Ексклузивно в ПИК! Летен хороскоп от астролог №1 Силва Дончева - вижте какво чака всяка зодия в жегите

Бомба

Ексклузивно в ПИК! Летен хороскоп от астролог №1 Силва Дончева - вижте какво чака всяка зодия в жегите

76025
на 16.06.2015
Ексклузивно в ПИК! Летен хороскоп от астролог №1 Силва Дончева - вижте какво чака всяка зодия в жегите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ретроградният Сатурн навлиза в знака на Скорпион. Луната започва нов цикъл в знака на Близнаци. В 3 ч.39 м. сутринта на 15 юни ретроградният Сатурн навлиза в знака на Скорпион. Там той ще пребивава през цялото астрономическо лято до ранната сутрин на 18 септември, като на 3 август ще е вече дирекционен. Планетата ще върне много стари ситуации, дори такива отпреди 30 години, тя ще действа бавно и мудно по този начин в сферите на професионалното развитие на хората; имотите и строителството;  възрастни хора  и родители; стари и хронични здравословни проблеми; в  администрацията и държавното управление; службите и сигурността; банките, данъчните и митниците. Във всички тези направления ще има срещи с миналото и съдбата.

препоръчано

Сатурн ще премине през последните два градуса на знака и съответно ще засегне  за добро или не за толкова добро следните дати:

Родените около 21-22 ноември под знака на Скорпион. Те ще се чувстват с по-малко енергия и желание за работа. Могат да имат здравословни неразположения и проблеми; ще е засегната  храносмилателната система. Трябва да внимават за падания, инциденти, проблеми в костно-ставния апарат. Може да възникне проблем с имот, както и с по-възрастни хора.

Родените около 21-23 август под знака на Лъв. Те ще имат сериозни препятствия в отношенията си, особено що се отнася до договори, споразумения и партньорства. Трябва да се внимава за скандали в брака. Времето няма да е подходящо за ремонти, за решаване не имуществени дела и  юридически въпроси.

Родените около 18-10 февруари под знака на Водолей. Те ще имат през лятото сериозни финансови проблеми и спънки. Трябва да внимават за отношенията си с шефове, да пазят работата си и да са готови за промяна. Могат да загубят пари. Много стари отношения ще отпаднат. Възможен сериозен проблем с възрастен човек.

Родените около 19 – 20 май под знака на Телец. Те също ще трябва да внимават през цялото лято за проблеми в работата, както и във връзка с финанси. Някои проекти и договори ще се провалят. Трябва да се пазят и личните отношения, които също могат да претърпят срив. Комуникацията като цяло ще е трудна. Ще е нужна промяна.

Позитивно под влиянието на Сатурн през лятото на 2015г. ще се чувстват родените около 19-20 януари. Ти ще имат стабилност, могат да получат по-добри възможности в работата си; да бъдат издигнати и одобрени за определени позиции. Личните отношения също ще бележат стабилност и добра перспектива. Пътуванията ще са успешни.

Доста успешно е лятото и за родените около 20-22 септември под знака на Дева. Те ще осъществят добри договори и споразумения, ще постигнат успехи в изпити и обучение. Пътуванията също ще са успешни. Здравето ще се укрепи. Това е удачен момент за ремонти и решаване на някои финансови въпроси.

Също под добри влияния на Сатурн са и родените около 18-20 март под знака на Риби. Те могат да правят успешни ремонти, да започнат да строят или да подредят в детайли къщата си. Ще се чувстват по-здрави и стабилни. Ще имат улегналост в работата, добро разбирателство с висшестоящи; възможно издигане на по-висока позиция и развитие в кариерата.           

Отново под добри аспекти на Сатурн през лятото ще са и родените около 20-23 юли под знака на Рак. Те ще са организирани и точни, могат да подобрят значително бита си; да регулират начина си на хранене, да ремонтират дома си, да разрешат стари въпроси в къщата. Могат да имат добри финансови приходи или да се преборят успешно с някои материални ситуации.

Що се отнася до настъпващата седмица тя е под знака на някои нови обстоятелства и инициативи. Те могат да бъдат в сферата на рекламата, комуникациите, покупко-продажбите; ще има нови идеи относно образование, курсове, учебни планове, семинари. Тези, които се занимават и с мениджмънт в съответните области, също могат да имат множество нови възможности и идеи.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за съботния ден: Успехът е с Овните, добри приходи за Козирозите
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК