ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК И "РЕТРО"! Ходжа от Асеновград със зловещо разкритие: 80% от българите са с черни прокоби

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК И "РЕТРО"! Ходжа от Асеновград със зловещо разкритие: 80% от българите са с черни прокоби

145223
на 10.12.2017
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК И РЕТРО! Ходжа от Асеновград със зловещо разкритие: 80% от българите са с черни прокоби
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Най-много магии се правят на заможни хора - да се разболеят, да си развалят семействата, да им се съсипе бизнесът. София и Варна са пламнали от черни прокоби. 80% от българите имат направени магии. Това твърди 91-годишният Кадир ходжа от асеновградското село Долни Воден, който повече от половин век изчиства негативни влияния.

По думите му лесно може да се причини беда на някого - достатъчно е да се хвърли шепа пръст по дома му, за да плъзнат там раздори и скандали. За прокоба за смърт пък се използвали вода или нокти от мъртвец. Според Кадир ходжа тя се разваля изключително трудно. В такива случаи баел на омагьосания цяла седмица и му давал да пие вода, над която са четени молитви от Корана. Мюсюлманският духовник е категоричен, че не приема пари за освобождаване от черна прокоба.

Чувал е обаче, че други ходжи вземат от големци баснословни суми, достигащи до 10 000 лева. Категоричен е, че самият той никога не е правил черна магия, тъй като било голям грях. Кадир ходжа обяснява, че събира разделени партньори със сладко, на което преди това баел 21 пъти. За целта можело да се използва и бонбон. След 48 часа ефектът бил налице. Когато мъжът кръшка, се налагало да се чете 744 пъти специално заклинание, за да го отърве от порока.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК