ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ген. Попов с горещ коментар пред медията ни след сдаването на поста в здравното министерство и оставката на проф. Петров

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ген. Попов с горещ коментар пред медията ни след сдаването на поста в здравното министерство и оставката на проф. Петров
Автор:
Дата
Дата
29274
Коментари
6
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ген. Попов с горещ коментар пред медията ни след сдаването на поста в здравното министерство и оставката на проф. Петров

Днес един достоен министър напусна правителството. След гласуване в пленарна зала от депутатите проф. Николай Петров бе освободен от поста си като здравен министър, а на неговото кресло седна финансовият зам.-министър Кирил Ананиев. Очакванията към него са големи, а той даде заявка, че ще продължи всички добри реформи, които предшественикът му е стартирал.

Все пак обаче е важно още веднъж да кажем, че професор Николай Петров не бива да бъде запомнен единствено с министерския си пост, защото освен светило в медицината той е и генерал, отдал живота си в дълг към държавата. Така коментира сдаването на поста пред ПИК и шефът на комисията по отбрана генерал Константин Попов по повод гласуваната оставка. 

"Познаваме се с ген. Петров от много години. Знам как работи, какво е отношението му към хората. С ръка на сърцето мога да кажа, че той е един достоен български генерал. Един от най-достойните българи и се надявам да продължи да работи в помощ на хората, и на родината, както го е правил цял живот досега", заяви пред ПИК ген. Попов. По думите му е жалко, че един такъв човек си отива от политиката и то точно от сферата, където можеше да бъде полезен и да направи промяната, която всички чакат да се случи толкова години. 

"Пожелавам му да продължи да прави това, в което е най-добър, а именно да помага на хората и съм сигурен, че той ще се справя отлично", заяви още Попов за своя приятел. 

Напиши коментар »
(6)
1
БИВШИЯТ МИНИСТЪР Е НЕМОРАЛЕН И ДОЛЕН КРАДЕЦ. И ВМЕСТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НАЧЕЛО С ТИКВОЦИЙ ДА ПОСИПЕ ГЛАВИТЕ СИ С ПЕПЕЛ, ВЕЧЕ 2 СЕДМИЦИ ПЛЕЩИТЕ, КОЛКО ДОБЪР ЧОВЕК Е БИЛ АЙДУМА ПЕТРОВ. ГНУСЯ СЕ ОТ ВАС ВЕЧЕ, ДОЛНИ ПОДЛОГИ НА ГРОБ
2
Година преди демокрацията, заловиха полковник да краде салам от халите. Уволниха го и му отнеха привилегиите. Той беше честен човек, също като "генерала министър".
3
Пълно безочие
4
ЗАЩО НЕ СЛЕЗЕТЕ МЕЖДУ НАРОДА И ДА ВЗЕМЕТЕ ИНТЕРВЮ ОТ СЪВСЕМ СЛУЧАЙНИ ХОРА. ЗАЩОТО МИСЛИТЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СА ДЕБИЛИ ЛИ.НЕЕЕ... ДЕБИЛИТЕ ВСЪЩНОСТ СТЕ ВИЕ, ОЩЕ ПО ЛОШО - ВИЕ СТЕ СТРАХЛИВИ ДЕБИЛИ... МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕТЕ, ЧЕ НЯМА ДА ЧУЕТЕ НА УЛИЦАТА НИЩО ДОБРО ЗА АЙДУКА ПЕТРОВ, А ТОВА НЯМА ДА СЕ ПОНРАВИ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ.
5
Достоен комисионер, милионерче
6
Ами вече има нов министър.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Пътуването с войскови камион става само по един начин: В камиона не се пуши,
не се накланя през каросерията, не се подсвирква на минаващи девойки – само се
седи и се пътува с камион.”
(Военен)