ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! След час и 8 минути реч: Ето какво каза Путин пред политическия елит! (ВИДЕО)

ПИК TV

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! След час и 8 минути реч: Ето какво каза Путин пред политическия елит! (ВИДЕО)

27821
на 01.12.2016
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! След час и 8 минути реч: Ето какво каза Путин пред политическия елит! (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В традиционното си 13-то по ред обръщение пред Федералното събрание на Руската федерация, Владимир Путин посочи накъде смята, че трябва да се развива страната в следващите години. Основните му послания бяха очаквани, изненадите са малко.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

В икономиката:

Руският президент поръча на правителството да разработи конкретен план до 2020 година, в резултат на който икономиката на страната да достигне ръст, превишаващ средния за света.  

Спадът в реалния сектор вече спря, имаме даже лек ръст, отбеляза още президентът на Русия. Тенденцията е положителна и трябва да я подкрепим, каза още той.

 

Причината за нашите проблеми не е толкова в санкциите на Запада, а в нашите слабости, призна Путин. На първо място той открои липсата на инвестиционни ресурси и съвременни технологии в руската икономика, както и недостатъчно на брой професионално подготвени хора.

Потвърдено бе и намерението да се промени още от догодина данъчната система в страната. Както е известно, в Русия действа 10% плосък данък, което вероятно ще се промени и страната ще премине към подоходна скала.

В политиката:

Готови сме да развиваме отношенията си със САЩ и с новата администрация в Белия дом. Разчитаме на прогрес и в отношенията си с Япония. А що сe отнася до връзките ни с Китай, те са за пример като взаимноизгодни и приятелски. Това каза Путин по политическата тема. Той определи отношенията с ЕС като  „достатъчно сложни”.

Според него, Русия не търси нови врагове и никога не е търсила такива, на страната са необходими приятели, но това не значи да се допусне нарушаване на интересите на страната. „Настроени сме за диалог”, уточни руския президент.

Вижте цялото обръщение:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК