ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Принц Хари с разтърсваща изповед за смъртта на майка си: Отказвах да мисля за нея, зарових глава в пясъка (ВИДЕО/СНИМКИ)

Само в ПИК
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Принц Хари с разтърсваща изповед за смъртта на майка си: Отказвах да мисля за нея, зарових глава в пясъка (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
32390
Коментари
2
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Принц Хари с разтърсваща изповед за смъртта на майка си: Отказвах да мисля за нея, зарових глава в пясъка (ВИДЕО/СНИМКИ)

Британският принц Хари е претърпял "пълен хаос", преди да потърси помощ, за да се справи с ефекта от смъртта на майка му принцеса Даяна, разкри самият той в интервю за вестник „Дейли Телеграф“. 

Принцеса Даяна почина през 1997 г., когато Хари е бил само на 12 години. "Моят начин да се справя с това беше, като заровя глава в пясъка. Отказвах да мисля за майка си, като си мислех, че това ще помогне", сподели той.

Чак след навършването на 28 години принцът потърсил помощ при специалисти по психични проблеми.

"Минаха близо 20 години без да мисля за това и след това две години пълен хаос. Не знаех какво не е наред с мен", каза още Хари.

Диана и приятелят й Доди ал Файед загинаха при автомобилна катастрофа в подлез в Париж на 31 август 1997 г., заедно с техния шофьор французина Анри Пол, след като се опитвали да се отърват от преследващи ги фотографи, търсещи сензационни снимки.

Смъртта й предизвика масов изблик на скръб сред обществеността. На погребението, предавано и гледано по целия свят, Хари вървеше след ковчега й.

Принцът каза, че наскоро се сблъскал с мъката от загубата на майка си, както и със справяне с натоварването на това да си член на кралското семейство, включително преодоляване на чувството за "борба или бягство" по време на ангажименти.

"Не знам как оставаме нормални. Нямам никакви тайни. Многократно съм бил много близо до пълен срив ", каза още принцът.

ПРЕВОД: ПИК

Още по темата
ГОРЕЩА ИЗПОВЕД! Как го прави принц Хари – сексуална партньорка унижи внука на кралицата с коментар за достойнството му
Часовник
01:20
„Британският принц Хари се целува добре, има и особен магнетизъм, но не може да се похвали с впечатляващи размери на пениса си в спокойно състояние. При възбудено неговото „кралско...
Напиши коментар »
(2)
1
Трагедията е оставила отпечатък и това не може да се скрие. Съпричастно.
2
Даваха погребението на живо, беше много малък и много жалко да го гледаш...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.