Вход
София
Времето в София 18 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Нидал Алгафари с експресен коментар за пиар изцепките на Румен Радев, имиджа на Борисов и защо политиците не се доверяват на експерти

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Нидал Алгафари с експресен коментар за пиар изцепките на Румен Радев, имиджа на Борисов и защо политиците не се доверяват на експерти

на 12.08.2017
4190
33
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Нидал Алгафари с експресен коментар за пиар изцепките на Румен Радев, имиджа на Борисов и защо политиците не се доверяват на експерти

Професията на ПР специалиста в България остава неразбрана и неоценена. Все още политиците и обществениците сякаш не разбират крещящата нужда да имат до себе си специалист, който не само да ги слуша и да гали егото им, а да ги съветва и да посочва грешките им. Експерт, на когото да се доверяват и когото да слушат, за да не предизвикват скандали с необмислени действия.

НЯМАТ РАВНИ! Президентът ходи като тираджия, по потник и бос (СНИМКА)

НЯМАТ РАВНИ! Президентът ходи като тираджия, по потник и бос (СНИМКА)

Снимка на президента Румен Радев, съпругата му Десислава...

на 24.07.2017

Както и в много други сфери на обществения живот в страната, и в публичните изяви се разчита на самодейността, вместо на експертността.

Потърсихме за експресен коменар на проблема ПР специалиста Нидал Алгафари. 

Интервю на Албена БОРИСОВА

- Защо българските политици не обичат да прибягват до съветите на своите пиари, г-н Алгафари? Сякаш са си самодостатъчни?! Няма да открият топлата вода, в белите страни отдавна са осъзнали нуждата от добрия пиар.

- Първоначално, когато са малко известни или въобще непопулярни, те търсят помощ от пиарите. Малко като се отлепят от неизвестността, те решават, че имат голям опит, всичко знаят и всичко могат. А когато политикът е имал по-скромен живот в интелектуално, във финансово и всякакво отношение преди да влезе в политиката, в един момент му се приисква да е заобиколен от красиви девойки. И решава, че пиарите са точно такива хубави момичета, на които да се разпорежда, а те да го слушат. Не са дорасли. Не разбират, че не е достатъчно пиарката да се обади в медиите и да каже: "Шефът има да ви казва нещо много важно". Не проумяват, че за да каже това "важно нещо" има цял предварителен процес и той е работа именно на пиара.

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов се пусна без тениска на корта (УНИКАЛНА СНИМКА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Борисов се пусна без тениска на корта (УНИКАЛНА СНИМКА)

Любопитен кадър с министър-председателя Бойко Борисов се...

на 30.07.2017

- Ако бяхте пиар на президента Румен Радев, щяхте ли да го посъветвате да се снима бос с бедните деца в резиденция "Бояна"? 

- Най-вероятно президентът не се е допитал до своите съветници. Тази снимка означава едно - експертите, които отговарят за публичната проява на държавния глава, не са били оведомени. Румен Радев още не се е научил, че на поста, който заема, трябва повече да внимава. Вероятно снимката е опит той да се покаже като народен човек. Но преди да стане президент му градяха друг имидж - на строг и сериозен. Получава се разнобой. 

- Премиерът Бойко Борисов също се снима неформално. Неотдавна се показа гол до кръста в спортно облекло?!

- Там е друго. Бойко Борисов има снимки от всякакъв вид и род. Включително и такива, където ходи малко по-разпасан. В началото на демократичните промени имаше едно поколение, за което кумири бяха мутрите, които се обличат в черно, ходят намръщени с тъмни очила. Борисов, без по-никакъв начин да казвам, че е мутра, се гласеше по този модерен начин. И така се превърна в любимец на народа. След това започна да играе втора роля - на човека от народа.  С израза си и изказванията си беше точно такъв. Като Тодор Живков - отиде някъде и хората веднага са сигурни, че проблемът им ще се реши. Появи се и трети образ, когато Бойко Борисов започна да ходи по чужбина. Костюмите му вече са до-добри. Той самият започна да ходи не така бабаитски. Цялото това поведение е въпрос на лично усещание. Бойко Борисов е човек от улицата, като не влагам нищо негативно в това, напротив. Научил се е да усеща нещата.

- Политиците започнаха да използват все по-активно социалните мрежи. Няма лошо в това, живеем в такива времена. Но социалните мрежи започват да изместват местата, където трябва да се прави истинската поитика?

- Нищо не правят в социалните мрежи. Времето, когато можеха да съберат хиляди на площада, безвъзвратно отмина. Единственото място, където могат да ги чуят повече хора, са Фейсбук и Туитър. Голяма част от политиците ни са недорасляци, не го казвам с лошо чувство. Трябва им много време да се научат, че са им необходими съветници, които да им показват грешките, а не само да им казват: "Шефе, ти си велик". Шансът ни е да се върнат тези, които сега учат в чужбина. Те са видели как се правят нещата в старите демокрации и могат да помогнат тук.

- Вие защо напуснахте професията си на пиар? Заради всички проблеми, които изброихме ли? Не ви ли се иска вие да промените нещо?

- Осъзнах, че в продължение на много години съм опаковал в красиви и лъскави опаковки фалшиво съдържание. Затова реших, че ми е време да се отдръпна. Не виждам в момента политик, който заслужава да работя за него. 99% от тези, за които съм работил, са спирали до облагодетелстването. Имаше големи имена, сега къде са, с какво ще ги запомнят хората? Няма с какво. Обаче пък те имат хотели и забравиха за народната любов, искат само да я консумират.

Сподели:
Напиши коментар »
(33)
1
що не вземе да се скрие някъде.Като защитаваше тук тези,които после режеха глави в Сирия се беше покрил като мишок и сега пак се появява.
2
НАЙ ГНУСНИТЕ ХОРИЦА СА ЧИФУТИТЕ И АРАБИТЕ А НАЙ ГОЛЕМИ ШМАТКИ СА СМЕСИЦАТА МЕЖДУ ТИЯ ПЪРВИ БРАДЧЕДИ....
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
ОСТАВЕТЕ ГИ ТИЯ АЛГАФАРИ ВЕЧЕ !!! НАДУХТЕ НИ ГЛАВИТЕ С ТЯХ !!! АКО БЕШЕ НЯКАКЪВ ФАКТОР, ЗА КАКЪВТО СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ ГО ПРОБУТАТЕ, НЯМАШЕ ДА ГО НАТИРЯТ ОТВСЯКЪДЕ КЪДЕТО СЕ ОПИТВАШЕ ДА ИМ ДАВА СЪВЕТИ !!! И ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ ГО НАРИТАХА ВЕРОЯТНО ЗАРАДИ ЕКСПЕРТИЗАТА МУ !!! НО ТЯХНОТО НАХАЛСТВО И ДЕБЕЛООЧИЕ НЯМАТ КРАЙ !!!
5
Тоя най напред да вземе да си измие косата и после да дава оценки.
6
Уведомявам, не Оведомявам
7
Тоя страхлив и некъпан плъх,да ходи в родината си,тука за такива дегенерати с гей наклонности и Рай !
8
Кирливи циганино Алгафари, като пиарът не върви, значи или нема такова животно, или ти не си усвоил занаята добре. Намацай си лицето със сажди, къносай си брадата и върви да четеш свещен Коран и да събиращ "зекят" в лагера – Харманли, там имащ брат дюнерджия!!!! Ето един колега по-горе ти казва, можещ да им четещ гей-ислям, да им продаващ жена си, чийто бизнест също не върви, и да ги готвищ за Европата!!!
9
Снимката не е публикувана от Президента, за да се прави на човек от народа. Този го отрязаха от политическите хранилки и сега злобее.
10
Много ценна............снимка на тиквата по ГОЛ тумбак. Тази снимка казва ВСИЧКО както за тиквата какъв С.Е.Л.Я.Н.Д.У.Р. е така и за всички булгари. ДиФ селски народ.
11
поредния простак и пидлога
12
Този ли миризлив арабин ще ми дава акъл как да се обличам и как да ходя? Президента и той е човек както другите! Тиквата Борисов може да се снима и ходи като разлепен афиш, а за Президента не е допустимо
13
Каквото и да говорим нашият премиер е един съвременен бай Ганьо, модифициран и ошлайфан , но....бай Ганьо. Не знам защо , но винаги неговите грешки му се прощават , разминава му се лесно за гафовете , които сътворява непрекъснато. Толкова ли е страшен и всемогъщ , че хората се страхуват да кажат на глас , че ЦАРЯТ Е ГОЛ ! Толкова ли хората са привикнали с това , че не им прави впечатление ? Абсурдно е да не се вижда и да дразни нещо толкова очевидно. А като добавим към това и мътното му минало , картината става съвсем трагична. Искаме да се откъснем от подлеците , лицемерите , двуличниците и простаците , а избираме точно такива да ни управляват ?!
14
Този клошар ли точно дава акъл. Мазна коса, смачкани обувки, стар панталон, избеляла и лекьосана тениска неизмити и неподдържани зъби......
15
всеки се натиска за пари писна ни вече от тези измислени хора
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Темата на това интервю не е националността и личната хигиена на г-н Алгафари!От години чета едни и същи коментари,хора няма ли какво да кажете по темата,та се заяждате и обиждате с Алгафари?!? Ето сега ще ви информирам,като човек който го познава лично,човека си поддържа добра лична хигиена-не мирише,Явно се Къпе:))) До това дали е гей,това може да коментира само мъж с който е бил,а и какво значение има гей ли е,не е ли?!? А Мадлен Алгафари, какво общо има с тема?!?Жената си изкарва парите с честен труд и е достойна за уважение! Та хора придържайте се по темата- пиар изцепките на Румен Радев, имиджа на Борисов и защо политиците не се доверяват на експерти
18
Исус Христос не е имал пиар агенции, нито съветници, а е имал доброволци, които са му помагали в разпространението на Божието слово. Важни не са пиарите, а самият човек. Много от пиарите са полуграмотни хора, които нищо не знаят, нищо не разбират, но се представят едва ли не за важни многоумни началници. Дали имаш вид на аристократ, или на бедняк също няма никакво значение. Хората съдят човека не по това, което им обещавал, а по това какво добро е направил не само за себе си, но и за останалите. Не може някой да идва при народа с една торба обещания и залъгвания за светлото комунистическо бъдеще, а в същото време неговите хора добре обучени и подготвени да го ограбят материално, финансово, културно и да го оставят на мизерията. Още при първа възможност ще хване гората, за да се спаси от теб и мизерията ти. Затова милиони млади
19
допълнение към 18. Затова милиони млади българи избягаха от комунистическата мизерия без билет за обратно.
20
Нидал е мъжкият вариант на Ива Екимова. Некадърни, елементарни хора, но с огромно самочуствие. За тяхно съжаление без никакво покритие. Не е проблем, че в неформална обстановка и премиер, и президент, и председател на НС може да се появава бос, разгърден, по спорти гащета... Проблемът на богопомазания Борисов е, че и на официални места се появява в неподходящо облекло - типично по мутренски. А какво би казал "експертът" за музикално-пияндурското изпълнение на "Цъфнал ГЕРБ" от сегашния министър на правосъдието, а по време на записа председател на НС. След огронмия й провал на президентските избори, по време на които не гласуваха за нея дори и от родното й село, мутрата я направи ключов министър.
21
ТОЗ КАМИЛАР ЩО Е ТРЪГНАЛ ДА ПЛЮЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА НИ А НЕ СИ ГЛЕДА ХАМИЛИТЕ ПИСНАМИ ДА МУ ГЛЕДАМ МАЗНАТА МУТР
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Освен коментара на 17 Мария Тенева, друг смислен коментар не прочетох. Мили българи... За това сме на това дередже. Всеки от всичко разбира, но стане ли дума за коментар, излива целият си гнусен словоред и то не по темата. Все пак бих казал, че г-н Алгафари бе ПР-ра, който на два пъти изстреля Първанов на Дондуков 1. Всичките му ПР-кампании на БСП бяха от голяма полза за 100 летницата. Колко са заслужавали такъв имидж Първанов и БСП това е друга тема. Единственото, което мога да кажа в отговор на вашите елементарни писания е, че г-н Алгафари, както и Мадлен и брат му Мадж Алгафари са едни от най-разпознаваемите лица в България. Познавам ги и тримата и мога да кажа, че са по-българи от много от българите. Нидал и Мадж са родени в България и въпреки възможностите да живеят където си поискат останаха тук за разлика от много псевдобългари, които напуснаха страната или я ограбиха. И тъй като сте голи разбирачи от ПР, защо не направите така, че вашето име да е разпознаваемо като тяхното?
24
Добро пожаловать на наш сайт V.I.P. Услуги OpenVPN DoubleVPN Service Proxy/Socks Service http://0.00000007.ru/3#Sw952qh0Wg ------------------------ Постоянно огромное количество socks и proxy серверов онлайн на сегодняшний день: 33557 IP в 198 странах мира Высочайшая анонимность - мы гарантируем, что все наши прокси сервера на все сто процентов анонимны (тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки) Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика! Сверхнадёжная защита IP и всех абсолютно соединений без применения VPN Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Утаить или изменить свой IP можно 2-мя кликами мышки. Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8 Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE) Совместимо с любыми виртуальными машинами Безусловно САМЫЕ дешевые цены на анлимитный доступ при самом высоком качестве Наше правило - больше покупаешь - меньше платишь Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске -IP Hostname Language Uptime Country City Region- Неизрасходованные прокси не сгорают при истечении времени действия аккуанта. ICQ бот на абсолютно всех тарифных планах! Высококлассная техподдержка Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN Полностью Анонимный VPN Сервис Доступ по защищённому https протоколу Всё что требуется для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату! Vip proxy __________ openvpn tls установка openvpn купить прокси сервер купить proxy +для соцсетей
25
Недей да мърсиш думата БЪЛГАРИН с циганския си произход ! Взимай си миризливите арабски маймуни и бегом от България !
26
Какъв ” гражданин” си ти,бе? Под коя селска драка си спал до сега? Младите не бягат от ” комунистическата” ,а от Бойковата мизерия. Комунизъм няма. Има бойковизъм,от който хората панически бягат. Я,иди да си пасеш!
27
Егаси, държавата.Стигнахме до там небългари - п*едераси, с дълги коси за дават акъли по медиите как трябва да се държи премиера и президента на България.
28
23 - Явно и ти си небългарин и миризлив сириец !
29
Пишете неграмотно - пише се уведомени, а не "оведомени".
30
http://rrr.regiongsm.ru/32 Благоустройство и асфальтрование в г. Краснодаре и г.Новороссийск. Решение любого вопроса по Благоустройству Краснодара и края. Под КЛЮЧ Подробнее... Благоустройство-Краснодар.РФ ... +7(861)241 23 45 ___________________________ социально бытовое благоустройство благоустройство теплицы вокруг благоустройство по мытищинскому району благоустройство читы асфальтирование в серпуховском районе
31
Корупционни практики има навсякъде по света! Осветляването им зависи от съществуването на независима журналистика и самосъзнанието на гражданското общество, които по същество са свързани право пропорционално! Пример на незряло или по-скоро супресирано такова е нашето. Предателско в лицето на лъжедемократа, вечно гладуващия и никога не довеждащ делото си до край Едвин Сугарев. Забелязъл съм, че всичко у нас е някак почти, както се казваше в една песен! В България винаги мислиме, че ние първи сме измислили, колелото или пък топлата вода, за жалост тази черта ни е обща с "братята" македонци и още по-тъжното е, че нито ние, нито те сме измислили тези неща. Все пак е добре за подклаждане на националното ни самочувствие, но да се върнем на темата за Биби Нетаняху, при него доказването на корупция ще бъде трудно и да не забравяме, че той е истински герой за израелитяните.от " Шест дневната война" а не като нашия измислен помпиер, който е потънал до гуша в корупционното блато! КТБ, суджук гейт, НДК и Боршош , изцепките на Цвъки Ушавия Шлифер и недоразумението мистър Бийн -"Президента" щях да забравя да отбележа изключителното назначение на нямащата нищо общо с правосъдието.Цецка Квачева за министър на правосъдието??? Опитах се да направя корелация с Израел, но под натиска на фактите се оказва, че не мога да направя такава, заради всичките ни негативни герои, които ни управляват! На почивка съм и бях се заклел, че няма да напиша и една буква, но и това не ми се получи! Сега много "благодариме" на експерта от Б С П, но, както казваше моят дядо Мъдрия Заек: " Специялисти с лопата да ги ринеш, всеки иска да държи перодръжка и да дава акъл, но никой не иска да копА компиро"!
32
Нужна помощь. В доме завелись тараканы Напишите кто сталкивался?. Я нашел фирму в Энгельсе по избавлению от насекомых с положительными отзывами Самостоятельно пробовал разные средства от насекомых, не помогло. ------ Добавлено 04.08.2017 10:04 Кому надо ссылку [http://bio64.ru/?page_id=193 - уничтожение тараканов в саратове http://www.bio64.ru - http://bio64.ru/wp-content/themes/wordpress-shabloni.ru.spectrum/wordpress-shabloni.ru.spectrum/images/logo.png
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

Попитали радио Ереван:
- Каква е разликата между богатите и бедните?
- При богатите погребението е по-скъпо. - отговорило радиото.

няма нови новини
Днес: 353
hot
най-четени новини в момента
сега
2432
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! АБВ подкрепя кабинета "Борисов" за рестарта на АЕЦ "Белене". Психодесните с провокации на митинга за Втора атомна (ОБНОВЕНА)
x
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ! Избягвайте тези храни, ако искате да спите по-добре
x