?
78
Мразя руснаците.Ако тази недоучила любовница/бивша /на СТАНИШЕВ Е РУСКИНЯ,КАКТО СЕ ПИШЕ ,ЗАЩО НЕ СИ ОТИДЕ В МОСКВА. Какво прави в България. Та тя е шпионка. Не виждате ли. Не е ли време ДАНС да се захване с такива руснаци и руски мекерета като Нинова и подобните им игречи на дестабилизацията у нас ,ръководеини от Кремъл. Не е ливдремзе държавата България да изгони всички рускиговорящи от България ЗАВИНАГИ.Съд и затвор до живот за тези предатели на България.
79
Но ....не изглежда да е за нашето или за приятелска държава. Същата елена отде знае, единствено тя каза по медиите, че минути преди да нападнат Ердоган е бил предупреден от Путин да бяга. Питам се колко хора го знаят този факт за да стигне до елена
80
Мафията ,диктатурата ГЕРБ!!!! Няма как на всяка диктатура и режат главата. В бувалния смисъл! Ще си върнем демокрацията и свободата!!!!!
81
хазаро-съветска корва, само тежки и мъчителни разпити за тези изроди, а после след самопризнания осъждане на най-тежкото наказание за антибългарска дейност в полза на КГБ и съветските окупатори
82
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
83
...ме интересува мен колко бомби изстреляло едно арабско племе срещу друго, колко са убити и т.н. Въобще пита ли ни някой дали това, което тя снима и описва някому е интересно, освен на нея? Рискувала била, за да ни информира...Колко струва тази никому ненужна информация на държавата? Не е ли по-добре тези луди пари, които тя пилее, да се дадат на старчески дом, детски приют или болница? Ползвала е всички тези привилегии, защото е деляла легло с премиера и лидера на БСП, която беше управляваща партия. Защо сега забрави, че е журналистка? Защо сега не отива под бомбите, а се сгуши в парламента? Бомби по света дал господ...
85
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
86
Тая руса гъзла много грозна и злобна.Същинска пепелянка.Като я видя и започвам да повръщам от погнуса.
87
Елена Йончева е един изключителен журналист, професионалист, к. може да предизвика възхищението на много хора. . и сега, като депутат, отново се доказва като много отговорен човек, к. си нарушава личното спокойствие за обществения интерес. можем само да се гордеем с такива като йончева. към такива, като този от снимката, човек би изпитал погнуса и съжаление.
88
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
89
Госпожата си е държавен служител и щом разполага със средства ,върши чудесна работа.Питайте Станишев за секса иначе си е достойна жена.
90
Ленчето е честна и бедна журналистка . Оставете я на мира .
91
" ШАЙКАТА герб" отвръща на удара. Преди колко години Йончева е била там и защо чак сега този човечец се сеща ? Цецо -ухото се е задействал активно. Все пак по неговото министърствене имаш бум на подслушване и компромати. Това си е , хем красив , хем умен , та даже и Ентелигентен. Заразил се е от пожарникаря явно.
92
Абсолютно точен коментар - браво . Чакаме и други , работещи тогава в посолството , да кажат каква е истината - но под клетва . И още нещо - хайде сега „ Великата “ журналистка да заведе дело срещу този човек . Да размотаваш цялото посолство в такива напрегнати дни ( тогава обезглавиха двама български шофьори ) е престъпление - а усилията на нашите дипломати тогава би трябвало да са насочени за спасяването на живота на тези хора , а те са били „ под пара “ да чакат и посрещат изключително височайшата особа таварошутка Йончева . Позор за вас кутевски тролове , че защитавате тази жена , позор и за управляващите тогава .
93
Хайде уточнете помощник-военен аташе ли е бил или военен аташе. Между тези две длъжности има огромна разлика. Помощника е нещо като ординарец на полковника. А това, че изтрихте най-важното от това, което се е изпуснал да каже накрая помощника няма значение, който трябва го знае, но е много неудобно за някои.
94
"Първият братовчед на Бойко Борисов държи може би най-голямата хапка в шуро-баджанашкия бизнес у нас – управлението на външния дълг.Продан Борисов – братовчед по бащина линия на премиера, е собственик и управител на офшорката „Дебт Асет Кепитълс“, регистрирана в Бахамите. Именно на нея с решение на УС на БНБ е възложено „текущото управление на свободните дългови наличности“. Т.е. Продан Борисов държи всичките ония 16 милиарда заеми, които братовчед му изтегли, и прибира печалбите от въртенето им. В същото време, държавата плаща лихвите по самия дълг."
95
Сал да не вземем да говорим с какво се занимаваха в посолството ни в Кувейт ! Едно от депата за търговия с алкохол при "сух" режим в държавата ! Едни булки стюардеси , приятелки на една бивша такава дет стана после депутат и обиколи маса партии и движения , си тръгваха накичени със злато кат коледни елхи ! А ние като си тръгвахме , се надпреварваха да ни питат :Кой е с малко багаж , че да го допопълним , ама не казваха с какво ;)Има кой да ви посрещне .
96
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
97
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
98
Е.Йончева като използува СЕКСУАЛНАТА си връзка със С.Станишев се уреди за редица командировки по света с цел имидж,кариера и демонстрация на ПСЕВДОГЕРОИЗЪМ,от който народа ни не се нуждае-не води до стандарт, заплати инвестиции и пенсии.Изводите оставям за читателите!
99
Този ПЛУЖЕК е срам за българското офицерство! Някога в България имаше достойни офицери а не продажни путки като този нещастник.
101
101 И аз да бях,щях да отида до Кувейт...Всички щяхте да се възползвате,ама иначе много ви бива да критикарствате.Ходила била някъде си,харчила...Ми нали беше журналистка,ще ходи .А на тоя трътльо не му прави чест,явно се е чувствал като ординарец или ,,шестьорка,,на Елена,ха,ха,пада му се за простотията!И тогава,и сега...
102
Йончева е производна на Станишев.Боклук
103
То е повече от ясно - Империята, пардон ГЕРБ отвръща на удара. И нека Силата бъде с Вас....
104
Ленчето ще признае ли накрая кой и закачи сифилиса и кой плати лечението във Франция?!
105
Ако това е истинското ти име, с което се представяш... Аферим, момче. Така ли се прави .....??? Ти вероятно си от СЛУЖБАТА ЗА ВОЕННА ИНФОРМАЦИЯ. И за това ли ти плащаме , да ни информираш за разни посещения??? Офицер ли си или махленски........??? Мандата ли свърши и се готвиш за партиен секретар на ГЕРБ, или ще се "развиваш" в кариерата, или по-лошо ?? Ех, момче, до там ли я докарахте.???? Всичко за което приказваш, ти е станало известно по време на службата ти. И Е БИЛО СЕКРЕТНО ,- ХОРА, ДВИЖЕНИЕ, ПОСТОВЕ, ОБСТАНОВКА БРАВО МОМЧЕ, БРАВО. ДА ЗНАЕШ ОТ МЕН, ТОЗИ ЗАНАЯТ НЕ Е ЗА ТЕБЕ. ВИЖ НАМЕРИ СИ НЯКОЯ ДРУГА РАБОТА. Да я докараш до пенсия. Иначе с тези интервюта и в махлата няма да те харесат. ЗА АРМИЯТА Е ЯСНО!!!
106
Кафяво и дмърдящо. Що е то с три букви?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

Един горещ летен ден дядо Пейо се връща от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо въздиша уморено: - Ех, колко е горещо и сухо! - Да, наистина! - добавя конят. - Я! За първи път чувам кон да говори! - учудва се дядо Пейо. - И аз! - обажда се каруцата...

няма нови новини
Днес: 325
hot
най-четени новини в момента
сега
2139
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Политологът Анастас Стефанов обявява рейтингите на Борисов, Симеонов и Румен Радев - как влияят на имиджа им скандалите и искат ли българите избори (ОБНОВЕНА)
x
БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ! Ако се случат тези 3 неща, връзката ви е... токсична
x