БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ДНК по кървавия нож и телефона на Никол сочат: Иван е нейният убиец!

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ДНК по кървавия нож и телефона на Никол сочат: Иван е нейният убиец!
Автор: ПИК
Дата
Дата
9939
Коментари
5
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ДНК по кървавия нож и телефона на Никол сочат: Иван е нейният убиец!

ДНК-протоколи от направени експертизи по ножа, с който е била убита Никол, както и по нейния мобилен телефон, са част от доказателствата срещу 15-годишния Иван Иванов, обвинен в жестокото престъпление. Те съвпадат с неговия профил, обяви прокурор Георги Ханджиев в кулоарите на Апелативния съд в Бургас, където днес се гледа искането на семейството на Иван за промяна в мярката му за неотклонение, съобщава "БургасИнфо".

„На този етап доказателствата са достатъчно, има ДНК експертизи по оръжието, по вещите, които са били на непълнолетната – мобилния апарат. Има други доказателства, които са по делото със съответните протоколи. Изети са кръвни проби, чакаме резултатите. Има ДНК-протоколи за оръжието. Има обяснение за ножа, но още не следва да ги коментираме на този етап“, каза още прокурорът..

Телефонът на момичето е намерен в контейнер, като момчето е посочило къде го е изхвърлил. Има свидетели, които са го видели в района. Ножът, с който е извършено убийството е намерен на 4-тия етаж.

Събрани са всички възможни доказателства за степента на здравословното му състояние. Той не желае да е в ареста, а у дома си, каза още прокурорът.

Съдът ще оповести решението си в 16 часа.

Напиши коментар »
(5)
1
Мислех,че може трети човек да го е извършил,но значи е той с ДНК и щом е посочил телефона къде е хвърлен има достатъчно доказателства!
2
Повярвахме ви.Съвсем за балъци ни взехте.
3
Спазвай слогана на ПИК "Мисленето е опасно за Вашето здраве." и няма да имаш разочарования като четеш коментарите.
4
Момчето беше достатъчно време в ареста ,за да вземат ДНК от него и да сложат върху ножа и телефона.Всичко е мижи да те лъжем.Явно се прикрива някой и затова се набеждава момче с недостатъци,което ще говори каквото му кажат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Американец, французин и българин пилоти си говорят, колко им струва да си следят жените, какво правят, докато ги няма...
Американецът:
- Частен шпионин-преследвач, 1000 долара!
Французинът:
- Скрити камери, към 500 долара!
Нашият:
- Около 0,50 цента...
- Е, как така???
- Е, толкова струва едно кисело млеко, аз като се върнем от командировка, пием едно на балкона и метам кутията на съседния, от там се подава комшийката и ме псува, какъв съм простак, аз и викам "Трай ма, ку*во"...
Оттук се почва докладът:
- "Аз ли съм ку*ва бе, жена ти знаеш ли, какви ги прави, докато те няма..."