Ексклузивно в ПИК! Путин с ново откритие! Може да лекува Ебола

ЧАС ПИК

Ексклузивно в ПИК! Путин с ново откритие! Може да лекува Ебола

9172
на 13.01.2016
Ексклузивно в ПИК! Путин с ново откритие! Може да лекува Ебола
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Русия регистрира ефективно лекарство за Ебола, заяви президентът Владимир Путин по време на среща с членове на правителството.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Представените документи за регистрация на руската ваксина срещу Ебола бяха обявени в края на декември от шефът на Роспотребнадзор Анна Попова. По-рано заместник министър-председателят на социалната политика Олга Голодец каза, че тестовете на ваксината при хора с Ебола са успешни.

"Ние имаме добра новост, и аз ще помоля министъра на здравеопазването да ни разкаже за нея. В момента има регистрирано лекарство за Ебола, което, след съответните проверки показва висока ефективност, по-висока от лекарствата, които все още се използват в света", заяви Путин, цитиран от ria.ru.

свързани новини

Огнището на Ебола е фиксирано през февруари 2014 в Гвинея, а след това вирусът се е разпространил в съседна Сиера Леоне и Либерия. След началото на епидемията в тези три страни от болестта са починали повече от 11 хиляди души, а над 28 000 са заразени с опасния вирус.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 44
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК