Ексклузивно в ПИК! Сензационна снимка! Ето как Антон Кутев обучава младите червени тролове! И Сергей Станишев сигурно е знаел!

ЧАС ПИК

Ексклузивно в ПИК! Сензационна снимка! Ето как Антон Кутев обучава младите червени тролове! И Сергей Станишев сигурно е знаел!

171637
на 13.02.2014
Ексклузивно в ПИК! Сензационна снимка! Ето как Антон Кутев обучава младите червени тролове! И Сергей Станишев сигурно е знаел!

Последвайте ни в Google News Showcase

Сензационна снимка с главно действащо лице Антон Кутев е на път да взриви и без това напрегнатата ситуация в БСП.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Въпросният кадър, с който разполага единствено ПИК е от семинар на младежкото БСП. На него се вижда как политикът задълбочено говори пред младите комсомолци.

Близо до него е разпънат бял плакат с три опорни точки с номера 8, 9 и 10. На тях пише съответно: да станем приятели във фейсбук, да им харесаме страниците, как да се пазим от провокации от "наши хора"?.

Предполага се, че по този начин Кутев инструктира младите червени тролове как да громят конкурентите си от другите партии, твърдят наши източници.

"Истинска армия от анонимни виртуални профили е мобилизирана да атакува с коментари и “мнения” интернет пространството. Активното мероприятие е организирано от отдела за медийна комуникация на БСП. От пръв поглед прави впечатление, че става въпрос за типични интернет “тролове” – профили зад които не стои реална личност, а са създадени с цел да имитират обществена подкрепа и да прокарват поръчкови директиви. Повечето от коментарите са с много ниско ниво на интелектулен и образователен ценз, но демонстрират свръх нахъсаност в партийната линия и особено настървение да се громят противниците на правителството и критикуващите сегашния политически режим в страната", разкри преди дни "Биволь" в собствено разследване. 

Медията твърди, че коментарите са синхронизирани, базират се стриктно на предварително разработени и сведени за употреба “опорни точки” на БСП за публична артикулация. Темите, които се целят са актуалните за деня: Моникагейт, политическия проект АБВ, отношенията с ДПС, данъчната политика, “емунитета” на Сидеров.. Последният лексикален “бисер” издава езиковата култура на стратезите. Важното е, в очите на широката общественот и медиите да се насажда усещане колко е силна подкрепата за БСП в момента и да се спускат до публиката базисни тезиси на мислене.

"Атаката се разпростира върху рекордния брой от над 50 електронни медии, форумите на вестници, радия и телевизии, Facebook и социалните мрежи. По поръчка на управляващата партия мероприятието се координира от консуагенцията "Лийдуей Медия Солюшънс", която пуска, следи и грижливо отчита всички активности на фалшивите профили. За близо година март 2013 до края на януари 2014), 672 профила са произвели 10154 коментара, прокарващи "партийните тези". Истинска инвазия", посочва "Биволь". 

"За пример, от който всеки може сам да си направи изводи, ще копираме без редакторска намеса част от отчета за 20 дневен период през януари до Антон Кутев:

 

Capture_2014-02-11_a_14.55.51

 

Внимателното изследване на интернет адресите или IP-та, от които се пускат манипулативните коментари доказва, че голяма част от адресите съвпадат, т.е. различни профили с различни имена пишат от един и същи офис, или дори от един и същи компютър. От това става ясно, че вероятността един и същ човек да присъства във виртуалното пространство с многобройни фалшиви самоличности, е налице", твърдят от "Биволь".

 

 

Цел на тролските коментари не са само политическите противници - ГЕРБ и Реформаторския блок, но и вътрешната опозиция на ръководството на БСП в лицето на Близнашки, Дончева и Кадиев. Георги Първанов, Румен Петков и Ивайло Калфин от АБВ са получили стотици злостни коментари, като не е спестено и агентурното име на Първанов - Гоце, припомня медията.

Според нея агенцията, зад която се предполага, че стои Оля Генчева (съпрута на музиканта от ФСБ Иван Лечев-бел.авт.) редовно се е отчитала на Антон Кутев за публикуваните коментари и нарастването на групи във Facebook, които тя специално е създала за манипулативния медиен проект на червените.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК