Вход
София
Времето в София 13 o C

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Николай Бареков разгроми Йончева и Гарелов: Заплатите им бяха десетки хиляди левове, договорени лично с Цветан Василев! Тя имаше и странични спонсори за пътуванията си

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Николай Бареков разгроми Йончева и Гарелов: Заплатите им бяха десетки хиляди левове, договорени лично с Цветан Василев! Тя имаше и странични спонсори за пътуванията си

на 16.03.2017
2477
48
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Николай Бареков разгроми Йончева и Гарелов: Заплатите им бяха десетки хиляди левове, договорени лично с Цветан Василев! Тя имаше и странични спонсори за пътуванията си

Скандалът между лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и кандидатът за депутат от БСП Елена Йончева продължава да тресе държавата. Неслучайно коментарите след думите на Борисов, че Йончева е взимала милиони държавни пари за работата си, които той е платил в първото правителство на "Борисов", защото такова е било разпореждането от предходното на Станишев бяха, че е отворена кутията на Пандора. И тя наистина се оказа отворена, защото продължават да излизат нови и нови неща.

Годината е 2013 г., телевизията е "ТВ7". В абсолютния подем на медията Елена Йончева и Иван Гарелов започнаха предаването си "Оригиналът". Това беше връщането им на екран от дълги години реанимация. Две години по-късно Гарелов заяви, че излъчването пада, защото договорът е изтекъл, но се надява да бъде подновен. Това не се случи, но пък се оказва, че по времето когато са били в телевизията са взимали и добри заплати. Може би Йончева не си спомня, както и за това, че е взимала пари от БНТ. По онова време изпълнителен директор на "ТВ7" е Николай Бареков, ето и какво каза той пред нас.  

- Г-н Бареков, вие дълго време работихте с Елена Йончева и Иван Гарелов. В Съдебната палата заявихте, че те са договорили парите си с Цветан Василев по времето на КТБ, вярно ли е това?

- Това, което мога да кажа, че Йончева и Гарелов взимаха много тлъсти заплати, които те лично бяха договорили с Цветан Василев. Аз трябваше да изпълня общо взето молбата на г-н Василев, през фирмата "Ноу Фрейм", която беше собствност на Вили Сечкова, а след това моя собственост. Аз трябваше да им плащам тези заплати и продукцията на тяхното предаване. 

- Помните ли какви суми бяха договорени с Цветан Василев?

- Не помня точна сума, но със сигурност мога да твърдя, че бяха десетки хиляди левове на месец. Проблемът дойде от това, че г-н Василев и телевизията "Тв7" спря плащането. Аз по това време вече не бях изпълнителен директор, а журналист на свободна практика и си правех партията, но "Ноу Фрейм" беше моя собственост.

По това време г-н Василев или КТБ, не знам кой плащаше на телевизията, защото тя медията се управляваше вече еднолично от Василев след мен. Те просто спряха да плащат. Така натрупаха към моята фирма над 700 хиляди лв. задължения, само телевизията. Като цялост фирмата ми имаше да получава от фирми на Василев и телевизията сумата от 6 млн. лв. Тук искам да кажа, че тези пари не бяха изплатени и са дължими и до момента и от Цветан Василев и от телевизията. 

- Това ли е причината преди време Йончева и Гарелов да ви обвинят, че не плащате заплати?

- Точно така, аз бях обвинен от тях, включително те писаха и писмо до Европейския парламент, как съм им дължал заплати. Същите тези заплати, които те лично са договорили с Цветан Василев, а и работеха в телевизията, след като аз напуснах. Тук става дума за тяхното предаване и техните заплати за десетки хиляди. Друг е въпросът пътуванията на Елена Йончева от къде са били спонсорирани и кой ги е плащал. Това аз вече не мога да кажа. Йончева имаше един рамков договор за една сума пари, те не бяха в никакъв случай малко за нейните пътувания, но според мен тя имаше и спонсорски сметки, по които  събираше пари за пътуванията. Но кой е спонсорът аз не знам и нямам информация. 

За мен Йончева и Гарелов са огромно разочарование в човешки план, това са хора, за които аз работих дълги години, аз им бях началник, но всъщност работех за тях. Аз им направих предаването, аз ги върнах на екран, аз се грижех за тях двамата, като за мои деца, въпреки, че Гарелов е на 75 години, а аз съм на 45 и се грижех за тях като за мои деца.

Тези хора се обърнаха след това срещу мен, знаейки каква е истината и, че парите ги дължи Цветан Василев, срутената банка КТБ и бутнатата телевизия "ТВ7", и ме наплюха мен персонално. Виждам сега как се върти колелото и те са в същата позиция в която аз бях преди три години. 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(48)
1
До БОКОВИТЕ Медии
2
3
Бареков не беше ли онзи с перфектния английски, от европарламента?
4
че ГЕРБ не ги интересува България и нейните граждани, а се интересуват само от дребни заяждания. Истината е че всяка година населението на България намалява с 40- 50 000 души. Основната "заслуга" е на десните политически партии, които бяха на власт в България. Ликвидираха селското стопанство, промишлеността, сега са на ред образованието и здравеопазването. Тяхната цел е ясна - ликвидиране на българската държава. Вие ще допуснете ли това?
5
И тримата бяхте на заплата при Василев.И тримата работихте за БСП,и имате пръст в фалирането на банката.
6
Ветропоказателят Бареков в поредна атака . За лични облаги е готов да мачка бивши, настоящи и бъдещи приятели и колеги . Вместо да си кротува и да се радва на евро депутатската заплатка той на " Всяка манджа мерудия" .
7
Опа. Каква се оказа тя изгонената от Президенството. Готина, блага и много, много честна.
8
много знае на кого е плащал Василев. Колкото и да се напъвате БУДА обра босилека със тъпия си мозък. Всички изказвания против Йончева и гарелов само му доокопават гроба. Това трябва да се каже ясно и точно. Точно по гербаджийски. КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ ЗАДНИКА ТИ Е ВСЕ ОТЗАД.
9
Бареков беше назначен за шеф на ТВ 7, телевизия на Цветан Василев, спонсорирана с огромни пари. Сега Бареков плюе в ръката която го е хранила и журналисти, на които той не може да стъпи на малкият им прост. Измами много хора с лъжливи обещания и беше избран за евродепутат!
10
Абре Бареков , а ти да не си бил на заплата от 500 лв. ? Те поне правиха читаво предаване, а ти всеки ден клечеше до БОКО.....
11
Колаборационисти където са стъпали трева не никне
12
Браво, Бареков! Кажи истината за тези хамелиони. Алчни,безскруполни и безочливи.
13
.... не може да се има никаква ВЯРА. Той бе единия от хората, лъскащи имиджа на Тиквата и Цецо преа 2008 и 2009-та година.
14
БАРЕКОВ Е ЛЪЖЕЦ И ДЕМАГОГ
15
БАРЕКОВ Е ЛЪЖЕЦ И ДЕМАГОГ
16
Кажи Бареков и повече не е нужно. Това не е име, това е диагноза. Чудя им се на акъла на тия, дето са гласували за това недоразумение на природата,, че сега да ни се смеят пак на акъла навън.
17
Са били боклуци Йончева и Гарелов, но много трудно е като тяхната другарка Елена Поптодорова да ги разобличиш, защото крадците по върховете на партията майка БСП, са много които ги защитават.
18
ЕТО ДАЛАВЕРИТЕ НА БКП-БСП ЗАПОЧВАТ ДА ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ . ЙОНЧЕВА и ГАРЕЛОВ са ПОЛУЧАВАЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯИ НА МЕСЕЦ , ДОКАТО БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ СА ПОЛУЧАВАЛИ 150 ЛЕВА. ДНЕС СЪЩО БОЙКО ВАСИЛЕВ,АДЕЛИНА и ПОЛИ,НИКОЛАЕВ, АНИ ЦОЛОВА, АНТОН ХАКИМЯН НЕ ПОЛУЧАВАТ ПО МАЛКИ ЗАПЛАТИ ОТ ТЕЗИ И ЗАТОВА ТЕ ИГРАЯТ В КОМЕНТАРЙТЕ НА СТРАНАТА НА ТЯХНИТЕ СПОНСОРИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ СТОЛЕТНИЦАТА ЛЪЖЕ НАРОДА ЗА ПРОМЯНА ы НО НЕ КАЗВА КАКВА. НАРОДЕ ТИ СИ БЕДЕН И ЩЕ ОСТАНЕШ БЕДЕН , КАКЪВТО СИ ОЩЕ ОТ 1945 година.
19
Когато Цветан Василев и Делян Пеевски все още бяха първи приятели. И когато Корнелия Нинова гласува Делян Пеевски да стане шеф на ДАНС. Абе където има келепир, Корнелия Нинова и Елена Йончева са на първа линия !!!
20
че БСПеерастите не ги интересува България и нейните граждани, а се интересуват само от дребни заяждания. Истината е че всяка година населението на България намалява с 40- 50 000 души. Основната "заслуга" е на десните политически партии, които бяха на власт в България. Ликвидираха селското стопанство, промишлеността, сега са на ред образованието и здравеопазването. Тяхната цел е ясна - ликвидиране на българската държава в който грабеж участваше и приватизаторката Сланинова. Вие ще допуснете ли това, червените свине пак да оглозгат държавата?
21
Колко и да е взимала Йончева,са бими от спонсори, а не от бюджета,както каза лъжецът Борисов
22
За мен не са. Защото какво можеш да очакваш от един комунист, освен да краде и да лъже - те винаги това са можели и винаги това са правили.
23
Двамата с Пеефски излапаха ктб. И Булгартабак. И още. И как хубаво говори английски, немски, френски... не е истина просто! Само дето български не знае...
24
Кажи цялата истина за тия алчни подлоги на всяка власт! Стига са те оплювали. Време е да ги навреш в кучи гъз всички тия мръсници. Ти знаеш много и за оная среща при президента Пневнелиев за ктб. Кажи как решиха да кат урната банката ктб. И за втората банка, която са замисляли да бутнат! Видьов ден за тия изроди!
25
ЗА БЪЛГАРИЯ СЕГА СЕ РЕШАВА ПО КОИ ПЪТ ДА ТРЪГНЕ ::????????? ПЪТЯ КОЙТО ТЯ ИЗВЪРВЯ ОТ 1945 до 1990 С ДИКТАТУРА И ЖИВОТ САМО ЗА ДА ЖИВЕЕШ, С ПРИВИЛИГИРОВАНИ С ПАРТИЕН БИЛЕТ И ПРОСТОЛЮДИЕ ,БЕЗ ДА МОЖЕ И В МАКЕДОНИЯ ДА ИДЕ. БЪЛГАРИЯ ,КОЯТО СЕ ОГРАБИ ЧРЕЗ КУФАРЧЕТА И БАНКОВИ ФАЛИТИ И БЪЛГАРИЯ С НОВИТЕ КАПИТАЛИСТИ С ПАРТИЕН БИЛЕТ. И ДРУГИЯТ ПЪТ ,НА БЪЛГАРИЯ С ВИСОК МОРАЛ , ЕВРОПЕЙСКА ОРИЕНТАЦИЯ И СИГУРНОСТ.ТОВА СА ДВАТА ПЪТЯ ,ДРУГ НЯМА И ОТ НАРОДА ЗАВИСИ КЪДЕ ЩЕ ТРЪГНЕ , В БЕЗДНАТА ЛИ ИЛИ КЪМ СПАСИТЕЛНИЯ БРЯГ ,КОЙТО ВЕЧЕ СЕ ЗАДАДЕ.
26
Целият вой започна заради спорната и в социален и в икономическ план "прогама за саниране"И вместо засегнатият да извади факти и документи за да убеди,не само опонента си ,а и обществото , че 2 та милиарда , които ние всички даваме не потъват в нечии джобове ,започна унизително и грозно оклеветяване на един журналист с доказани качества.А ,Бареков ,просто пробва още колко ниско може да падне.
27
Всички,знаят за''ЛУДИЯ И ЗЕЛНИКА'',а си траят. ДАНО,МИНЕ НОМЕРА,АКОТО ДА НЕ СЕ РАЗМИРИСВА.
28
Г-н Бареков, ти си известен с твоята неподкупност, добра езикова култура, с това, че никога не си познавал Цветан Василев.... Умно момче си вярвам, че ще предадеш на твоя приятел Боко, да не се крие като лалугер в дупка, а да каже приема ли ръкавицата на Елена... За това става въпрос... Другото са увъртания безсмислени.
29
и тоя стана подлога на бб
30
Просто-Кольо-дудука.
31
Ма тоя духов инструмент що не се скрие, няма ли дори капка срам?!
32
И двамата журналисти, които са били на ясла при Цветан Василев са алчни, сребролюбци и за пари са готови на всичко......
33
Стига, бе Бареков! Тъкмо поутихна край теб!! Не се излагай! Щом аз не съм и другите не трябва да бъдат !Стига си се жалвал! Стига си крещял, стига си плюл.! Сам си изяде хляба и не е редно да се гневиш на всички! Озапти се!
34
Бареков е добър журналист
35
Селянчето Бюреков бил като баща на двама журналисти на които не може даже да стъпи на малкия пръст.Този не разбра ли че просто едно телевизионно пиколо , на което шефа нарежда , а то просто изпълнява.И след като Василев го уволни поради непригодност взе да се жали като недоклатена мома.
36
Спонсори,а не пари от бюджета-никои не е ощетила
37
поне ХАСКОВЛИИ разбраха кой ще ги представлявя .ЙОНЧЕВА СЕГА РАЗБРА КЪДЕ СЕ НАМИРА ХАСКОВО, АМА ЗА СОМАЛИЯ И ДР. ГОРЕЩИ ТОЧКИ МНОГО КОМПЕТЕНТНА. ОЩЕ НАВРЕМЕТО БЕШЕ ЯСНО ЧЕ АКО НЕ БЕШЕ СЕРГЕЯ ЩЕШЕ ДА ГО ДАВА ПО КРОТКО
38
лъсна задника на крадливите комуняги, в т.ч. и на йончева алчната крадла която от край време е слугинаж на друга държава. гарелов тъпунгера сигурно я подкрепя защото е бил колега на баща и в дс , която единствено ги е пристрастила към алкохола
39
=Мон=ика Стан=ишева отива в Брю=ксел с 20 милиона печалба от пиар юни 30, 2014=Би=волъ Фирмата на =Мон=ика =Йос=ифова – =Стани=шева „Ак=тив Груп“ ЕООД има солидни приходи от ПР и реклама през периода 2007-2012г. Данните от Търговския регистър са следните : 2007 – 3 991 000 лв.; 2008 – 6 039 000 лв.; 2009 – 4 620 000 лв.; 2010 – 2 176 000 лв.; 2011 – 2 141 000 лв.; 2012 – 1 513 000 лв.; Общо за 6 финансови години – 20 480 000 лв. (словом – двадесет милиона, 480 хиляди лева). В портфолиото на „Акт=ив Груп“ са основно държавни институции, за чийто имидж фирмата се грижи. Фирмата е забъркана и в скандала с австрийския лобист Хохегер, осъден в Австрия, за който имаше парламентарно разследване и в България.
40
Като говорим за лъжливи и крадливи партии, аз няма да бъда голословен, а ще спомена само няколко факта, които няКОЙ очевидно силно се надява българите да са забравили: 1.Чрез АЕЦ "Белене" БСП отмъкна около 2млрд./два милиарда лева. 2.Не много отдавна, само преди някакви си пет или шест години Станишев отмъкна от българските данакоплатци около 4млрд,/четри милиарда лева/ със заменките на ниви и гори срещу апетитни земи по черноморието! 3.Чрез "Южен поток", който Стойнев от кабинета на Орешарски се биеше в гърдите, че бил направил необратим, БСП отмъкна от нас още два милиарда лева. 4.Когато правителството на БСП, ДПС и Атака с премиер Орешарски фалира КТБ, окрадоха още 3,5 милиарда лева. 5.Сега, ако допуснем отново тези пладнешки разбойници до властта ще продадат цялата ни държава! 6.Като добавим към това и гласовете, които се чуват в БСП за сваляне на санкциите към Русия и за напускане на НАТО става ясно чии инереси защитават тези хора! Затова на изборите да гласуваме масово за единствената доказала се проевропейска партия ГЕРБ!Защото ГЕРБ е единствената мощна партия, която може да се противопостави на майкопродавците от БСП, Атака и АБВ.!
41
който е учил в МОСКВА ЗА НЕЩО СТАВА ДЕПУТАТ В БГ. НЕ ЗНАМ ДА СЕ СМЯ С ГЪЗЪ СИ ИЛИ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯМ
42
Бареков открадна 10 млн. лв. от КТБ.
43
Браво на Хасковлии, голем късмет извадиха! Ленчето Йончева колко лесно се гмурна в помията. Толкова ли и липсва акъл на "новото лице" водач на листа на БСП, та се набута между ритниците? И на 50 години не и е дошъл опита и разума. И другата депутатка на БСП - Ленчето Поптодорова с най-глупавата възможна кражба падна от стълбата. Гледам сега и Корнелия с крупни кражби и заменки на партии! Да ни е честит новия министър-председател, другарки и другари! Дупе да ни е яко. Гордей се със себе си, мъдър избирателю1 А на мен ми е жал за нас,господа гъбари.
44
До номер 41,не се смей с гъзъ,че може да се сцепи.По добре ще е да се застреляш ако нямаш с какво ще ти пратя на дядо пвтлака..А Бареков да яде бонбони,да не яде лай.а.
45
Милиони левове откраднаха и ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА и КОРНЕЛИЯ НИНОВА и затова не спират да говорят, защото направят ли малка пауза, всичките им кирливи ризи и всичките им кражби ще излязат наяве, и то КРАЖБИ не в особено крупни размери, а ГИГАНТСКИ РАЗМЕРИ - и двете са за минимум по 30 години затвор за всички мръсотии, които натвориха. СРАМ !!!!
46
Kапута е kурвата на Цв. Василев.
47
Барека е изпята песен, но кагота стане дума за Цветан Василев, все се сещаме за едни два милиарда дето ги източи и направи цялата държава за смях!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

В Македония искали да направят министерство на корабоплаването. На въпроса защо им е, след като нямат море, те отговорили:
- Е, българите как имат министерство на правосъдието?

няма нови новини
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
сега
1682
четат ПИК
сега
четат тази новина
САМО В ПИК TV! Шефът на АСКЕЕР-ите Милен Миланов с пикантни разкрития за суматохата зад кулисиите и звездите на театъра (ОБНОВЕНА)
x
ВНИМАВАЙТЕ! Тези 10 неща в спалнята тласкат към изневяра
x