БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ДНК по кървавия нож и телефона на Никол сочат: Иван е нейният убиец!

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ДНК по кървавия нож и телефона на Никол сочат: Иван е нейният убиец!
Автор: ПИК
Дата
Дата
9702
Коментари
5
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ДНК по кървавия нож и телефона на Никол сочат: Иван е нейният убиец!

ДНК-протоколи от направени експертизи по ножа, с който е била убита Никол, както и по нейния мобилен телефон, са част от доказателствата срещу 15-годишния Иван Иванов, обвинен в жестокото престъпление. Те съвпадат с неговия профил, обяви прокурор Георги Ханджиев в кулоарите на Апелативния съд в Бургас, където днес се гледа искането на семейството на Иван за промяна в мярката му за неотклонение, съобщава "БургасИнфо".

„На този етап доказателствата са достатъчно, има ДНК експертизи по оръжието, по вещите, които са били на непълнолетната – мобилния апарат. Има други доказателства, които са по делото със съответните протоколи. Изети са кръвни проби, чакаме резултатите. Има ДНК-протоколи за оръжието. Има обяснение за ножа, но още не следва да ги коментираме на този етап“, каза още прокурорът..

Телефонът на момичето е намерен в контейнер, като момчето е посочило къде го е изхвърлил. Има свидетели, които са го видели в района. Ножът, с който е извършено убийството е намерен на 4-тия етаж.

Събрани са всички възможни доказателства за степента на здравословното му състояние. Той не желае да е в ареста, а у дома си, каза още прокурорът.

Съдът ще оповести решението си в 16 часа.

Напиши коментар »
(5)
1
Мислех,че може трети човек да го е извършил,но значи е той с ДНК и щом е посочил телефона къде е хвърлен има достатъчно доказателства!
2
Повярвахме ви.Съвсем за балъци ни взехте.
3
Спазвай слогана на ПИК "Мисленето е опасно за Вашето здраве." и няма да имаш разочарования като четеш коментарите.
4
Момчето беше достатъчно време в ареста ,за да вземат ДНК от него и да сложат върху ножа и телефона.Всичко е мижи да те лъжем.Явно се прикрива някой и затова се набеждава момче с недостатъци,което ще говори каквото му кажат.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

В тексаско градче пред турист изскочила местна кола и едва не го прегазила. Обаче шофьорът си заминал преспокойно, сякаш нищо не е направил. Туристът отишъл в полицейския участък. Приел го дежурният сержант.
- Значи, твърдите, че автомобил с номер NY-012 е нарушил правилата за движение?
- Да.
- А знаете ли, че това е колата на кмета?
- Не.
- Познавате ли кмета ни?
- Не го познавам.
- А познавате ли шерифа?
- Също не.
- Тогава платете петнадесет долара глоба и повече не се разправяйте!