ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ето го абитуриента Бойко Борисов - отишъл на бала с "Москвич" (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ето го абитуриента Бойко Борисов - отишъл на бала с "Москвич" (СНИМКИ)

155117
на 24.05.2017
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Ето го абитуриента Бойко Борисов - отишъл на бала с Москвич (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Какви абитуриенти са били днешните първи мъже и жени във властта и очаквали ли са на бала си, че някой ден ще определят съдбините на България?

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Премиерът Бойко Борисов вероятно да, защото се дипломира с отличие през май 1977 година. Лидерът на ГЕРБ още тогава е сред най-елегантните във випуска си и е облечен със стилен дори за днешната мода черен костюм, купен от ЦУМ, става ясно от фотоси на ПИК и "Ретро".

Младият Бойко Борисов е един от най-атрактивните абитуриенти на 78-о СОУ в Банкя, което е завършил като топ отличник. Абитуриентската вечер на випуска е била в парк-хотел „Москва“. На бала си бъдещият премиер отишъл с „Москвич“-а на баща си, а негова дама била съученичката му Елена Ранкова. Вижте снимки на абитуриента Бойко Борисов:


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 157
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК